Bildirim
Uydunet Dns
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
İstediği yerden çeksin, sonuçta saçmasapan yasaklanan sürüyle siteye girilebiliyor mu? hayır... demekki lüzumsuz. -
alın size sağlam dns fazla yaymayın patlamasın her yere giriyor yasak falan çıkmaz karşınıza hızı etklemiyor desem yeridir belki %1-2 felan ;)
85.17.255.198
46.19.33.120 -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
İstediği yerden çeksin, sonuçta saçmasapan yasaklanan sürüyle siteye girilebiliyor mu? hayır... demekki lüzumsuz.
Ne alaka ?
Konuyla alakasız mesajlarınızı başka konu açın yazın.
Ben mevcut uydunet kullanıcılarına faydası olur diye yazdım.
parazite gerek yok. -
Ben mevcut olmayan uydunet kullanıcısı mıyım? -
doktor isimli KARDEŞ BEN SENİN VERDİĞİN DNS ADRESİNİ BİLGİSAYARIMA GİRMEK İSTİYORUM AMA ANLAMIYORUM NASIL YAPACAGIMI.BENDE UYDUNET KULANICISIYIM WİNDOWS 7 KULLLANIYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUN? -
verdiğin dns adresi zaten default olarak tanımlanmış "türksat uydunetin" dns adresidir. dns bölümünü boş bıraksan bununla bağlanıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: patlayamamismisir
verdiğin dns adresi zaten default olarak tanımlanmış "türksat uydunetin" dns adresidir. dns bölümünü boş bıraksan bununla bağlanıyorsun.
Dns bölümü boştu daha doğrusu otomatik seçmeye ayarlıydı ve hangi tarayıcıyı denesem bazen krize giriyordum 10 dk. sayfa açılmıyordu ama bu sayfa açılmamalar esnasında torrent 400 ile indirmeye devam ediyordu. İlk önce sinyal değerleriniz zayıf dediler ve kutudan düzeltildi denildi ama bir şey değişmeyince tekrar 4440126'yı aradım ve durum aynı dedim. Bu sefer söz konusu dns'yi verdiler ve sorunum kalmadı.
Tabi siz daha iyisini biliyorsunuzdur.
-
yok hocam iyisini bilmekten değil, modem arayüzünde bulunan dns adresleri bunlar. bu sebeple söyleyeyim dedim. zaten dediğin gibi eğer harici bir dns kullanmazsan, uydunetin bu tanımlı dnsleri sayfa açma sıkıntısı yaratıyor. giriş engeli olmayan sitelerde bile, tepki süresi fazla uzun oluyor veya sayfa bulunamadı diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patlayamamismisir -- 18 Kasım 2011; 15:11:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
İstediği yerden çeksin, sonuçta saçmasapan yasaklanan sürüyle siteye girilebiliyor mu? hayır... demekki lüzumsuz.
Yasaklanan sitelere DNS değişikliği ile girme dönemi bitti artık. Bunlar ancak bağlanma sorunlarında işe yarayabilirler. Ki konuyu açan arkadaşımız da zaten bunu amaçlamış. -
ip üzerinden yasaklanan sitelerden bahsediyorsun sen... her site ip üzerinden yasaklanmıyor dns üzerinden yasaklananlar da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 20 Kasım 2011; 0:26:58 > -
dns dönemi bitti diye birşey olamaz bir site ip üzerinden de yasaklansa dns üzerindende yasaklansa giriliyor siz yeterki ayarını yapmayı bilin ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanbabax
dns dönemi bitti diye birşey olamaz bir site ip üzerinden de yasaklansa dns üzerindende yasaklansa giriliyor siz yeterki ayarını yapmayı bilin ;)
elbette dns biter başka yöntemler gelir. demokrasilerde çare tükenmez ama siz birkaç gün sonra görürsünüz demokrasiyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 19 Kasım 2011; 17:42:47 > -
güvenli internet geliyor sanırım onu kastediyorsunuz almak zorunlu değil nette kısıtlama yapamazlar siz istemedikçe :)) -
.........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 20 Kasım 2011; 13:01:19 > -
bayaa hızlanıyormu bana mı öyle geliyor -
Türksat 100 Megabit 100 GB kotalı kullanıyorum. Bugün speed test sitesinden hızı test ettim, avrupa ülkeleri ile internet bağlantı hızlarını yükseltmişler fakat oynadığım online oyunda lag olmaya başladı, (aslında Türsat uydunet'te böyle bir sorun yoktu). Telefon edip lag ve bazende kopma olduğunu söyledim onlara, telefondaki bayan benden yukarıda verdiğiniz kendi dns adresini yazmamı istedi ağ bağlantısı özelliklerine, yazdım ama internete bağlanamadım, ve bunu onlara söyledim, arıza kaydı oluşturdular. Bilgisayar teknisyeniyim ama sürekli icat çıkartıyorlar, başka bir birşey değil. İnsanları yok yere oyalayıp ne olduğunuda söylemiyorlar. Ben eski ttnet kullanıcısıyım, onda daha çok sorunlar vardı, ama buna geçtikten sonra sorun kalmamıştı, bu son durum akıllara zarar bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 7 Kasım 2013; 17:30:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X