Şimdi Ara

UXC Network (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.002
Cevap
0
Favori
58.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şahsen ben işe başladıgım için pek boş vaktim olmayacak daha çok afk olacagım için afk'ya yattın bir karakter olmak istiyorum .. Dark Lord kesinlikle afk kalamiyor solo olarak.
  • Yukarıdaki Videoyu izledim. Castle Siege neden yok ? Serverda castle siege yoksa siz buna servermi diyorsunuz arkadaslar. Hepimizde biliyoruzki muonline demek castke siege demek. Lütfen castle siegeyide ekleyin.
  • Var zaten olmadığını kimse soylemediki sadece castle siege savasının oalcagı tarihe dek oyun açık kalmadı.
  • onu demek istemedim. Zaten castle siege her hafta olan bir event bunun için serverin en az 7 gün acık kalması yeterli. Yapılan video da o yoktu onun için yazdım bunu. Ayrıca castle siege bir serverin %60 ı demektir. Adminler gerekli düzenlemeyi yaparken bunuda göz önünde bulundururlarsa iyi olur.
  • Castle Siege var fakat server acik kaldigi sure icinde kimse girmedi ayrica bu video yu hazirlayan arkadasimiz sadece 4 kisi bulabilmis normal olarak Castle Siege den bir kesit koymamasi dogaldir.
    iyi oyunlar dilerim.
  • insallah bu sefer daha hayırlı olur...
  • bu arada oyuna girebilmek icin pach yada vs seyler ındırmemiz gerekiyormu eski cilientle girebilirmiyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheKinq

    bu arada oyuna girebilmek icin pach yada vs seyler ındırmemiz gerekiyormu eski cilientle girebilirmiyiz?

    aynen aynısını bende sorucaktım ayrıcaaa spotların durumu ne oldu .... DL ve BK'ları göz önüne alınarak yeniden düzenlendimi.
  • Eski client ile girebilirsiniz arkadaslar sorun olmaz Spotlar da fazla degisiklik yok ama cokta abartmadan herkesin kasacagi sekilde ayarlandi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RE5P3CT -- 17 Temmuz 2011; 14:00:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Special*


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheKinq

    bu arada oyuna girebilmek icin pach yada vs seyler ındırmemiz gerekiyormu eski cilientle girebilirmiyiz?

    aynen aynısını bende sorucaktım ayrıcaaa spotların durumu ne oldu .... DL ve BK'ları göz önüne alınarak yeniden düzenlendimi.


    kagan biz yine aynı şekildeyiz abi bize spot yok başka karakter kasmak lazım.
  • Accountu aldım bekliyorum.
    Bence StatFix olmamalı.Bu hata düzeltilmemeli.Oyunu bilenle bilmeyen arasındaki fark belli olmalı.Var mı yok mu bilmiyorum tabii şu an için ama varsa kapatılmalı.
    Party bonus da olmalı yahu zevkli olur.AFK bırakmak eğlenceli birşey değil.Oyun oynarken insan zevk almak ister.Yani robot gibi kasıp bişeyler elde etmektense normal oyun oynayıp zevk almama bakarım.Kendi düşüncem bu tabii.

    Nacizane önerilerim ne kadar dikkate alırsınız sizin bileceğiniz iş kolay gelsin hepinize.


    Edit:Satır arasına ekleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 17 Temmuz 2011; 14:23:13 >
  • Fix olmak zorunda cünkü elflerin ve mg lerin energy-agility ve yahut energy-str seklinde dönmeleri gerekiyor..Bundan dolayı olmak zorunda..Ayrıca oyunu bilmeyen de Fix oldugu icin oyunu bilenle aynı seviyeye gelecek degil..Adam oyunu bilmiyorsa fix olsa da olmasa da bişey yapamaz zaten

    Admin sordugum soruların bi cogu cevapsız kaldı bi kontrol edip cevaplayabilir misiniz? (umarım bu soruyu okursunuz )
  • Sunucunun bir kaç pvp testine katıldım karakterler gayet eşit gibiler fakat oyunun açılmasına 1 saat 15 dakka kalmasına ragmen özellikler net bir şekilde belli değil bir açıklama yaparsanız memnun oluruz ve biz ekip olarak 40-60 exp arası 20 res sınırı res pointlerinin yarı yarıya gelmesi şeklinde bir zorluk istiyoruz bu tarz bir sunucu olursa gerçekten guzel olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fae

    Sunucunun bir kaç pvp testine katıldım karakterler gayet eşit gibiler fakat oyunun açılmasına 1 saat 15 dakka kalmasına ragmen özellikler net bir şekilde belli değil bir açıklama yaparsanız memnun oluruz ve biz ekip olarak 40-60 exp arası 20 res sınırı res pointlerinin yarı yarıya gelmesi şeklinde bir zorluk istiyoruz bu tarz bir sunucu olursa gerçekten guzel olur


    bence pointler aynı kalsın sadece max res 15 olsun bi de exp düşsün
  • max res 20-30 arası ideal, statlar kalıcı, en azından bi taraf 30k yapılsın (: karakterler arası fark sadece setler üzerine kurulmamalı, zen değerli olmalı, reset atmak sadece lvl seviyesinde zor olmamalı, ticaretin sadece takas usulü ile yapıldığı çağadışı server hiç hoş olmuyor, bless soul satıcılarda satılmalı, hem parası olan alır hem de zen ve item üzerine piyasası olur, biletler ve bilet itemleri satılmamalı ki onların da piyasası olsun. zen in değerini bilmiyoruz, asıl oyunu zevkli yapan bunlardır ama sadece kasma üzerine kuruluyor serverlar. tabi bunlar benim düşüncelerim ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TROJ

    max res 20-30 arası ideal, statlar kalıcı, en azından bi taraf 30k yapılsın (: karakterler arası fark sadece setler üzerine kurulmamalı, zen değerli olmalı, reset atmak sadece lvl seviyesinde zor olmamalı, ticaretin sadece takas usulü ile yapıldığı çağadışı server hiç hoş olmuyor, bless soul satıcılarda satılmalı, hem parası olan alır hem de zen ve item üzerine piyasası olur, biletler ve bilet itemleri satılmamalı ki onların da piyasası olsun. zen in değerini bilmiyoruz, asıl oyunu zevkli yapan bunlardır ama sadece kasma üzerine kuruluyor serverlar. tabi bunlar benim düşüncelerim ;)


    Aslında ben de biraz katılıyorum..Mesela Mari diye bi server vardı yıllar önce..Yanlıs hatırlamıyorsam bless 100k soul 200k idi ama chaos bulmak cok cok zordu serverda..O tarz bişeyler olabilir..Ama bu saatten sonra fikir beyan etmek bi fayda etmez sadece 37 dk gibi bi süre kaldı baslamasına .. Heyecanla bekliyoruzz




  • son mesajlarda fikir beyan edildiğini gördüm ben de yazayım dedim (: şimdi server özelliklerinde bi değişme yok mu
  • Bilmiyorum valla adminler suskunluklarını koruyorlar.Arada cıkıp takipteyim diyorlar
  • tam 17.00 aciliyormu ayrıca yeni acc almam gerekiyor mu bir açıklama yapsanız ?
  • Eski serverdaki accoundlar gitti. Reset atılıktan sonra aldıysanız tekrar almanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.