Şimdi Ara

Utangaçlık Asosyallik (Bıktım)[Önemli]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım Ya 1 Kişi Bile Bayramımı Kutlamyıor . Kimseyle Samimi Arkadaşlığım Yok ...

Nedir Bu Hayat Ne Yapmam Lazım Kurtulmak İçin Aşırı Derece Utangacım

Yardım Edin Hayattan Soğudum

Sevgilimde Yok , Arkadaşımda Yok

Evden Dışarı Çıkamıyorum Bakkala Bile Zor Gidiyorum.

Bende İsterim Arkadaşımın Sevgilimin Olmasını

Psikoloik Olarak Berbat Haldeyim.

Yaşadığım Şehir : Çorum / Merkez

Lütfen İyi Yorumlar Yapın Çok Kötü Durumdayım. Yalnızım...

Telefonum Var İçinde Numara Yok Yani Telefonuda Boşuna Almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bende İstiyorum -- 19 Ağustos 2012; 15:10:00 >

• o zaman yapacağın en mantıklı iş ya programlama dilleri öğrenip birşeyler yapacaksın bilgisayarda ya da okey banko 101 batak gibi oyun sitelerinde kız tavlayacaksın =)
  • Online oyunlar oyna. Oynarken klanlara girebilirsin kolay skype kullananlara katılmaya çalış ki hem çekingenliğini atlatırsın hem de arkadaş edinirsin. Sevgiliye bişi diyemicem tecrübem yok
  • Tc Kimlik vermeyi unutmuşun,

Bu asosyallik konularından da bıktık ya birader Konu Dışından ban ye bak ne kadar rahat edeceksin çık gez ramazan da geçti hatun kaynıyo ortalık oh mis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Tc Kimlik vermeyi unutmuşun,

Bu asosyallik konularından da bıktık ya birader Konu Dışından ban ye bak ne kadar rahat edeceksin çık gez ramazan da geçti hatun kaynıyo ortalık oh mis.

Nereyi Geziyim Tek Başıma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kız Hastası

quote:

işte siz asosyallerin de sorunu bu, kimseye ihtiyacın yok tek başına bolca kızın takıldığı bir mekana gir ne kaybedersin ki?
  • aynen hiç mi arkadaşın yok okuldan , akrabalarından? Onlar bayramını kutlamıyor diye sen niye kutlamıyorsun ? Hemen gir facebook'a başla bayram mesajı atmaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayramlada Alakası Yok Benim Çevrem Yok Kızların Takıldığı Yerler Neresi Olabilir Mesela ?
  • Git işe gir iki gün sonra arkadaş edinirsin.. Okuldamı okumuyorsunuz arkadaş anlamıyorum ki..

Bende Asosyaldim çoğu insana göre ama hiçyoktan bi arayacağım sohbet edeceğin adam yokmu. Ne yaptın diyeceğin
  • numaranı yolla bayram mesajı atayım sana
  • csb beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

csb beyler

Ciddi gibi ama nick ne öyle lae
  • bi kaç çorumlu adam tanıyorum öyle bi konuşurlarki sanarsın avukat :D sen niye böyle olmuşun la ?
  • Küçük şehrin dezavantajlarını yaşıyorsun. Büyük şehirde olsan, farklı ortamlara girebilirdin.

Yaşında daha 16. Özgüvenini kaybetmişsin. Sana önerim öncelikle bir "vücut geliştirme" kursuna yazıl. Vücudunun iyi yönde kendini toparlaması sana özgüven verecektir emin ol. Ayrıca kitap oku kendini geliştir. Konuşma konusunda rahatlık sağlayacaktır.

Her gün connected2.me gibi bir sitede 30 dk felan takıl. Kızlara anonim olarak yazınca başlarda yine konuşamasan da en azından 1.haftanın sonunda rahatlarsın gibi baya.

Zaten vücut geliştirmenin sana kazandıracağı özgüven yeter sana

Ayrıca hoşlandığın bir kız olursa cesaretini topla ve açıl. Red eder büyük ihtimal ama bundan sonra kızlarla konuşurken daha rahat olursun bence.

• okullar açılsın düzelirsin.. bence otur ders çalış ygs-lys ye az kaldı.
  • quote:

quote:

Sen hiç insanlardan bıkmamışın bazen o kadar sıkılırsınki kendini dinlemeye ihtiyaçın olur ve mantıksızca nedensizce yürürsün bilmediğin sokaklara insanın sarj olması gerekir dert dert kafa kaldırmaz ve yaşın daha kücük o yaşta aşırı sosyal olabiliceğini sanmıyorum 7 24 club whıte party dupstep zor bu işler bulursun kafa dengi bi eleman takılırsınız ortam yaparsınız sevgili basit

• quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Küçük şehrin dezavantajlarını yaşıyorsun. Büyük şehirde olsan, farklı ortamlara girebilirdin.

Yaşında daha 16. Özgüvenini kaybetmişsin. Sana önerim öncelikle bir "vücut geliştirme" kursuna yazıl. Vücudunun iyi yönde kendini toparlaması sana özgüven verecektir emin ol. Ayrıca kitap oku kendini geliştir. Konuşma konusunda rahatlık sağlayacaktır.

Her gün connected2.me gibi bir sitede 30 dk felan takıl. Kızlara anonim olarak yazınca başlarda yine konuşamasan da en azından 1.haftanın sonunda rahatlarsın gibi baya.

Ayrıca hoşlandığın bir kız olursa cesaretini topla ve açıl. Red eder büyük ihtimal ama bundan sonra kızlarla konuşurken daha rahat olursun bence.

Çok Teşekkürler :) Ama Yaz Bitti Okullar Açılcak Yazlıyaımmı Vücut Geliştirmeye Gene ?

• quote:

Küçük şehrin dezavantajlarını yaşıyorsun. Büyük şehirde olsan, farklı ortamlara girebilirdin.

küçük şehirle alakası yok ben istanbuldayım 16 yaşındayım ve aynı durumdayım

• quote:

quote:

Çok Teşekkürler :) Ama Yaz Bitti Okullar Açılcak Yazlıyaımmı Vücut Geliştirmeye Gene ?

Başkasına sormuşsun ama cevaplamak istedim...ben bu yaz başlamıştım vücüda sonra bi yrde çalışmaya başladım 2. haftasında sporu bıraktım (peşin aylık vermiştim para da gitti ) gerçekten özgüven yapıyo biraz, o koşu bandında koşarken olsun diğer aletlerle çalışırken falan aynada kendine bakmqak güzel oluyo... uzun lafın kısası eğer derslerine engel olmayacak gibi görünürse git yazıl bi dene hem orda bi iki ark da yaparsın belki. gidersen bazı uyuz tipler de var tip tip bakıyolar onları da takma.. (bende asosyal bi insanım alıştım artık uzun zamandır böyleyim ben, eğer boşluktan saçmalamaya bşlamadıysan salla. yerim asosyalliği..)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.