Şimdi Ara

ÜVEY EVLATLARA TARİFE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten kazığı hep eski abonelere geçiriyolar yeniler bilmem kaç dk beleş konuşsun bizde o beleşlerin parasını eski abone olduğumuzdan biz verelim oldu baka bende 12 sene üstüne artık türkcelin kazığına dayanamayıp vodafone a geçmiştim şimdilik burda anlaşıp gidiyoruz :)
  • Yok rakip tarifede yok okadar insan nefret ettiki aveadan sadece tarife aventajindan kaliyorlar rakip olsa fena dagilacak avea... 3 aylik tehaadut var odeyecem gidecegim...
  • Bu huylarını hiç sevmiyorum.
    Tam istediğim gibi bir paket çıktı 500 dk her yöne + 500 sms + 1 gb net 19 tl baktım sadece dışardan gelenlere 500 dk veriliyormuş

Daha sonra bal paket çıktı 500 dk her yöne + 500 sms + 500 mb internet 29 tamam fiyatada okeyim ama neden netten kısıyorsun sırf güzel gözüksün diye mi
  • 1 gb internet faturalıya neden 3 katı fiyata anlamış değilim bizi enayi yerine koyuyorlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

1 gb internet faturalıya neden 3 katı fiyata anlamış değilim bizi enayi yerine koyuyorlar resmen.

aynen katılıyorum.mevcut müşteri enayi bunların bakış açısında maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

1 gb internet faturalıya neden 3 katı fiyata anlamış değilim bizi enayi yerine koyuyorlar resmen.

aynen katılıyorum.mevcut müşteri enayi bunların bakış açısında maalesef.

onu bende anlamıyorum, faturalı aboneye farklı fiyat, faturasıza farklı fiyat.

avea kendine çeki düzen ver artık yoksa yakında faturalı abone kalmayacak elinde.

taahhüdümün bitmesini bekliyorum, ondan sonra diğer operatörlerin tekliflerini değerlendireceğim.

• Numara taşımada kaçıncı yıla girdik siz hala eski operatörünüzden bir şeyler umuyorsunuz. Alamayınca da sinirleniyorsunuz.

6 ayda bir operatör değiştiriyorum. Nerede kampanya var, oraya zıplıyorum. Bu sadakatiniz nerden geliyor anlamıyorum.
  • Protesto devam ediyor...
  • Ediyor da takan var mi ki? :(
  • bi haftadır diğer operatörlerde tarife aradım durdum. lanet olsun ki sadece bu tam da benim işime yarayan bi tarife... telefonu kullanmadığınızda ücret minimal değerlere iniyor, kullanınca da diğerlerinin her yone 150, 200, 250 paketleri ile hemen hemen eş değerde ücretler ödüyorsunuz. ay sonuna kadar diğer operatörler bi karşı tarife çıkarmazsa geçiş ücreti verip buna geçecem =(
  • Yarın bende kaçıyorum aveadan. Görüşmemek üzere avea
  • hepsi birbirinin aynısı..aveaya acaip sınır olup gsm degıstırdım ama onlara daha cok sınır oldum..bi kaç gun once baswurdum yarın sabah tekrar geri donus yapıorum..geciceksenız bıle kesınlıkle vodafone geçmeyin..faturasız hatlar en ıyısı onlara sureklı knt yuklesınler dıe daha cok kampanya yapıolar faturalları garantıledıklerı ıcın(oyle dusunduklerı ıcın) kimse bişe yapmıo
  • Turkcell olan hattımı aveaya taşıyıp bir süre kullanmıştım ve bu yıl şubat ayında hattımı aveadan vodafone a taşıdım. Şimdi aveanın dörtte dört tarifesine geçmek istedim ve 45TL yerine 60TL ödemem gerektiği söylendi. Fakat websitesindeki şartlarda 20.05.2011 tarihinden sonra hattını taşıyıp tekrar dönenler 60TL öder deniyor, ben 5. ayda değil 2. ayda hattımı taşıdım. Yazan şartlara göre bu tarifeden yararlanabilmem lazım ama ne telefonla müşteri hizmetleri bu konuda bir cevap verebiliyor ne de avea bayileri.

Bir dönem Avea kullansanız bile geri dönmeye kalkınca üvey evlat muamelesi yapıyor.

Hat taşımakla uğraşıp 60TL Avea'ya vereceğime Vodafone'da aynı tarife 59TL onunla devam edicem, etmek zorunda kalıyorum aslında. Yoksa 45TL ve forma hediyesi çok cazipti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.