Komik..... Yalnız MAL çocuk arabasız okula gitmeyi akıl edememiş mi? Babası sanki mecburen spor arabanla gideceksin yoksa sen men ederim diye tehdit mi etmiş..
Lan davar sen önce evine internet alda mektup yazmayı bırak.Şimdi bu internet deyince microsoftu felanda alır aman allah kurusun neyse mektuba devam :)
quote:
Orijinalden alıntı: MusAlper
Lan davar sen önce evine internet alda mektup yazmayı bırak.Şimdi bu internet deyince microsoftu felanda alır aman allah kurusun neyse mektuba devam :)
"Az önce" dediklerine göre kesin mesajlaşıyorlar... :D
quote:
Orijinalden alıntı: MusAlper
Hahaha bu konudan daha iyidi.
:) super yaa
önceden okumadım şimdi okudum ve bende sırıttım:)
tren kullanmayı bili muymuş bari
quote:
Orijinalden alıntı: birolayd
Komik..... Yalnız MAL çocuk arabasız okula gitmeyi akıl edememiş mi? Babası sanki mecburen spor arabanla gideceksin yoksa sen men ederim diye tehdit mi etmiş..
quote:
Orijinalden alıntı: !3!ack
beyler fıkra sonuçta ,naptınız ya
Güzelmiş
Takılıyoruz işte, maksat eğlence olsun. Didikliyoruz, biraz daha didikleyin kesin başka şeylerde bulabiliiriz.. :D