Şimdi Ara

UyduNET IRC Serverları DNS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet Kullanıcısıyım. İlk Başlarda MSN ve IRC e Giremiyordumm. IRC bağlanıyordu fakat kanallara girmiyordu. DNS leri değiştirdim. MSN Sorunum ortadan kalktı artık bağlanabiliyorum. Fakat irc sorunum düzelmedi.Ne yapmam Gerekiyor?
    Kullandığım DNS'ler : 208.67.222.222 - 208.67.220.220

• 8.8.8.8
    8.8.4.4

Bu dns numaralarını deneyebilirmisiniz ?
  • yok olmadı yine :( ya bu uydunette neden böyle oluyor. ttnet adsl de böyle bi sorun yok sebebi nedir ?
  • arkadaşlar bu dns ayarlarını modemden değiştiremiyormusuz? bende motorola svg1501 var. ayarlarında birtürlü dns değiştiremedim...

bilgisayardan değiştirme dışında bir yolu yok mu bunu?
  • tavsiye edebilceğiniz başka bir DNS varmı? hala irc serverlarına giremiyorumda.
  • sorun dns değilde openproxy olabilir. bende uydu netden irc serverara giremiyorum. serverlar otomatik olaran balıyorlar. sebebide servis sağlayıcım üzerinde ope-proxy olması. bakın irc programının çıktısını vereyim:

-irc.impact-media.me.uk- *** Banned Temporary K-line 4320 min. - [G][py-bopm] Insecure proxy found, hc:8080 - Visithttp://en.wikipedia.org/wiki/Open_proxy for more information. (Akill ID: FI8PANTM5W) (2010/11/13 03.08)

bunun sebebini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civciv88

Uydunet Kullanıcısıyım. İlk Başlarda MSN ve IRC e Giremiyordumm. IRC bağlanıyordu fakat kanallara girmiyordu. DNS leri değiştirdim. MSN Sorunum ortadan kalktı artık bağlanabiliyorum. Fakat irc sorunum düzelmedi.Ne yapmam Gerekiyor?
    Kullandığım DNS'ler : 208.67.222.222 - 208.67.220.220

cok ilginc bende irc kulanıyorum ama benı hıc boyle engellemedı irc ye girmemi ve dns te otomatık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline DNS adresleri
    8 yıl önce açıldı
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Netspeed DNS Değiştirilemiyor!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılların konusunu canlandırıyorum ancak gerekli bir şekilde, Uydunet alan arkadaşlara uyarı olsun. Belli ki Uydunet saçma bir şekilde tüm IRC portlarını engellemiş, web irc dışında hiç bir sunucuya giremiyorsunuz. Eğer hala belli sebeplerden dolayı (torrent / gather-network vs) IRC kullanmanız gerekiyorsa Uydunet'ten uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.