Şimdi Ara

Uydunet şuan ki kampanyalar 2 gün sonra doluyor, yeni kampanya olucak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uydunetin yılbaşıdan itibaren ki kampanyaları 29 subatta sona eriyor. Yeni kullanıcılar için yeni kampanya çıkıcak mı bu konuda bir duyum alan var mı?

    Kendim adsl den uydunete gecmek istiyorum fakat kararsız kaldım mantıklı olan benim için hızlı ve net kampanyası fakat yeni kampanyalar daha avantajlı olur mu tavsiyesi olan arkadaşlara teşekkür ederim.

    İy forumlar



  • quote:

    Orijinalden alıntı: KemaloS

    Uydunetin yılbaşıdan itibaren ki kampanyaları 29 subatta sona eriyor. Yeni kullanıcılar için yeni kampanya çıkıcak mı bu konuda bir duyum alan var mı?

    Kendim adsl den uydunete gecmek istiyorum fakat kararsız kaldım mantıklı olan benim için hızlı ve net kampanyası fakat yeni kampanyalar daha avantajlı olur mu tavsiyesi olan arkadaşlara teşekkür ederim.

    İy forumlar

    Siz o kampanyalara çok aldanmayın. Bugün sabah saatlerinde internetim gitti, kablo analog ve digital yayınım gitti. Hala da yok. Öğlen 12 gibi arıza kaydı verdim; akşam 5 gibi bir ekip geldi kablo tv kutusunu bulamayan ekibe ilk kez rastladım!!! Neyse kutuyu gösterdim; sinyal ölçtüler bozuk dediler gittiler. Yarın başka ekip gelecek dediler. Sanki benim işim yok; pazartesi bütün öğleden sonra beklemem yetmemiş gibi salı günü de bekletecekler beni. Bugün gelemez mi öbür ekip diye sordum saat 5:30'da mesailerinin bittiğini söylediler !!!

    Neyse 4440126 tekrar aradım mesai saat 10'da bitiyormuş. Tekrar arıza kaydı bıraktım geleceklerini söylediler; akşam saat 8 gibi hala gelen giden olmayınca yine aradım yine geleceklerini söylediler bir de yardımcı olabileceğimiz başka bir şey var mı diye sordular. Yahu hiç bir şeye yardımcı olmadınız ki başka bir şeye yardımcı olasınız kelimeleri dilimin ucuna geldiyse de tuttum kendimi.

    Neyse saat 10:15 sıralarında tekrar aradım; açtım ağzımı yumdum gözümü derken telefondaki arkadaş akşam 9:03'de arızaya gelinildiğini ve arızanın giderildiğini söyledi!!! Açtık analog yayını çamur; yayın yok yani. Teledünyada ise sinyal yok; internet dersen o zaten yok. Bu arada analog yayın çamur deyince düzgün bir şey var sanılmasın. 10-15 sene önce kablo tv kullanmazken İzmir'de karasal yayında olmayan Cnbc-e kanalı üst kattaki komşuya kablo giden duvarın yanındayken cnbc-e çekerdi karlı logosu anca belli ve antensiz; öyle bir yayın var yani çamur ötesi...

    Anlaşıldı ki arızaya gelecek ekip yarın gelmeyi kafaya koymuş bu akşam için yapmadığı işi yaptık diye rapor geçiyor Türksat AŞ'ye. Yarın bölge müdürlüğüne şikayet etmeyi düşünüyorum; 4440126 şikayet edin diye söyledi ama şikayet edince de bir şey olmayacak ki. Adamlar bu sefer telefon açacaklar özür dileyecekler. Sanki özür dilemeleri şu an parasını ödediğim hizmetleri alamıyor olmamı değiştirecek.

    Adsl'de de bazı sıkıntılar oluyor ama elle gelen düğün bayram kıvamında sıkıntılar. Mesela bir dönem yurtdışı deniz altı fiber kablolar zarar görmüştü bütün internet etkilenmişti gibi. ADSL'de kişiye özel arıza diye bir durum sadece 1 kez modem ayarlarımdan ötürü yaşadım. Onu da telefon desteği ile 10 dakikada hallettim.

