Şimdi Ara

Uydunet Kablo Döşemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim eve interneti uzun sürek sokmamakta kararlı olan annem en sonunda vazgeçti ve internet bağlatma kararı aldık. Uyduneti seçtik 41.5tl ye kablotv+10mb sınırsız internet 50AKN ile neyse asıl sorum şu :

Bizim binaya kurulum için geldiler eve kadar kurdular ama bizim evler biraz yamuk olduğunu adam fark etmedi alel acele matkabı vuruverdi sonra olmadı dedi biraz daha daireye yakın vurdu olmadı birdaha derken 3 delik oldu. 1i daireye giriyor 2 si boşa giden delikler. 2. si bu adamlar kabloyu binanın ortasından çektiler ve binada kötü bir görüntü bırakıyor. Bina yöneticisi baya kızgın bu konuda adamla kavga ettik resmen. Kabloyu görünmeyecek şekilde çektir diyor bana. şimdi ben onun için elektrikçi çağırsam bi ton para vermem gerekicek hata aslen uydunette olduğu için onları arayıp onlara yıkmam mümkün müdür?

yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: janissary92

arkadaşlar bizim eve interneti uzun sürek sokmamakta kararlı olan annem en sonunda vazgeçti ve internet bağlatma kararı aldık. Uyduneti seçtik 41.5tl ye kablotv+10mb sınırsız internet 50AKN ile neyse asıl sorum şu :

Bizim binaya kurulum için geldiler eve kadar kurdular ama bizim evler biraz yamuk olduğunu adam fark etmedi alel acele matkabı vuruverdi sonra olmadı dedi biraz daha daireye yakın vurdu olmadı birdaha derken 3 delik oldu. 1i daireye giriyor 2 si boşa giden delikler. 2. si bu adamlar kabloyu binanın ortasından çektiler ve binada kötü bir görüntü bırakıyor. Bina yöneticisi baya kızgın bu konuda adamla kavga ettik resmen. Kabloyu görünmeyecek şekilde çektir diyor bana. şimdi ben onun için elektrikçi çağırsam bi ton para vermem gerekicek hata aslen uydunette olduğu için onları arayıp onlara yıkmam mümkün müdür?

yardımcı olursanız sevinirim...

muhatap bulmakta biraz zorlanırsınız. yöneticinin söylendiğini yasal girişimlerde bulunacak deyin genel müdürlüğü arayın o zaman düzeltirler. muhatap bulmanıza bağlı kesin bir şey söyleyemiyecem.

• aradım arıza kaydı oluşturdu adam il merkezine göndereceğim bunu incelendikten sonra size dönülecektir dedi . bütün bina kurulumun şeklinden şikayetçi ve binada gereksiz yere 3 delik açılması herkesi rahatsız ediyor. her gelen böyle yapsa delik deşik olur bina bu ne biçim iş diyorlar :) haklılar sonucu paylaşırım inş.
  • hangi il

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turksat bu işlere bakan şirketini değiştirmiş. Kurulduğundan beri çalıştıkları şirket olan firma ile artık çalışmıyorlarmış. Yeni kurulum şirketiyle sancılı bir geçiş süreci olduğunu duymuştum.

Sorununuz bununla ilgili muhtemelen.
  • eski şirkette çok iyi anılarla ayrılmadı zaten,çekilen sıkıntının büyük çoğunluğu türksatın çalıştığı sistemi değiştirmesinden kaynaklanıyor,hangi ildeyseniz şirkete ulaşın durumunuzu anlatın ekipler tekrar gelir..
  • İstanbul Fatih
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölge sorumlusu geldi. incelediler ve onlarda kabul ettiler zaten saçma sapan baştan sağma işçilik olduğunu yarın sabah bir ekip göndericekler yanlış yapılan yerleri düzeltip alçı ve boyasını vurucaklar. :) çok hızlı iş yaptılar ama çok beğendim hizmetlerimi alalı 1.5 hafta oluyor 3 şikayette bulundum 2 sinde ertesi güne 1 inde de 20dk filan sonra geldiler nasıl işse :) işe bak be
  • janissary92 J kullanıcısına yanıt
    hemen ilgileniyorlar ama sorunu bulamadıkları durum da çok oluyor.
  • Peki bizim apartmanımız yeni ve zaten bir merkezi uydu sistemi var. Bizde yeniden kablo çekilmesi gerekiyor mu? Yoksa merkezdeki kutudan bağlantı yapılması yeterli olur mu?
  • bence çekerler uydunetin altyapısı farklı tamamen kendi altyapısını kullanıyor. ama 4440126 yı ara sor. ve int alıcaksan mümkünse uydunet al diğerleri ile arasında nerdeyse 2 kat fiyat farkı var ben 32mb + kablo tv 42 tl ye alıyom düşün 50gb akk ile ttnette bu 8 mb'e kadar 25gb akk int. 49 tl idi ben baktığımda
  • Ben de kısa süre önce Kablonet'e geçtim, 10MBs sınırsız internet (50 GB kota) +Kablo TV Aylık 32+9 TL, kurulum bedava kampanyası. Internetden başvurdum, 24 saat geçmeden kuruluma geldiler. Bina içinde kablonet kutusu mevcutdu, bundan 2 kat üste yeniden kablo çektiler. Bizde binaya 3 yanlış delik delmeselerde, kabloyu koydukları kablo kanalını daha estetik yapabilecek iken, biraz baştan savma gibi yapmışlar. Kurulumu yapıp bitirdiler, onlar gittikden sonra farkettik, asansörden hareket ederken ses çıkmaya başladı. Ertesi gün asansörcüyü çağırdık, galiba kablo delme işlemleri esnasında asansör kabinine beton parçaları kaçırmışlar, onlar yapıyormuş. Büyük oranda temizlediler ama, hala az miktarda ses devam ediyor.

İnternet ise şuana kadar gayet iyi, hızı bugünlere kadar kullanmış olduğum 8 MB e kadar ADSL den güzel ve bugüne kadar bir kesinti yaşamadım, umarım böyle devam eder.

Kablo tv ise beklediğim kadar iyi değil, ben uydu kalitesinde görüntü bekliyordum, sanki eski çatı antenlerindeki gibi görüntü var. Bazı kanallar fena değil, bazıları karıncalı. Zaten eski tip anten gibi TV ye bağlıyorsun. Internetden okuduğum kadarıyla Teledünya olsa o zaman digital yayın olup, güzel oluyormuş.

Yine internetden okuduğum kadarıyla direkt olarak uydu sistemine eklenemese de birbirine entegre eden cihazlar mevcutmuş. Ama bu duruma tahminimce kablonet izin vermeyecektir ve arıza durumunda ayırmanızı istyeyecektir. Çünkü kablonet frekans kayması, topraklama vs. problemlerine uzun kablolar nedeniyle çok müsait görünüyor..

• ElektroPC E kullanıcısına yanıt
    televizyonunuz lcd ise modül kullanarak teledünya'ya geçin uydu alıcı kullanıyorsunuz zannederim recevier'ınızı etkilemez. uydu yayını kalitesinde hatta daha iyi kalitede televizyon kanallarını izleyebilirsiniz. kablo tv kalitesi analog olduğu için anten kalitesindedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.