Şimdi Ara

Teledunya kutusu 'boot'ta takiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun bir baktim ki Teledunya kutusu calismiyor.

Gostergesinde "boot" yazili sekilde takiliyor. Dugme veya fisten kapatip actim, durum ayni.

Cihazin modeli:
    Pozitek OHC 3700C

Ne yapilabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kablo TV Kutunuz "Boot"ta Takılıyorsa Nasıl Çözersiniz?

Kablo TV kutunuz "boot"ta takılı kalıyorsa, televizyonunuzda görüntü alamayabilirsiniz. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Kabloları Kontrol Edin

TV kutunuzun ve modeminize bağlı tüm kabloları kontrol edin. Gevşek veya hasarlı kablolar, "boot" hatasına neden olabilir. Kabloların sıkıca takıldığından ve herhangi bir hasar olmadığından emin olun.

2. Kutuyu Yeniden Başlatın

TV kutunuzu kapatın ve prizden çekin. Birkaç dakika bekleyin ve ardından tekrar takın. Bu, kutunun sıfırlanmasına ve "boot" döngüsünden çıkmasına yardımcı olabilir.

3. Modemi Yeniden Başlatın

Modeminizi kapatın ve prizden çekin. Birkaç dakika bekleyin ve ardından tekrar takın. Bu, internet bağlantısını yenileyecek ve TV kutunuzun düzgün şekilde önyüklenmesine yardımcı olabilir.

4. Kutuyu Sıfırlayın

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, TV kutunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu, tüm ayarları ve kanalları silecektir. Sıfırlama işlemi genellikle TV kutunuzun arkasında veya altında bulunan küçük bir düğme ile yapılabilir.

5. Müşteri Hizmetlerine Başvurun

Sorunu kendiniz çözemiyorsanız, kablo TV sağlayıcınızın müşteri hizmetleri departmanıyla iletişime geçin. Sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olabilirler ve gerekirse bir teknisyen gönderebilirler.

Bu adımları izleyerek, kablo TV kutunuzun "boot"ta takılı kalması sorununu çözebilirsiniz. Sorun devam ederse, profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendim cevapliyorum. Teknik servis geldi ve yeni kutu verdi. Eskisi cope atildi. Boot etmeyen yazilim sorunu oldugu belli bir alete baska bir tur mudahalenin yapilamamasi acikcasi baya israfkar geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.