Şimdi Ara

UyduNet Modem Seçimi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, nihayet kablo çekilmiş binaya. Sizlerden ricam hangi modemi seçmemde yardım etmeniz olacak. Açıkcası kararsız kaldım hangisini seçmem konusunda. İkidir hepsiburadadan siparişi iptal ediyorum. Modemde aradığım özellikler : Kablosuz olması, 4 port, sorunsuz bir modem ve wireless gücü yüksek olan bir modem arıyorum. Siz aşağıdaki modemlerden hangisini tavsiye edersiniz veya başka modem tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/netmaster-n-hizli-uydunet-paketi-150-mbps/ProductDetails.aspx?productId=bd97899&categoryId=45

http://www.hepsiburada.com/netmaster-cbw-560-4-port-ethernet1port-usb-80211g-kablosuz-kablouydunet-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd999959&categoryId=45

http://www.hepsiburada.com/netmaster-cbw-700v-4-ethernet-port-voip-kablosuz-router-kablouydunet-modem/ProductDetails.aspx?productId=bd99013&categoryId=45

• Ben olsam 2. veya 3. ürünü alırdım. Sebebi 1.deki gibi 2 cihazla yer kaplamaması. Vo-ip kullanacaksan eğer 3. ürünü tercih etmelisin, yok kullanmam diyorsan 2. ürünü almanı tavsiye ederim.
  • 1. Netmaster CXC-700V 1 Ethernet Port Voip Kablo(uydunet) Modem
    2. Netmaster WDS-300N 802.11n Ap-router 300 Mbps
    3. Netmaster WN-R300U 802.11N 150-300 Mbps Wireless USB Adaptör

bunları sipariş ettim. modem peşine Ap-router ile 300 mbps hızda wireles ağ kurma imkanı sağlıyor. ayrıcı modem ve ap fiyatı wireless modem fiyatına nerede ise ama 300 mbps wireless ve 2 adet 3 dBi kazançlı anten farkı ile ve arıza vs durumunda daha az maliyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necc7 -- 14 Haziran 2010; 10:07:18 >
  • Üçünü ayrı ayrı sipariş verdildi galiba. Neyse, tez zamanda gelmesi dileğiyle.
  • üçüde aynı anda aynı yerden sipariş verildi. şu an kargoya hazırlanıyor görünüyor. inşallah yarın teslim edilir.
  • dostum şu anda kablo tv ve net bir arada modeme para vermene gerek yok ben ttnetten uydunete geçtim limitsiz 1 mpb net ve kablo tv bir arada ilaveten devasa motorola marka wireless bir modem verdiler 2 yıl boyunca uydunetten ayrılmazsanız bu süre sonunda modem sizin oluyor ama bu modemi sadece kablo net için kullanabilirsiniz bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibarcellat

dostum şu anda kablo tv ve net bir arada modeme para vermene gerek yok ben ttnetten uydunete geçtim limitsiz 1 mpb net ve kablo tv bir arada ilaveten devasa motorola marka wireless bir modem verdiler 2 yıl boyunca uydunetten ayrılmazsanız bu süre sonunda modem sizin oluyor ama bu modemi sadece kablo net için kullanabilirsiniz bilginiz olsun

bunu nereden duydunuz? biraz önce aradım kampanya içinde modem yokmuş. docsis2.0 uyumlu modem almanız gerekli dediler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modemli kampanya bitmiş..
  • arkadaşlar artık kablolu net kullanmak için illa binada hat olması şart değil siz başvurun hat yoksa gelip oraya yeni hat döşüyorlar hizmette sınır yok yani ttnetin sömürüsünden kurtulun ben çok şükür artık kablo net sayesinde hem belgesel kanallarını zevkle seyredip netimi de keyifle kullanıyorum saygılar..
  • inşallah sorunçıkarmaz :D hayırlı olsun
  • Teşekkürler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parabel

modemli kampanya bitmiş..

KABLOSUZ MODEM BİZDEN KAMPANYASIBu kampanya 16.07.2010 – 31.12.2010 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    Kampanya kapsamında abone olunan Uydunet hızı tarifede yer alan fiyat üzerinden sunulacaktır.
    Kampanya kapsamında KTV kurulum ve Uydunet aktivasyon ücretleri alınmayacaktır.
    Kampanya kapsamında müşterinin Uydunet’e abone olarak, 24 ay abone kalmayı taahhüt etmesi zorunlu olacaktır.
    Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden cihaz ücreti (Kablosuz Modem için 175,00 TL) ve alınmayan kurulum ve aktivasyon ücretleri (tarife üzerinden) tahsil edilecektir.
    Kampanya kapsamında kullandığın kadar öde tarifesinden faydalanan müşterilerimizin ek kullanım ücreti, tarifeye göre yapılacak ve aynı hızın sınırsız tarifesinin %30 fazlasını aşamayacaktır.
    Kampanya Uydunet altyapı imkanları ile sınırlı olacaktır.
    Kampanya cihaz stokları ile sınırlı olacaktır.
    Mevcut Uydunet aboneleri bu kampanyadan faydalanamayacaklardır.
    Farklı kampanyadan faydalanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. Uydunet aboneliği olmayıp HD Set Top Box Kampanyası, 90 Günde Seyri Alem Kampanyası ve Dijital Dünya Teledünya kampanyalarından birine dahil olan müşteriler bu kampanyadan faydalanabileceklerdir.

Türksat belirlenen süreden önce kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

http://www.uydunet.net/kablosuzmodembedava.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.