    Uydunet'e geçerken iyi düşünün. Taahütüm bitince benim için uydunet defteri açılmamak üzere kapanacak.

    İlave olarak da D-Smart+Smile ADSL kampanyasını öneririm. 8mbs net limitsiz + Maxi paket SD yayın 65 lira; HD yayın isterseniz 75 liraya veriyorlar. 55 lira internet, d-smart sd için 10 liraya hd için 20 liraya geliyor. Ki bir de maxi paket euro futbol, nba falan da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Şubat 2012; 23:33:05 >




  • ben kampanya felan bisey istemiyorum artik bu devirde internetim kesilmesin yeter bana, biktim hergün zirt birt netin kesilmesinden.
  • @engunaydin haklısın ilgisiz bir kurum hiçbirşeyi başaramaz. Ama kaldıki TTnet in beni kullanmadığım telefon hattı için mecbur kılması ve buradan boşuna para vermem içime sinmiyor. Kaldıki evimdede TTnet bağlantısından tam verimle faydalanamıyorum. Kopmalar olduğu için ttnet in klasik çözümü internet hız bağlantısını düşürmesi nedeniyle 12 gb limitli için telefon ile birlikte 57.5 lira para veriyorum. Diğer tarafta bahsettiğin kopmaların olduğu nedensiz internet kesilmelerinin olduğu ilgisiz muşteri hizmetlerinin olduğu (forumlardaki arkadaşlardan edindindiğim bilgi) bir uydunet var. Tabi bu durum yine her bölge için aynı değilmiş. Bazı kullanıcılar çok memnun bazıları isyankar.
    Uydunette daha hızlı bir internete hemde yaklasık 2 kat fazla limitliye 40 tl 9 tl ye de tv paketi gelecek. Evimde uydu var fakat discovery vs kanallar izlemekten hoşlandığım kanallar. Dolayısıyla ttnet ile karşılaştırdığımda daha düzgün duruyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KemaloS

    @engunaydin haklısın ilgisiz bir kurum hiçbirşeyi başaramaz. Ama kaldıki TTnet in beni kullanmadığım telefon hattı için mecbur kılması ve buradan boşuna para vermem içime sinmiyor. Kaldıki evimdede TTnet bağlantısından tam verimle faydalanamıyorum. Kopmalar olduğu için ttnet in klasik çözümü internet hız bağlantısını düşürmesi nedeniyle 12 gb limitli için telefon ile birlikte 57.5 lira para veriyorum. Diğer tarafta bahsettiğin kopmaların olduğu nedensiz internet kesilmelerinin olduğu ilgisiz muşteri hizmetlerinin olduğu (forumlardaki arkadaşlardan edindindiğim bilgi) bir uydunet var. Tabi bu durum yine her bölge için aynı değilmiş. Bazı kullanıcılar çok memnun bazıları isyankar.
    Uydunette daha hızlı bir internete hemde yaklasık 2 kat fazla limitliye 40 tl 9 tl ye de tv paketi gelecek. Evimde uydu var fakat discovery vs kanallar izlemekten hoşlandığım kanallar. Dolayısıyla ttnet ile karşılaştırdığımda daha düzgün duruyor.


    Uydu alıcınız modüllü ve hd ise d-smart modüllü abonelik discoveryler için daha doğru seçim olur. İlla uydunet alacaksanız hala varsa internet alana analog kablo tv bedava kampanyasından almanızı öneririm. Sinema, Dizi ve Belgesel kanalları en uygun modüllü abonelikte. Yalnız Teknosa Turuncu indirimi takip edip modülü turuncu indirimden alacaksınız; 1 senelik eğlence paketli 159'a geliyor. Star HD, Kanal D HD, Fox Crime HD, 2 HD sinema kanalı, ilave 3 hd dizi kanalı artı belgeseller falan. Teledünyada uydu keyfini alamazsınız, kanalları çok az ve sinema kanalı ekstra ücret ödemedikçe yok, dizi kanalı ise yok denecek kadar yetersiz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.