Şimdi Ara

UTANIYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yenildiğimiz için değil son dk da zaman geçirmek için oyuncu değişikliği yaptığımız takım man united real madrid falan değil cenk zaman geçirmek için bekledi elimizde patladı.Anadolu takımlarına söverdim daha beteri olduk.
    takım kontra atağa çıkamıyor hep geri dönüyor.Bu kadar ezik bir takım görmemiştim uzun yıllardır

• Hocam değişiklikte zaman geçirmeyi Ankaragücü'ne de yaparsın. Oyunun içinde şeyler bunlar. Korner direğinde top da saklarsın.

1 puan değerli olacaktı bu maçta. Çünkü rakip de 3 puan olacaktı.

Oyunu soğutmak adına normal bir hamleydi. Ama şans işte. Korner oldu top gitti.
  • Kusura bakmada mahalle maçı yapmıyor bu takımlar. 3 puan için ne yapıyolarsa 1 puan içinde aynısı yapar bir dutbolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Hocam değişiklikte zaman geçirmeyi Ankaragücü'ne de yaparsın. Oyunun içinde şeyler bunlar. Korner direğinde top da saklarsın.

ne şansı hocam ya şans bizim yanımızda olmasa en az 5 yerdik bugün ne şansı?
    maçta 50-70 arası top bizdeydi adamlar kaç kere gelebildi? ne zaman savunmaya çekilsek gol posizyonu yedik
    son dakikada oyuncu değişikliğini beşiktaş ankaragücüne karşı yapsada utanırdım bu rakibi küçümsemek değil sen cesur oyna gol yersek yine yiyelim örnek=stoke city maçı
    herkes burda mutluydu yenilsek bile umutluydu çünkü cesur oyun vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Hocam değişiklikte zaman geçirmeyi Ankaragücü'ne de yaparsın. Oyunun içinde şeyler bunlar. Korner direğinde top da saklarsın.

ne şansı hocam ya şans bizim yanımızda olmasa en az 5 yerdik bugün ne şansı?
    maçta 50-70 arası top bizdeydi adamlar kaç kere gelebildi? ne zaman savunmaya çekilsek gol posizyonu yedik
    son dakikada oyuncu değişikliğini beşiktaş ankaragücüne karşı yapsada utanırdım bu rakibi küçümsemek değil sen cesur oyna gol yersek yine yiyelim örnek=stoke city maçı
    herkes burda mutluydu yenilsek bile umutluydu çünkü cesur oyun vardı

Beraberlik yeterdi bu maçta. O nedenle zaman geçirildi. Bir de dediğin gibi rakip çok kaçırdı falan aman yemeyelim havası vardı. Takım da moral olarak iyi değil. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak istemezsin.

Ama maç başından itibaren diyorsan evet. Beşiktaş tanınmayacak haldeydi. Kiev toplamda 30 dakika falan iyi oynadı, diğer bölümlerde iyi oynamadılar ama cevap veremedi Beşiktaş.

Ben şaşıyorum Simao falan nasıl bu kadar etkisiz kalır diye.

• Bu kadar küçük düşüceğimizi cidden sanmıyodum.
  • topu şişirince cenk bitircek sandı galiba.Sonrada patladı zaten elimizde o top.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

topu şişirince cenk bitircek sandı galiba.Sonrada patladı zaten elimizde o top.

en çokta bu koydu
  • Hiç ama hiç inancım kalmadı artık hiç bişey olmaz bu takımdan hani gruplarda şansımız hala devam ediyor ama yok arkadaş kocaman bi fiyaskoyuz!!! gelirler bizi İnönüde de yenerler Stoke City le beraber gruptan çıkarlar.. Bizde heryıl olduğu gibi bu tür mesajları yazmaya devam ederiz böyle işte.. Yazıklar olsun bende Utanıyorum artık !!!
  • quote:

İşte bu işler şişirmekle olmaz.Sen Beşiktaşsan şişirmiceksin.Hocan işini yapsa son 15 dk alacak oyuna Fernandes'i ilerde top tutacak ayağında bu adam.
    Rakip son 10 dk yürüyecek durumda bile değildi ama hoca kenarda heyecandan oyunu okuyamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

İşte bu işler şişirmekle olmaz.Sen Beşiktaşsan şişirmiceksin.Hocan işini yapsa son 15 dk alacak oyuna Fernandes'i ilerde top tutacak ayağında bu adam.
    Rakip son 10 dk yürüyecek durumda bile değildi ama hoca kenarda heyecandan oyunu okuyamadı.

bende bunu diyorum son 15 dk defansa çekilmek yerine hücum etseydik 2 oyuncu değişikliğiyle yenebilirdik ama adam düz mantıkla çıkmış 1 puan deplasmanda iyidir diye iyi olsa ne olcak senin hedefin gruptan çıkmak mı yarı final-final görmek mi?
  • Vizyonsuz bir hoca iş bilmeyen ve yıllardır da öğrenemeyen bir yönetimimiz var maalesef...
  • Takımda Simao, Q7 gibi top cambazları var. Buluştur topu şişireceğine. Afedersiniz ama Bjk ne top oynuyor mu arkadaşlar? Sizin kadar üzüldük ama çook kötü bir hal içinde takım.
  • Son dk olmasi yikti ya...abi bi kerede son dk biz gülsek(takim bazinda)..neyse saglik olsun.
  • Bu kadar iyi futbolcularla bu kötü futbol akıl alır gibi değil gerçekten. Bence Carvalhal gerçekten kötü bir teknik direktör. Zaten bu sıralar Barcelona' nın 433 ünü yapmaya çalışan bütün teknik direktörler rezilleri oynamakta. Kendi mantalitesi olmayan başkasının taktiği üzerinden giden hocayı zaten tutmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.