Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
235.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
  • Dilay vurdu gol olduuu:) En son söylediği cümleyi hatırlayalım dostlar; tuncay'lara karşı, 'siz Furkan'a, onlar kandırılmayı hakediyor demiştiniz ve bana göre de siz kandırılmayı hakediyorsunuz.' demesi her şeyi özetliyor. Sağlı sollu geçirdi maşaallah. O lafın üstüne kimsenin gıkı çıkamaz, çıkmamalı da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuncay dilay'ın kollarına kurretulay yazdıgını nerden biliyor ? ve daha once de soylediğim gibi bu bir yarişma programı değil, senaryosu reji tarafından belirlenen bir dizi.hersey planli arkadaslar neden rasit sonuncu ve halka birakti sizce ? araya bir reklam acaba rasit ne diyecek ve halka bırakma ile seyirciyi koseye yatirma.. dizi işte kardesim heyecanla sonraki bolumu bekleyelim ahahaha acaba ne olcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurte

Tuncay dilay'ın kollarına kurretulay yazdıgını nerden biliyor ? ve daha once de soylediğim gibi bu bir yarişma programı değil, senaryosu reji tarafından belirlenen bir dizi.hersey planli arkadaslar neden rasit sonuncu ve halka birakti sizce ? araya bir reklam acaba rasit ne diyecek ve halka bırakma ile seyirciyi koseye yatirma.. dizi işte kardesim heyecanla sonraki bolumu bekleyelim ahahaha acaba ne olcak?

Ben bu programın senaryo doğrultusunda işlediğini sanmıyorum çünkü bana göre Raşit, o kadar kaliteli rol yapabilecek biri değil hem fiziksel hem kişisel açıdan.

• THECERN kullanıcısına yanıt
    kurgu olsun olmasın yinede izlenir. dilay kalıcak semihciler oy verir semihcilerin 100 bine yakın taraftarı var bunların 20 tane hesapları var cok iyi biliyorum :D
  • bende biliyorum hesap açıyorlar bol bol zaten işleri güçleri sahtekarlık dolandırıcılık

ama benim merak ettiğim şey acaba panorama yı sunan tuba bunu biliyor mu
    kemal abinin bildiğini pek sanmıyorum
    sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dilaymıdır milaymıdır her neyse adı, kafayı yemiş. ergenliğin dibini bulmuş. Kız remen saplantı dumurlarında. Gençlerimiz için çok kötü bir örnek! Bu kıza oy atacak insanların kız sırf Semihlerin tarafında diye oy atacaklarsa vay hallerine!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanın yaptıgı neydi? 1 oy için barşıa sovduler kotulediler sonra barışı gurubuna aldılar kafe gözümde aciz bir grup. iki grubunda hataları var ama kafe grubu gitti meralın başını yaktı. kafe grubu aciz bir grub. size bi fotolar atarım akılınız durur.
  • bugün bir kez daha dışarıdan müdahalenin olduğu kanıtlandığı program.

şöyle ki bugün yeni yarışmacıların oylaması yapılacaktı. bilindiği üzere oylama sırası kura ile yapılıyor. ve aşağıdaki resim kura çekilirken alınan bir resim. göründüğü üzere belki de gerçekten bireyselliğe en yakın isim olan raşit ilk sırada.

ÜTOPYA & TV8

daha sonra ufak bir ağaç belgeselinden sonra raşit oylamada sonuncu sırayı alıyor. bilindiği üzere dilay orada kalabilmek için her türlü pisliği yapabilecek potansiyelde olduğunu gösterdi. haliyle semihler ona, diğerleri burcu'ya oylarını kullandılar. son oy ise önceki akşam semih'e "benim takıldığım insanlarla oylarım aynı yönde olmayabilir." demek aklına gelmiş olan raşit. bu sakin arkadaş ise vebal almamak gibi bir kılıfla oyunu dilay'a atıyor. eleme halk oylamasına gidince dilay içindeki pisliği döküyor tabi. burada ciddi tahammülsüzlük çektiğini düşündüğüm tuncay ise o sırada dilay'ın kollarına kurretülayn yazdığı resmini bildiğini ağzından kaçırıyor. ki tuncay önceki gün semih ziyaretçilerinin dilay'a karşı bir planı olmadığını kızlara söylemişti. tuncay gibi haksızlığa gelemeyen bir karakter yapısına sahip bir insanın bunu demesi şaşırtmadı fakat orada rejinin kuralını çiğnedi.

