Şimdi Ara

Utanarak söylüyorum ki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yaşındayım lise bitti ama ben çarpım tablosunu bilmiyorum yüksek değer deki toplama çıkarma işlemlerinde zorlanıyorum hele bölme işlemleri falan HAYATTA YAPAMAM

birde cnc ci adam olucam

• Türkiye'deki eğitim sistemcileri gelir şimdi

market açıp kiloluk princin karekökünü bulamayacaksan ne işine yarayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dölleme Uzmanı -- 23 Mayıs 2013; 18:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

19 yaşındayım lise bitti ama ben çarpım tablosunu bilmiyorum yüksek değer deki toplama çıkarma işlemlerinde zorlanıyorum hele bölme işlemleri falan HAYATTA YAPAMAM

birde cnc ci adam olucam

meslek lisesi okudun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenmenin yaşı yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

19 yaşındayım lise bitti ama ben çarpım tablosunu bilmiyorum yüksek değer deki toplama çıkarma işlemlerinde zorlanıyorum hele bölme işlemleri falan HAYATTA YAPAMAM

birde cnc ci adam olucam

malesef evet
  • quote:

quote:

quote:

birde cnc ci adam olucam

malesef evet

su kendi eksikliklerini meslek lisesine bağlayanlarada ne uyuz oluyorum. Anadolu teknik bitirmiş biri olarak senin ilköğretimde alamadığın temel matematik bilgisini lise vermez veremez. Size sıfırdan toplama çıkartma mi yapacaklar. Kendini geliştireceksin sıksık zihinden işlem yapacaksin. Sonra tüh meslek okudum tüh şunu okudum. Benimde geometri eksiğim var ama mesleğe bağlamıyorum çünkü ilköğretimde de eksiktim. Isın kolayı başka şeye mok atmak.

• quote:

quote:

quote:

birde cnc ci adam olucam

malesef evet

MESLEK LİSESİ MEMLEKET MESELESİDİR!

Köy enstiütülerini de yalanlarla iftiralarla kapattırdıkları gibi meslek liselerine de suç atmayın bari!

Bu ülkenin imam hatiplere ihtiyacı yok bu ülkenin farkındalığı olan, kendini yetiştirmiş, üretken bir gençliğe ihtiyacı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakın en son 9.sınıfta matematik gördüm ben 10.sınıfta matematik yok 11-12 de öyle 3 SENE MATEMATİK GÖRMEMEK NE DEMEK ARKADAŞLAR ? SÖZEL DERSLER DESEN HOCALAR BUNLAR SERSERİ DİYİP KONU İŞLEMEZDİ AÇIKCASI İŞLEYEMEZDİ SINAV ZAMANI GELDİĞİNDE SORULARI VERİRDİ 30 ALAN BİLE ÇIKARDI YANİ OKADAR VAHİMDİ DURUM.

MESLEK LİSELERİ PİSLİK YUVASI OLMUŞ RESMEN TUVALETLERDE ESRAR İÇİLİYOR HOCALARLA KARI KIZ RAKI ŞARAP MUHABBETLERİ EDİLİYOR HİÇBİRŞEYDEN HABERİNİZ YOK.

@umut_baris

@
    trakyAli-1986
  • Off rahatladım hepsini okuyunca yaş 19 la başlığı görünce dedelerli çocuk sandım gene.
  • Ben de çarpım tablosunu bilmiyordum liseye 500 üzerinden 460 puanla girdim Hala bilmem arkadaşlara söylerim bazen ciddi misin diyorlar. 15'in karesi deseniz kağıda yazar çarparım.
  • madem bilmiyorsun ve bu seni rahatsız ediyorsa eğer otur çalış zor birşey değil.
  • quote:

Bakın en son 9.sınıfta matematik gördüm ben 10.sınıfta matematik yok 11-12 de öyle 3 SENE MATEMATİK GÖRMEMEK NE DEMEK ARKADAŞLAR ? SÖZEL DERSLER DESEN HOCALAR BUNLAR SERSERİ DİYİP KONU İŞLEMEZDİ AÇIKCASI İŞLEYEMEZDİ SINAV ZAMANI GELDİĞİNDE SORULARI VERİRDİ 30 ALAN BİLE ÇIKARDI YANİ OKADAR VAHİMDİ DURUM.

