< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrmn72 -- 31 Mart 2020; 23:17:2 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrmn72 -- 31 Mart 2020; 23:17:2 > |
|
LG WebOS işletim sistemine sahip LG TV'leriniz için en güncel hazır kanal listesini buradan indirebilirsiniz. TV'nizin kanal listesini USB belleğe aktararak ya da doğrudan LG kanal listesi indirme hizmetlerini kullanarak kolayca güncelleyebilirsiniz.
LG Hazır Kanal Listesi 2023 İndir
LG TV'nizin modelini seçin ve aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla hazır kanal listesini indirin:
LG TV Hazır Kanal Listesi USB
Hazır kanal listesini indirdikten sonra, bir USB belleğe kaydedin. USB belleği TV'nize takın ve "Ayarlar" menüsünden "Kanallar" bölümüne gidin. "Otomatik Kanal Ayarı" seçeneğini seçin ve ardından "USB'den Güncelle" seçeneğini belirleyin.
LG TV Hazır Kanal Listesi 2022
Yukarıdaki adımlar sayesinde, TV'nizin kanal listesi en son sürüme güncellenecektir. Bu sayede, tüm favori kanallarınıza ve yeni eklenen kanallara erişebilirsiniz.
Not: LG TV'nizin modelini bilmiyorsanız, TV'nizin arkasındaki etikette veya "Ayarlar" menüsündeki "Genel" bölümünde bulabilirsiniz.
|
|
|
merhaba , bir arkadaşım da 106 ekran lg tv vardı bir kaç kanalı dizmemi istedi ve zorda olsa kanal taşıma yı buldum ve yaptım sorun yok fakat bir başka arkadaşımda daha önce lg 24tk410u model tv almış ve oda bir kaç kanalı dizmemi taşımamı istedi ve daha önceki 106 ekran lg tv de yaptığım gibi kanal yöneticisi bölümüne geldim taşımak istediğim 1 yada 1 den fazla kanalı seçtim ve kumanda tuşuyla kanal listesinin sağ üst köşesinde ki taşı butonuna gidip taşımayı yapacaktım fakat bu tv de taşı seçeneği yok sadece tek seçenek var oda sıralama olarak geçiyor ve ona basınca aşağıdaki resimdeki gibi sadece harf yada favori gibi vs sıralama var , kısacası örnek 4. sıradaki bir kanalı 2. sıraya taşlıma gibi işlemi yapamadım bulamadım taşıma fonksiyonunu , internette genelde hep 82 yada 106 ekran yada daha büyük ekran modelleri için kanal taşıma nasıl yapıldığı anlatılmış ve o videolarda hep taşıma fonksiyonu var görünüyor fakat bu belirttiğim modelde yok , bu konuda bilginiz var mı ? yardımcı olabilecek var mı ? ![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Kanallarım oldukça karmaşıktı sizin listeniz sayesinde kolayca hallettim kendimce nasıl hallettiğimi yazayım: Sizin verdiğiniz dosyayı flasha atıp tv ye taktım receive from usb dedim fakat dosyayı görmedi. Sonra send to usb deyip o anda tv deki kanalları usbye kaydettim farklı bir isimde dosya oluşturdu. Sonra flashı pc ye takıp sizin dosyanın ismini silip benim tvnin oluşturduğu dosyanın ismiyle değiştirdim. Tv sizin dosyayı kendi oluşturduğu dosya gibi gördü ve algıladı , program listesini aktardı. tv yi kandırdım bir nevi anlayacağınız :) yapamayan olursa benim yöntemi denesin. Tekrar teşekkürler |
|