demem o ki dostlar ütopya'nın bu kadar popülerliğinin yitirmesi sonucu dışarıdan müdahale hat safhaya ulaşmış durumda. ha tiyatro izlemek istiyorsanız bire bir hem de 24 saat..

edit: oylamadan sonra canlı (yayının 4 dakika geç verildiğini alpay kazan açıklamıştı.) yayına bir göz atayım dedim, bireyseller ne yapıyor diye. semih'leri gösteren iki kamera kesintisiz yayındayken diğer yarışmacıları gösteren görüntüyü 2 dakika düzenli izleyemiyorum sürekli yayını kesiyorlar. alpay kazan'ın deyimiyle panik butonu kullanılıyor. yayın açılsa da sesleri kısık şekilde sadece görüntü var. demek ki pek istenilmeyen konuşmalar sıkça zikrediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepazystamasis -- 27 Mayıs 2015; 1:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bu dilaymıdır milaymıdır her neyse adı, kafayı yemiş. ergenliğin dibini bulmuş. Kız remen saplantı dumurlarında. Gençlerimiz için çok kötü bir örnek! Bu kıza oy atacak insanların kız sırf Semihlerin tarafında diye oy atacaklarsa vay hallerine!

Gençlere iyi örnek olan kim orada? Semih'in kız arkadaşı için buradayım diyen Furkan'a, sırf Semih'e karşı diye belki de, onlar kandırılmayı hakediyor diyen Tuncay mı? Semih bir yanlış yapmış olabilir ama o yanlışı örtmeyen adama da saygı göstermem ben kusura bakma. Aklı başında olan da göstermemeli. Bahadır desen, adam Semih'lerin neredeyse her hareketini haber yapıp, ütopya'nın kaderini değiştiren notlaşma olaylarını haberlerine taşımayan(en azından ben hiç görmedim duymadım), bana göre taraflı tarafsız olan biri. Bu mu iyi örnek? Kimse iyi örnek değil, bu yüzden de ben oy vereceksem beni eğlendirene, o an oturup izlediğimde beni güldürene ve günün yorgunluğunu atmamda bana yardımcı olana veririm. Dilay'da bunu fazlasıyla yaptı şu ana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepazystamasis

bugün bir kez daha dışarıdan müdahalenin olduğu kanıtlandığı program.

şöyle ki bugün yeni yarışmacıların oylaması yapılacaktı. bilindiği üzere oylama sırası kura ile yapılıyor. ve aşağıdaki resim kura çekilirken alınan bir resim. göründüğü üzere belki de gerçekten bireyselliğe en yakın isim olan raşit ilk sırada.

ÜTOPYA & TV8

daha sonra ufak bir ağaç belgeselinden sonra raşit oylamada sonuncu sırayı alıyor. bilindiği üzere dilay orada kalabilmek için her türlü pisliği yapabilecek potansiyelde olduğunu gösterdi. haliyle semihler ona, diğerleri burcu'ya oylarını kullandılar. son oy ise önceki akşam semih'e "benim takıldığım insanlarla oylarım aynı yönde olmayabilir." demek aklına gelmiş olan raşit. bu sakin arkadaş ise vebal almamak gibi bir kılıfla oyunu dilay'a atıyor. eleme halk oylamasına gidince dilay içindeki pisliği döküyor tabi. burada ciddi tahammülsüzlük çektiğini düşündüğüm tuncay ise o sırada dilay'ın kollarına kurretülayn yazdığı resmini bildiğini ağzından kaçırıyor. ki tuncay önceki gün semih ziyaretçilerinin dilay'a karşı bir planı olmadığını kızlara söylemişti. tuncay gibi haksızlığa gelemeyen bir karakter yapısına sahip bir insanın bunu demesi şaşırtmadı fakat orada rejinin kuralını çiğnedi.

demem o ki dostlar ütopya'nın bu kadar popülerliğinin yitirmesi sonucu dışarıdan müdahale hat safhaya ulaşmış durumda. ha tiyatro izlemek istiyorsanız bire bir hem de 24 saat..

