Şimdi Ara

Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında

Merhabalar,
    Öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım.

Uydu kullanıcısıyım ama güncel Frekansları bilmediğim den çoğu kanalı seyredemiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam tek bir frenks yazıldığında bütün kanallar güncelleştirilmiş bir şekilde çıkıyor du, diye biliyorum.

Ornek bir kaç frekans listesini paylaşıyorum. Güncel Frekansları bilen var ise bana yardımcı olabaililseniz sevinirim.

İyi günler
     Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ek
    Bu mesaja eklenen görseller:

Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında Uydu 2016 _ Eylül Güncel Frekansları Hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevdiklerinizle birlikte sağlıkla, huzurla ve mutlulukla nice bayramlara ulaşmanız dileği ile sizinde bayramınız kutlu olsun :)

Otomatik güncelleme yapabilmek için, Türkiye ve Avrupa’dan TÜRKSAT TANITIM (12380 V SR:27500 FEC:3/4) Türkiye ve Orta Asya’dan TURKSAT PAKET (12423 H SR:30000 FEC:3/4) yayınlarımızın parametreleri manuel olarak girilmeli ve şebeke ve/veya ağ arama (Network Search) açık seçilmelidir.

Kaynak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.