Bildirim
Uydunet/Ankara (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >quote:
Orijinalden alıntı: berkaygumus
buyrun..

dostum cok tesekkur ederım paylasımın ıcın_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
WhatsApp Kanalı: Secret Level Up ( Oyun haberleri paylaşımı)https://whatsapp.com/channel/0029VbD7Lhm4tRrl3Tb1A90j
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
-
Ben de geçenlerde 8 mbit'e kadar internet kampanyasına geçmiştim. Birkaç hafta iyi güzel kullandım sonra internetim sürekli gitmeye başladı. TT'yi aradım sorunu telefonda çözemeyince teknik bir eleman aradı bu sefer ve hattımın 8 mbit hızı kaldırmadığını, hızımı 4 mb'e indireceklerini söyledi. Ne zamana kadar böyle devam edeceğini sorduğumdaysa bir seneye kadar hatların yenileneceğini söyledi. Ben de Çankaya Dikmen'de oturuyorum. Şon 1 haftadır hızım 1 mbit 'de seyrediyor. İçler acısı ama bu durum 15 gb kotayı doldurmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Bilemiyorum ay sonu gelip faturam kesildiğinde kontrol edeceğim. _____________________________ Asus M4a785-M EVO AM3 -- Aerocool M40 HTPC Kasa -- AMD Phenom II X2 550 BE 3.1 @3.7 oc 1.46v -- ATİ HD4200 1024 MB Onboard GPU 500MHZ @ 1000 MHZ oc -- 128 MB 1333MHZ DDR3 sideport memory @ 1750 MHZ oc 1.6v -- Gskill Ripjaws F3 CL7 DDR3 1600 MHZ @ 1840 MHZ CL7-9-8-24-28-2T 1.71v -- 1 TB WD Black Cavier HDD 7200 rpm -- Windows 7 ultimate x64 -
Dikmen/Ankara, öğlenden beri nette innaılmaz bir yavaşlık var. Sayfalar 5 dakikada açılıyor resmen. Hem yurtdışı hem türk siteleri. Var mı nette sorun yaşayan başka? Genel bir net arızasımı yoksa uydunetlemi alakalı acaba..
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz196
Dikmen/Ankara, öğlenden beri nette innaılmaz bir yavaşlık var. Sayfalar 5 dakikada açılıyor resmen. Hem yurtdışı hem türk siteleri. Var mı nette sorun yaşayan başka? Genel bir net arızasımı yoksa uydunetlemi alakalı acaba..
bende yok hocam bir sıkıntı istersen ara arıza kaydı ver.gelirler bugun düzeltirler._____________________________ -
ankara anıttepe / son 3 gündür kopmalar oluyor...suanda zulüm oldu nete girmek :( _____________________________ -
Dikmen Hürriyet Cd.de de işkenceye devam...Kesiliyor, Düşük Sinyal, Kopmalar... -
ya bizim 20-25 metre yukardaki sokakta var bizim sokakta yok bir mail atsam ilgilenirlermi acaba? _____________________________ -
Evet bu aralar yine sapıtıyor ara ara. Bad company de durup duruken oyundan atıyor, bağlantı koptu diye. Arada modem gidip geliyor. Yine birşeyleri kurcalıyorlar galiba. Bitiremediler bir türlü ayarlamayı. Görende hızları artıracaklar falan sanar ha.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki