Şimdi Ara

UXC Network (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
59.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Expda azalma yoktur. Server1 de balans pvp ayarları oldugu için yaratıklara az vurman normal. Kasmak için server2-3 alternatiflerini deneyebilirsin.

server 2 ve 4 te oynuyorum genelde, sw3 e giremedim. 3k energy var 2000-2300 civarı dmg vuruyorum tarkan ilk çıkıştaki moblara. normal mi sizce?
  • MG düzeltilmiştir. Server2-3 ve VIP
  • vip almak için nereye para yatırmamız gerekiyor hesap numarasına ulaşamadım. Birde ayrıcalıklar nelerdir. Teşekkürler...
  • support@uxc-network.net MSN eklersen yardımcı olabilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrLucifer

vip almak için nereye para yatırmamız gerekiyor hesap numarasına ulaşamadım. Birde ayrıcalıklar nelerdir. Teşekkürler...

http://www.uxc-network.net/vip/vantagens.php ayrıcalıklar burda hocam hesap numarasıda hemen altta yazıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarren -- 29 Şubat 2012; 19:24:39 >

• Event dropları ayarlandı mı acaba?En son girdiğimizde hepside boş çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 29 Şubat 2012; 20:28:08 >
  • Yeni Eklenen Slotlar neler ve neredeler acabA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 1 Mart 2012; 0:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

MG düzeltilmiştir. Server2-3 ve VIP

teşekkürler adminim bir tek seal of wealth kaldi onu da kontrol edebilirseniz sevinirim normal sw
  • Yeni Eklenen Slotlar neler ve neredeler acabA?

Ve 7 günlük skeleton ring aldım ama kırıldı galba hiç bişi yapmadan yok oldu 2 saat sonra
  • Dallas bizden beklentin nedir ? afedersin ama robot degiliz tüm sorunların aynı anda yapılmasını bekleme, oyunu biz kodlamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Dallas bizden beklentin nedir ? afedersin ama robot degiliz tüm sorunların aynı anda yapılmasını bekleme, oyunu biz kodlamadık.

Hocam ben pek anlamam ayar çekmekten fln ama.
    2-3 ay önce bi veledin serverinde oynuodum slotlarla çocuk oyuncağıymış gibi oynayabiliyordu. O yapabiliyorsa slot ayarlamak bukadar zor değil demektir DİYE düşünüyorum.
    Yanılıyor olabilirim tabi ama sonuçta bu işe el atıyorsanız altından kalkabileceğinize inanabildiğiniz için attığınız kanaatindeyim.
  • benim kastım spot yapımı degil di, spot yapımı elbetteki basit ancak su an yeterince spot var ayrıca 3 tanede server var , bizim yapmaya calıstıklarımız daha önemli işler size anlatmak istedigim buydu sadece.
  • bu 3 görev nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz
    birde ds bileti sadece 7 yapılabiliyor 6 5 4 ne kadar denediysem hepsi patladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Dallas bizden beklentin nedir ? afedersin ama robot degiliz tüm sorunların aynı anda yapılmasını bekleme, oyunu biz kodlamadık.

Hocam ben pek anlamam ayar çekmekten fln ama.
    2-3 ay önce bi veledin serverinde oynuodum slotlarla çocuk oyuncağıymış gibi oynayabiliyordu. O yapabiliyorsa slot ayarlamak bukadar zor değil demektir DİYE düşünüyorum.
    Yanılıyor olabilirim tabi ama sonuçta bu işe el atıyorsanız altından kalkabileceğinize inanabildiğiniz için attığınız kanaatindeyim.

Hocam elbetteki bu işe girdiklerinde altında kalkabileceklerine inanarak girmişlerdir.Ama bu işin altından hemen biz söyler söylemez kalkamazlar.Hatalar varsa yavaş yavaş düzeltilir.Hiç bir server 4*4 lük olamaz bunu açılmadan öncede söylemiştim.Kaldı ki benim bir çok sorunum anında halledilmiştir.Erhan ve Sezay tarafından haksızlık yapmayın.Yalnız oyunun kendi forumu süs olsun diye açılmadı sorunlarınızı oraya belirtirseniz daha çabuk cevap alabilirsiniz.

• Arkadaşlar şu sıra günde 3-4 saat anca boş vaktim oluyor. Onda da yetebildiğim kadar serverla ilgilenmeye ve diğer işleri halletmeye çalışıyorum. Öncelikle bunun için herkesin önünde hem yönetimdeki hemde oyuncu arkadaşlarımdan özür diliyorum. Xoßi ve RE5P3CT ellerinden geldiğince size yardımcı oluyor. Ben de fırsat buldukça destek veriyorum. Durum budur.

En son lost1-3-7 atlans1-2 kanturu gibi maplere spot eklemiştim. Daha sonra da eklemeler yapıldı. Gördüğünüz eksiklik, hata vb. veya yeni fikirlerinizi bize bildirirseniz elbet ilgilenir, değerlendiririz. İlginiz için teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • adil şekilde kasamıyoruz, çok sinir bozucu bi durum, sorun çözülene kadar tüm masterların 2. nesile çevrilmesi gerekiyor, sorun evam ederken bu şekilde kasmamız hiç adil değil.
  • Slot eklemek
    0 5 332 322 tarzinda ufak bir kod kadar kolaydir ama eger bi yere fazla monster koyarsaniz monster kaybolabilir yada monster dogmaya bilir serverin max kaldira bildigi canavar sayisi vardir eger bu sayi asilirsa serverda lag olur monster yine gozukmez gereginden fazla koyulursa asiri kolay server olur az olur cok zor olur ve server 3 admin tarafindan yonetilmektedir kafalarina gore kimse edit yapamaz ilk bas takimdakilerle konusulur daha sonra karar dogrultusunda yapilir bude zaman alabilir. Ki sizin verdiginiz geri bildirimler sizin kendi sahsi isteklerinizde olabilir yani slotta herhangi problem olmayip sadece sizden yada 2-3 kisilik gruptan gelio olabilir bunuda adminlerin goz onunde bulundurmasi gerekir buda zaman alir. Ama olumlu bir sey soyliyim siz sikayetinizi yazip kendinize oyunda kasmak icin daha farkli yol bulabilirsiniz eger sizde sorun varsa herkezde vardir ayni sorun oyunu cekici ve anlamli yapan sey budur kasabilmek.
  • zhypermunun sitesindeki gibi kodlamalar yapılarak 2.nesile dönme olayı eklenebilir çünkü şuan herkes 3.nesil olayından dert yanıyor.

benim ayrı bir sorunum var serverda BK swordları gibi ONE HANDED olan Sword Dancer clientte de one handed olmasına rağmen takıldığında diğer ele shield takılamıyor. bunu düzeltirseniz sevinirim Str MG kasmak istediğim için sıkıntı yaratıyor.

ayrıca stadiumdaki Queen Bee ve diğer yanarlı dönerli canavarları kaldırıp daha düzgün spotlar koyabilirseniz seviniriz kimse oralara, kafeslere vb gidip kasamıyor.
  • Evet bencede artık arenada kasmanın vakti gelmiştir.Ama halen giremiyoruz hp leri 400-500k ve 5k vuruyorlar 30k agi bastıgım halde.Arena ve Karlutana 15-20 resette kasılabilecek slotlar eklicez demiştiniz grand reset atacağız halen kasamıyoruz + Karlutan boş.Buralarada bir göz atarsanız seviniriz.Ayrıca Soul masterin Soul barieri updateden sonra kafayı yemiş.Pazar günü kalimadaki kundun soul barierli 8k vururken şimdi 1k vuruyor.Eskisinden 2 kat daha güçlü hale gelmiş soul barier.45 resetli bir bk Sd bittiği halde 800 vuruyor.Ek olarak master de iken expler mastere gidiyor yarı yarıya bir yavaşlama oluyor mastere dönünce lvl kasmakta.Serverde ki genel sorunlar bunlar hiç biri şahsi isteğim değildir.Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.