Şimdi Ara

Uydunet İnternet Tarifeleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önceden uydunet kullanıcısıydım. Memnun kalmadığım için ttnet e geçmiştim. Tekrar uydunet e dönmek istiyorum. Sizlerede birkaç soru yönelteceğim.
    İlk başta verebileceğim maksimum fiyat 45 tl (45 e yakın civarlarda olabilir). İnternet indirme hızı 150/kb geçsin yeter. Kullanan veya bilenler yardımcı olabilirlermi.
    Bunlara uygun bir tarife varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 21 Mayıs 2013; 21:29:31 >

• evde modeminiz varsa 12 ay taahhütlü 3 megabit ayda 39 liraya geçebilirsiniz. Sınırsız sabit hızlı hizmet alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

evde modeminiz varsa 12 ay taahhütlü 3 megabit ayda 39 liraya geçebilirsiniz. Sınırsız sabit hızlı hizmet alırsınız.

Modemim var fakat telefon yok farkediyormu kardeşim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 21 Mayıs 2013; 21:28:55 >
  • uydunet için telefon gerekmiyor hocam, kablo modem gerekiyor. eskiden abone olduysanız sizde bir tane olmuş olmalı.
  • quote:

uydunet için telefon gerekmiyor hocam, kablo modem gerekiyor. eskiden abone olduysanız sizde bir tane olmuş olmalı.

Kablo modem hepsi var. Kaç yıl anlaşmalı ve kampanyası oluyormu acaba ?
  • isterseniz kampanyasız da girebilirsiniz 3 megabit sınırsız 49 lira, 12 taahhütlü 39 lira.
  • quote:

isterseniz kampanyasız da girebilirsiniz 3 megabit sınırsız 49 lira, 12 taahhütlü 39 lira.

Çok teşekkürler. Benim tercihim 39 liralıktan sınırsız ve iyi fiyatta bu paket var sadece sanırım bundan satın alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.