Şimdi Ara

Uydunet Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır şu kablosuz modem kampanyası varken ben de uydunet e geçmeyi düşünüyorum arkadaşlar ama birkaç sorum var.
    Öncelikle seçeceğim tarife 10mbit 15 gb kotalı,sizce bu 15 gb çabuk dolar mı,oyun nadir indiriyorum ama baya L4D 2 oynuyorum. Bu arada aylık 49 lira demiş,bu hep kampanya falan değil,herzaman bu fiyatı ödüyoruz değil mi?
    10mbit kullananlar memnun mu? Bazı yerlerde hizmet çok kötü diye duydum. Ben Çamlıca'da oturuyorum, yoğunluk fazla değil Uydunet kullanan hiçbir tanıdık yok Çamlıca'da nasıl Çamlıca iyi mi diye Çamlıca'lılara da sorayım dedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.

• fiyat sabit evet 49 tl. yani kampanya dolayısı ile degil. diğerlerini tecrubeli arkadaslara bırakıyorum. ama internet yogunluk hadisesi kısa surede asılcak diye biliyorum. çalışmalara başlanmış. özellikle ist avrupa ve anadoluda
  • 10mb 15 gb kotalı kampanyada gelebilecek üst fatura sınırının 600tl olduğunu söyleyim sana onun yerine 1mbye abone ol derim eğer hızı yeterli bulmazsan 2mb 54tl lik tarife geçersin çokta download yapmadığın için 1mblik tarife seni keser herhalde. öok download yapmadığın için 10mblik 1 hız senin için gereksiz olur bence sonuçta kotalı vede 600tl üst sınırı olan 1 tarife

Orijinalden alıntı: romulus70

10mb 15 gb kotalı kampanyada gelebilecek üst fatura sınırının 600tl olduğunu söyleyim sana onun yerine 1mbye abone ol derim eğer hızı yeterli bulmazsan 2mb 54tl lik tarife geçersin çokta download yapmadığın için 1mblik tarife seni keser herhalde. öok download yapmadığın için 10mblik 1 hız senin için gereksiz olur bence sonuçta kotalı vede 600tl üst sınırı olan 1 tarife

600 lira üst sınırı olduğunu biliyorum,o kadar kendimi aşacağımı da düşünmüyorum. Az indiriyorum derken de hiç indirmiyorum demedim,film olur oyun olur indiriyoruz ara sıra. Belki de tek endişe kaynağım baya multi oyun oynamam da o da kotayı o kadar doldurmaz herhalde, çok aşmazsam en fazla 17 gb gibi birşey yaparım gibi geliyor bana bilmiyorum. Zaten 2si arasında kararsız kalmıştım bende,10mbit'in hızı çekiyor ilgimi. Birisi bana Çamlıca'da sorun yok desin,biraz da yağlasın Uydunet'i alacam zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: darknessfriend

quote:

10mb 15 gb kotalı kampanyada gelebilecek üst fatura sınırının 600tl olduğunu söyleyim sana onun yerine 1mbye abone ol derim eğer hızı yeterli bulmazsan 2mb 54tl lik tarife geçersin çokta download yapmadığın için 1mblik tarife seni keser herhalde. öok download yapmadığın için 10mblik 1 hız senin için gereksiz olur bence sonuçta kotalı vede 600tl üst sınırı olan 1 tarife

600 lira üst sınırı olduğunu biliyorum,o kadar kendimi aşacağımı da düşünmüyorum. Az indiriyorum derken de hiç indirmiyorum demedim,film olur oyun olur indiriyoruz ara sıra. Belki de tek endişe kaynağım baya multi oyun oynamam da o da kotayı o kadar doldurmaz herhalde, çok aşmazsam en fazla 17 gb gibi birşey yaparım gibi geliyor bana bilmiyorum. Zaten 2si arasında kararsız kalmıştım bende,10mbit'in hızı çekiyor ilgimi. Birisi bana Çamlıca'da sorun yok desin,biraz da yağlasın Uydunet'i alacam zaten

2 gb kotayı aşsan 67tl fatura gelir gb aştığın gb başına 9tl ek yük gelir sana 1mb yada 2mbde senin belirttiğin 17gblik download için çok çok fazla online oyunlarda 1mb yada 10mb hız sana ekstra 1 özellik sağlamaz sana derimki 1mbden abone gir kampanyaya istersen sonradan 10mbye geçersin. ilk 10mbden olursan sonradan 1mbye geçme şansın olmayabilir alt tarife olduğu için. çok fazla download yapan 1i olmama karşın her ay 80-100gb download yapıyorum 1mb hız ile. download yapmıycaksan yüksek hızın sana 1 yararı olmaz.

• Uydunet'te ping durumları daha iyi diye duydum,son olarak genel olarak oyunlardaki pingleri de birisi yazarsa çok sevinirim,alcam galiba uydunet öyle gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: darknessfriend

quote:

2 gb kotayı aşsan 67tl fatura gelir gb aştığın gb başına 9tl ek yük gelir sana 1mb yada 2mbde senin belirttiğin 17gblik download için çok çok fazla online oyunlarda 1mb yada 10mb hız sana ekstra 1 özellik sağlamaz sana derimki 1mbden abone gir kampanyaya istersen sonradan 10mbye geçersin. ilk 10mbden olursan sonradan 1mbye geçme şansın olmayabilir alt tarife olduğu için. çok fazla download yapan 1i olmama karşın her ay 80-100gb download yapıyorum 1mb hız ile. download yapmıycaksan yüksek hızın sana 1 yararı olmaz.

Harikulade fikir. 1 mb ile gir. baktın ii devam et. yok az sıkıntı var 5 tl farkla 2mb sınırsıza gir. yok çok sorun var dayan 10 mb e :) ama ilk adımın 1 mb olsun.

pingler evet uydunette gayet iyidir. ttnet e göre tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERBOX hakkında bir soru??
    6 yıl önce açıldı
    Sınırlı adsl hakkında bir soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 10mb 10gb kotalı biraz saçma olur istemeyerekde olsa her zaman kotayı aşacağına eminim sonucta 10mb internet bir video klip indirmek istersin 70mb 'lık bi baslarsın hemen biter sonra sunuda sunuda indiriyim dersin filmdede aynısı olur 600tl gelmesin sonra bence 1mb yeter bende 1mb sınırsız kullanıyorum tavsiyede ederim ama ankara :)

Bende uydunete geçmeyi düşünüyorum fakat Ankara-Batıkent'te sorun varmıdır acaba bilgin var mı ?

Bu arada ben 512 Kbps limitsiz tarifesinden almayı düşünüyorum yoksa 1 Mbps limitsinden mi alsam arasında çok fark varmıdır hız ve kullanım açısından ( :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaLaTaPaLaCe -- 27 Şubat 2010; 14:31:27 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.