MESLEK LİSELERİ PİSLİK YUVASI OLMUŞ RESMEN TUVALETLERDE ESRAR İÇİLİYOR HOCALARLA KARI KIZ RAKI ŞARAP MUHABBETLERİ EDİLİYOR HİÇBİRŞEYDEN HABERİNİZ YOK.

@umut_baris

@
    trakyAli-1986

Ben şu an da denizcilik anadolu meslek lisesinde okuyorum ve dediklerinin çoğu yok. Şarap muhabbeti, esrar çekenler falan yok. Bir şey biliyoruz da yazıyoruz.

O dediklerin çöplük yuvasına dönen teknik liselerdir. Burada da var öyle liseler ama şehirdeki liselerin hepsi de öyle değil abartmayın yani.

Sadece sayısal derslerden yana sıkıntımız var o kadar.

• quote:

Bakın en son 9.sınıfta matematik gördüm ben 10.sınıfta matematik yok 11-12 de öyle 3 SENE MATEMATİK GÖRMEMEK NE DEMEK ARKADAŞLAR ? SÖZEL DERSLER DESEN HOCALAR BUNLAR SERSERİ DİYİP KONU İŞLEMEZDİ AÇIKCASI İŞLEYEMEZDİ SINAV ZAMANI GELDİĞİNDE SORULARI VERİRDİ 30 ALAN BİLE ÇIKARDI YANİ OKADAR VAHİMDİ DURUM.

@umut_baris

@
    trakyAli-1986

arkadaş doğru söylüüyor meslek liseleri çok fena hele fikirtepe vb. yerlerdei bir öğretmenle konuştuk m.lisesi öğretmeni dedi ki sınava nerelere present past. simple past koyacağını söylüyorum yinede kayamıyorlar yanına simple past yazıyolar dediğini duydum

• quote:

@umut_baris

@
    trakyAli-1986

Hocam keşke lisenizi o zaman degistirseydiniz.

Bize ilk okul hocamız 2. sınıfta çarpım tablosunu ezberletmişti bunları 10. 11. 12. sınıf matematiğine bağlamamalısın.

• Zaten lisede toplama çarpma öğretmiyorlar , bilmiyorsan bunun meslek lisesinin suçu olduğunu zannetmiyorum.Sen utanarak söylüyorsun , bende üzülerek söylüyorum ki bu gidişatla herhangi bir yere gelemeyeceksin yaşamında.Olayları çevresel faktörlere bağlamadan önce kendi yanlışlarını fark etmelisin bence , zira köyden gelip derece yapanlarda var ülkede.
  • 5 inci sınıftan beri çarpım tablosunu bilmiyorum.
    Not: İstanbul üniversitesi mezunuyum
  • Bende ATL okuyorum ve bilmiyorum öğrenmek gibi bi niyetim de yok.. (öğrenmek isterdim tabii)
    bunlar utanılacak şeyler değil diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

quote:

quote:

birde cnc ci adam olucam

malesef evet

MESLEK LİSESİ MEMLEKET MESELESİDİR!

Köy enstiütülerini de yalanlarla iftiralarla kapattırdıkları gibi meslek liselerine de suç atmayın bari!

Bu ülkenin imam hatiplere ihtiyacı yok bu ülkenin farkındalığı olan, kendini yetiştirmiş, üretken bir gençliğe ihtiyacı var.

http://ilan.memurlar.net/ilan/23742/
    İhtiyaç varmış. Hangi kuruma bu kadar adam alınıyor?

• Meslek lisesi bitirenlerden biri de benim. Sınavsız geçişle dandik bir 2 yıllık bölüm bitirdim ama istediğim yerde olmadığımı anlamak uzun sürmedi. 20 yaşındayım ve hayatımda matematik, fizik, kimya, biyoloji görmedim. Şimdiyse mühendislik istiyorum Acınacak halime güleyim.
  • bende bilmiyorum, ama isimi bildigimden ihtiyacim olmuyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.