Şimdi Ara

UYDUNET PİNG VE LAG,KOPMALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu sorunu yaşıyorum pingim normal düzeyde dalgalı seyrederken bi anda 1000 üzerine dahi çıkabiliyor yaklaşık 40 kere servis çağırdım ve bir sorun olmadığını söyledilir dünde mail attım ve attıığım maile gönderdiğim resimleri burayada koyacağım maildede bir problem olmadığını söylediler ama ben sorunu hala yaşıyorum her hangi bir oyun vs oynarken ping 40 60 70 iken bir kaç saniyeliğine bir anda 1000 in üzerine çıkıyor çözümü bilen var mıdır artık sıkıldım şimdiden teşekkür ederim. Son attıkları mailde ise şu şekilde yazmakta

"
    Tarafımıza iletmiş olduğunuz talebinize istinaden göndermiş olduğunuz ekran görüntüsü üzerinde yapılan detaylı kontrollerde hattınızla ilgili olarak Türkiye içi internet çıkışlarında bir problem bulunmadığı tespit edilmiştir.

9. hopta bulunan İP adresine tracert atmanız durumunda problem olmadığı görülecektir.

Saygılarımızla

TÜRKSAT UYDUNET
    E-Posta Destek Servisi "

UYDUNET PİNG VE LAG,KOPMALAR UYDUNET PİNG VE LAG,KOPMALAR UYDUNET PİNG VE LAG,KOPMALAR UYDUNET PİNG VE LAG,KOPMALAR

• Dostum bende yaklaşık 1 yıldır uydunet kullanıyorum. Hep sorun yaşıyorum. Özellikle oyunlarda lag sorunu yaşıyorum. Çözüm bulamadım. Teknik destek yardımcı olmuyor. Ps4 de sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetleri sonyden kaynaklandığını söylüyor ama süperonline arkadaşım sorun yaşamıyor diyorum yine çözüm yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Taahütümün bitmesini bekliyorum. Daha 1 yıl var. Şu an 1000 tl cayma bedeli çıkarıyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Aynı sorunlardan bende muzdaribim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.