Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 8 Mart 2025; 13:21:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir gün sabahlayıp hiç uyumayacaksın. (uykuya yenik düşmeden direnmen lazım.) Sonra akşam 10 en geç gece 00 'da uyu. Sabah erkenden kalkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Bir gün sabahlayıp hiç uyumayacaksın. (uykuya yenik düşmeden direnmen lazım.) Sonra akşam 10 en geç gece 00 'da uyu. Sabah erkenden kalkarsın.

Hocam denedim 12de yattim oglen 2de kalkabildim yine duyamadim alarmi butun sene bu sekilde gecti artik uykum gelmiyor normal yatma zamanlarinda yine en basa donuyorum uykum niye agirlasti bu kadar

• düzensiz beslenme, ilaç kullanımı veya bahar yorgunluğu kaynaklı olabilir tam bilemiyorum. uyumak güzeldir. fakat alarm duymamak derecesi bedenen çok yorgun olduğuna işaret. doktora görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

düzensiz beslenme, ilaç kullanımı veya bahar yorgunluğu kaynaklı olabilir tam bilemiyorum. uyumak güzeldir. fakat alarm duymamak derecesi bedenen çok yorgun olduğuna işaret. doktora görün.

Hocam streste var baya uni 2. sinifim dersleri biraktim tekrar ygs lys girdim bu sene artik son anlar gittikce gerilmeye basladim yas ilerlior belirsizlik var buna yordum ben bilemiyorum

• 90 dakikanın katları şeklinde uyursanız uyanmanız kolay olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 günlük hat iptali?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.