Şimdi Ara

Uydu alicisini Vga cikisli monitore baglama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar evimizde kullandigimiz dijiturk cihazini elimdeki vga cikisli 19 inc monitore baglamak istiyorum digiturk cihazinda scart cikisi ve s video cikisi var bunlardarki goruntuyu nasil monitorume baglarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarz bir çevirici kullanmanız gerek.
  • Peki bunun adi sani nedir internette nasil bulabilirimne kadardir birde ben sadece goruntu aktarmak istiyorum ses icin uydunun arkasina ikitane harici kolon takicam yani sadece monitore goruntu aktarmam lazim birde bunun aynisini scart girisinden vga donusturmemiz mumkunmu ?

• Haruci kolon cikisi digiturk cihazimda var aklima geldi simdi elimde birde sadece scart cikisli mini uydu alicisi var fakat bunun harici kolon cikisi yok bunu nasil ayarlayabilirim ?

• ayhan97 kullanıcısına yanıt
    Avermedia'nın ve birkaç firmanıın "TV BOX" adında cihazları var. Ojnlar işinizi fazlasıyla görecektir. SCART'ın bacaklarına bakarsanız 1, 3 ve 4 numaralı pinlerin ses çıkışı olduğunu görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan97

Peki bunun adi sani nedir internette nasil bulabilirimne kadardir birde ben sadece goruntu aktarmak istiyorum ses icin uydunun arkasina ikitane harici kolon takicam yani sadece monitore goruntu aktarmam lazim birde bunun aynisini scart girisinden vga donusturmemiz mumkunmu ?

AV to vga çevirici diye arattır googleda
  • Vqlla kafam karisti simdi hem scart hemde video yu vga ya cevirebilmek icin tv box kutularinami bakicam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 e hoparlor baglamak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SCART soketinde hem ses hem de görüntü vardır. Ancak buna karşılık VGA'da sadece görüntü sinyali bulunur. Temel olarak bakarsak monitör ile televizyonun arasındaki fark televizyonda bulunan ve kanalları ayarlamınızı ve kaydetmenizi sağlayan TUNER devresinin monitörde olmayışıdır. TV BOX denilen cihaz işte bu TUNER devresini içerir. Yani monitörünüzü tam teşekküllü bir televizyona çevirir. Eğer kanal ayarlama ve kaydetme ihtiyacınız yoksa SCART to VGA çevirici de işinizi görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

SCART soketinde hem ses hem de görüntü vardır. Ancak buna karşılık VGA'da sadece görüntü sinyali bulunur. Temel olarak bakarsak monitör ile televizyonun arasındaki fark televizyonda bulunan ve kanalları ayarlamınızı ve kaydetmenizi sağlayan TUNER devresinin monitörde olmayışıdır. TV BOX denilen cihaz işte bu TUNER devresini içerir. Yani monitörünüzü tam teşekküllü bir televizyona çevirir. Eğer kanal ayarlama ve kaydetme ihtiyacınız yoksa SCART to VGA çevirici de işinizi görecektir.

• ben şunu buldum ama calışırmı bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuuttter123 -- 26 Haziran 2013; 22:52:25 >
  • banada gerek bi devre falan yokmu bunun arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs1991apo -- 26 Haziran 2013; 21:56:56 >
  • Scart to.vga ceviriciler sadece bir kablosdan olusuor ve bir cok kisi goruntu alamayip calismadigini spylemisler kanal ekleme ve kaydetme derken nasil anlamafim ben sadece elimdeki kucuk mini uydu alicisini vga cikisli monitore baglayip normal uydudan tv izlemek istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.