Şimdi Ara

uydunet abonesiyim fiziksel olarak fatura lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bankada bir işim var. Bankadan ya ikametgah ilmuhaberi ya da su elektrik tarzı fatura getirmen yeterli diyorlar. Su kontorlü, elektrik başkasının üzerine oıldugu için sadece ibraz edebileceğim adıma Uydunet faturası var. Bu da fiziksel olarak gelmiyor. Internetten ödedim şimdiye kadar ama fizikseli lazım bunun. Nerden alabilirim? İşyerim Kızılayda. Oralarda Türksat bayisinemi gitmem lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lyrklaunavan

Bankada bir işim var. Bankadan ya ikametgah ilmuhaberi ya da su elektrik tarzı fatura getirmen yeterli diyorlar. Su kontorlü, elektrik başkasının üzerine oıldugu için sadece ibraz edebileceğim adıma Uydunet faturası var. Bu da fiziksel olarak gelmiyor. Internetten ödedim şimdiye kadar ama fizikseli lazım bunun. Nerden alabilirim? İşyerim Kızılayda. Oralarda Türksat bayisinemi gitmem lazım ?

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin faturanın bir nüshasını posta yoluyla yada mail olarak göndersinler sizde yazıcından çıkarın yasal e-faturalar asıl fatura yerine geçer ticari/yasal belge olarak kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 12 Temmuz 2013; 7:19:51 >
  • Online türksat'a gir oradan faturayı kağıda dök olmaz mı? Olmaz dersen online türksat işlemlerden adresime fatura gönderilsin seçeneğini seç bir dahaki fatura adresine gelir. Ha çok geç olur diyorsan ya dediğim gibi faturayı kağıda dök ya da müşteri hizmetlerini ara ama onların da çok yardımcı olabileceğini sanmam bu konuda..
  • Tesekkürler cevaplar icin.
    call Center i aradım mail adresime gönderdiler.
  • Ben faturanın eve gelmemesini sadece mail atmalarını istedim müşteri hizmetlerinden fakat bana fatura herkese gönderiliyor.Fatura göndermeme gibi bir uygulamamız yok dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.