Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
235.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • izlemiyorum burdan takip ediyordum burda da tık yok.. son durum nedir ?
  • internet oyumu bahadır'a verdim. semihi çıldırtması çok hoşuma gidiyor.
  • Potaya kimler yazıldı ki?
  • Ben Buket'i destekliyorum iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Bahadır çok eğlenceli tip iyi trolluyor ortalığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Ben Buket'i destekliyorum iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Bahadır çok eğlenceli tip iyi trolluyor ortalığı.

Aynen Bahadır fena adam ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

Potaya kimler yazıldı ki?

Bahadır meral kaan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Bahadır meral kaan

Geçen hafta Tuncay beni çıkarın filan diyordu çıkmak istiyordu neden yazmamışlar
    bu yazılanlar isimler hep yeni girenler, yeni gelen elenecekse niye millet girip duruyor yarışmaya.
    Ben serkan ve tuncayın ekibi tutuyordum am iyice sıktı artık. Zaten semih birinci olacak niye uzatıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

quote:

quote:

Bahadır meral kaan

Geçen hafta Tuncay beni çıkarın filan diyordu çıkmak istiyordu neden yazmamışlar
    bu yazılanlar isimler hep yeni girenler, yeni gelen elenecekse niye millet girip duruyor yarışmaya.
    Ben serkan ve tuncayın ekibi tutuyordum am iyice sıktı artık. Zaten semih birinci olacak niye uzatıyorlar

Cikmak isteyen kapiyi acar cikar hocam . Iki yuzlu aciklama tuncayinki. Zaten tuncay giderse yarisma erken final yapmis gibi olur . Gondermezler onu

• Semihe noldu gurbetçi sevgilisi gitmiş artık başka kollarda
  • Semihi, grubu hariç kimse istemiyor. Hala daha saçma tavırlar içerisinde. Kafe dağılınca Semihle uğraşacak zaman bulamadı bireyseller tabi. O da kendini dışarıdan olayları izliyorum havasında takılıyor. Çok komik...

• Ben burdan baska bıryerde okumuyorum diger forumlarda bilgi varmı kımın elendigi hakkında ?
  • cafe zihniyeti yine ortada
    Ben altar destekcisiyim ama oda bozmaya başladı gereksiz atar giderlere başladı
    Rejinin bahadırı şirin gösterme cabaları belliki işe yaramış hiç bişeyi anlaamadan onu desteklediğini söyleyenler var, tam bir karaktersiz bahadır
    Buket eziğinin hal ve tavırlarını izlemek o çirkin suratına bakmakda ayrı bi keyif, 2 gün önce söylediğini söylemedim diyecek kadar karaktersiz
    Merali sevmesemde bu son olaylarda cidden sağlam duruş gösterdi tunciğe kendisine haksızlık yaptığını söyledi ama tuncik seyircilerdrn aldığı gazla.herkese rest çekti meralde tepkisini koydu ve muhattap almadı
    Enson misafirler tunciğe destek olunca kolpa bahadır buket harun kedi gibi tunciğin peşine üşüşdüler
    Hele buketin yavşaması çok çirkin bi görüntüydü
    Neyse helal.olsun altar semih murata o kadar tartışsalarda bir arada ve güçlü şekilde devam edebiliyolar.

• Arkadaşlar bu yarışma nasıl bitecek? Her hafta 1 kişi gidiyor 1 kişi geliyor azalma olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrgl

Arkadaşlar bu yarışma nasıl bitecek? Her hafta 1 kişi gidiyor 1 kişi geliyor azalma olmuyor.

reytingi dibe vurduğu zaman biter. şu aralar 20. sıralardalar.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu yarışma nasıl bitecek? Her hafta 1 kişi gidiyor 1 kişi geliyor azalma olmuyor.

1. nasıl belirlenecek?
  • Arkadaşlar bu programı hiç izlemedim nasıl bişey iyi derseniz baştan izlemeye başlarım.

• quote:

quote:

quote:

1. nasıl belirlenecek?

bir süre sonra yeni yarışmacı girmeyecek ve elene elene 3 kişiye inecek içerisi. en sonda büyük ihtimal 3 kişi arasında halk oylaması yapılır.

• Kezahakeza kullanıcısına yanıt
    Hocam baştan izlemek biraz sikintili olur. Çünkü tv de yayinlanan bolumlerden ziyade yüzlerce video var youtube da. Yani tv de gösterilmeyenler konusmalar, kavgalar video olarak youtube a düsüyor. Ben yine bölüm bölüm izlerim diyorsan sikinti yok ama dedigim gibi izlemen gereken yüzlercede video var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olanlardan sonra Meral'i destekliyorum. Diğer kimse umurumda değil.
  • Elenen kişi Meral olacaktır maalesef ki. Gönül isterdi ki Bahadır gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.