İyi güzel de, canlı yayın değil ki bu hocam:) Adamlar madem kuralları çiğnendi, bu kadar senaryo yazıp, Tuncay'ın o gafını niye bizlere yayında yansıtıyorlar da direk kesip atmıyorlar? Bence o kadar senaryo oyununu kurgulayan reji bu kadar salak olamaz. Bu benim görüşüm tabi

• @Jurte @Nepazystamasis

kollara kurretülayn yazma muhabbeti ney onu anlayamadım. şimdi izledim tv de orada da duydum. Ne zaman nerde yazmış ve tuncay bunu nerden biliyor ?

bu programda bence de gizli kapaklı bir şeyler dönüyor gibi , bugün hiç yayın yapılmadı mesela ne oldu bitti göremiyoruz senaryo mu çalışıldı yoksa sahneler mi prova edildi.
  • Ütopya ilk başladığında yaklaşık 3 ay müdahalesiz şekilde doğal olarak gitti.fakat bir süre sonra dışarıdan reyting için müdahaleler oldu..grup değiştirmeler,hakaretler vs vs..tv sektöründe bunlar normal.zamanında bbg evlerini izledik oradada ne filmler dönüyordu.bu işler böyle arkadaşlar.

• ya 24 saat yayın sozu verip durmadan goruntuyu kesmeden anlayabilirsiniz birşeylerin dondugunu zaten... sesi kesersin.. goruntu kesiyorsan bu işin içinde birşey vardir. reji pil odasina cagırıp yazılan senaryoyu ve dısardan bilgiler veriyor işte içerdiki yarısmacı adi altinda ki oyunculara...
  • ha sunu da soylim reji kendi koydugu yasaklarida cigniyor.. yazısmak diskalifiye nedenidir.. yazisanlarin serkan ve meral dısında hepsi içerde.
  • Dilayin, kurre askini belirten bir fotosu ortaya cıktı olay bu... kollarinda kurre ismi ve bir kalp ama tuncay bunu nerden biliyor ? ziyaretcilerden haber almadığı belli, reji bilgi vermiş o kesintiler arasinda pil odasinda. bazen izlerken ulan bunlar herseyi nerden biliyor bu kadar diyorsan aha reji den oyle ilham geldiği filan yok bunlara o kadar akıllı adamlarda değil hiçbiri onu da soylim.
  • İceride internetten alışveriş yapabiliyorlar. Demek ki internetten Dilay'ı da araştırabilir. Tuncay internetten aratarak Dilay'ın kollarındaki Kurretülayn yazılarının olduğu fotoları görmüş olabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatmadan once son olarak Dilay oylama palavrasi adi altina utopya da kalicak. Dizide ki eksik parca ask dilay ile altar arasinda yasancak bunu tuncaydan ogrendik. Altarin disarda ki kendisini hiç sormayan sevgilisi (bunu da altarin annesinden ogrendik) bu yeni ask'a dısardan mudahil olacak kurre de oldugu gibi ama bu sefer mektup tarzı değil daha fazla reyting getircek sekilde yapılcak. Buyuk ihtimal eski sevgilinin altarı neden sormadıgı ya da soramadıgı ile ilgili bir durum. yani ben sana halen asiğim altar su nedenle seni soramadim. aslinda senaryo bizlere dizi sırasında gosteriliyor yani bosuna değil altarın annesi ile arasında ki sevgilisinin durumunu sorma ve bunun ekranda goruntulenmesi.
  • o dediğin olamaz cunku yasak.. internetten bilgi alamazlar. herhangi bir sosyal medya ya da arama motoru kullanamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

İceride internetten alışveriş yapabiliyorlar. Demek ki internetten Dilay'ı da araştırabilir. Tuncay internetten aratarak Dilay'ın kollarındaki Kurretülayn yazılarının olduğu fotoları görmüş olabilir belki

mantıklı ancak yinede kurgu

kurrenin elenmesinden hemen sonra bu başlıkta atılan bir postta şöyle yazıyordu

" kurrenin elenmesiyle düşen reytinglerin serkanın elenmesiyle yükselmesi bekleniyor " gibi birşeydi ve nitekim de öyle oldu 2X

edit : bir sosyal medya yada arama motoru kullanamıyorlarmış yani artık mantıklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 27 Mayıs 2015; 2:25:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında gerçek halk oylamasına göre Dilay kalmaz, ama maalesef reyting için halk oylamasını takmayıp Dilay'ı içeride tutacaklarına çok eminim.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.