Şimdi Ara

UYDU ARIZALARI ve SORUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evlerinizde işyerlerinizde kullanmış olduğunuz farklı markalardaki dijital uydu alıcılarınız ile yaşadığınız sıkıntı , sorun, problemleri , arızalar ve çözüm yollarını buraya yazmanızı rica ederim arkadaşlar..
    Bu durumda sıkıntı yaşayan herkes hem sorunlarını çözer hem masraftan kurtarırsınız onları aynı zamanda tamir gibi durumlar olursa bile ortalama ne kadara çıkar ..
    Maksat bilinçlenmek olsun..

1-Problem.,
    Benım Botech 9000 CIS PVR PLATINUM uydu alıcım var. Uyduyu açtığımda bir sorun yok çalışıyor, uydu ekranında hangi kanaldaysa kanalın adı kayarak geçiyor sürekli fakat TV'yi açtığım an uyduda donma oluyor ve kitleniyor tek bağlantı noktası HDMI kablo.Sebebi nedir acaba arıza nerede olabilir?

2-Ekstra bilgi : Uyduyu HDMI dan AV' a basarak başka bölümde açtım bunu yaparken bağlantı kablosu (Sarı,Beyaz,Kırmızı) Kabloları kullandım uydu gösteriyor fakat buradada başka bir sorun TV ekranında ne varsa o an donarak izliyorsunuz saniyede 1 kare ilerleyecek kadar aşırı donma???
    Detaylı bilgi : Eskiden HDMI 'da açardım ve uydunun gelmesini beklerdim ve WELCOME yazısında en az 10 dk beklerdi sonra gelirdi .(2 nolu maddede belirttiğim takılma ara ara olurdu kumandadan bastığım bile neredeyse 45 sn sonra algılanırdı)
    NOT : Uydunun her gece kapatılış şekli direk elektrik bağlantısını keserek. Binevii fişi direk çekilerek diyeyim(Buradan da kaynaklanabilir bir sebep olabilirmi acaba)
    Hadi bilen arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.