Şimdi Ara

Ustura ile jilet fark eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 20. Sakalsızlıktan bıktım artık. Gerekirse hizbullahcı olayım ama sakal olsun artık adam gibi. Şuan çıkıyor ama seyrek ve yumuşak. Sertleşmesi ve sıklaşması lazım. Lise2den beri jilet vururum ama yok... Yeni yeni boğazda çıkıyor. Yanaklar halen yok. Fauller eh işte ama yine seyrek.

Doktora gideceğim artık. Çünkü beklemekten sıkıldım. Sarımsak falan sürmeye de çekiniyorum. Tenim çok hassas yakar falan? Tavsiye var mı verecek? Hormonlara mı baktırayım desem belden aşağı orman? Anlamadım..

Ama dediğim gibi başlığı da soruyorum. Kuaförde usturayla olsam bir tane çok fark eder mi?

2 yıldır cildiyeci geziyormuş hala düzelmemiş.

Zamanla çıkar genetik bir olay bekleyin bir şey olmaz.

Üstelik 30-40 yaşlarında daha genç gösterir sizi.
  • Ben de zaten sarımsak olayına hiç sıcak bakmıyorum hocam. Peki ne yapsam? Ama şimdi düşünüyorum herkes ileride rahat olursun diyor. İleride zaten sakal bırakamayacağım. Keyfinin sürersem anca şimdi üniversite yıllarında çıkarabilirim.

Niye pişman olayım ki?

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Kardeşim kendin demişsin bi üniversite yıllarında sakal bırakma imkanım var diye. 2-3 yıl sonra iş hayatına girdiğinde çok büyük ihtimal sakal bırakma imkanın olmayacak, hergün kesip gitmek zorunda kalacaksın. Hazır şimdi köse iken bunun değerini bil. Yakışır mı yakışmaz mı konusuna girmiyorum. 20 yaşına gelmişin işte sakalsız şekilde, bırak sonrasında böle gitsin. @PetrovaFire

Tamam orası da öyle ama o yıllara gelince öyle ya da böyle zaten çıkacak. Yani yine kesmek zorunda kalacağım ama zamanında da keyfini sürememiş olacağım. Yani bildiğin adam gibi sakalım olmayacak hayatımn boyunca. Ben bunu engellemeye çalışıyorum. Traş olmaktan nefret ediyorum ben de ama napalım .Babyfaceden sıkıldım. Çok gençleştiriyor.

Sakalın bir sürü artısı var ki yüz yapım itibariyle de yakışıyor. Ama gel gör ki çıkmıyor.

• Sakal serumu falan duymuştum,bi araştır istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ustura jilet konusunda ustura biraz daha derinden kesiyor yani daha iyi kazıyor ama bunun faydası olur mu bilmem
    etkisi olsa bile tek tıraşta olacağını sanmıyorum kendine güveniyorsan ustura al onla tıraş ol ben ayda bir kere tıraş oluyorum tıraş bıçağıyla zor oluyor ustura biraz tehlikeli ama kolay

sarımsak saç konusunda işe yarıyor ama sakalı denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 22 Ekim 2014; 3:38:43 >

şöyle biri biri tavada yarım soğan ısıt yüzüne koy dedi sakallar için sonra yüzüm çöktü.

Saçma şeyler bence bunlar.

İleride bırakamam derken memur vs. olursanız bırakamazsın ama o zaman da her gün kesmek gerekir.

Orijinalden alıntı: Lincolnn

@PetrovaFire 20 yaşına gelmişsin laa. Daha ne büyücen. bu saatten sonra ne görüyorsan o çıkar anca. Benim öyle oldu. Genç göstermek iyidir. 10-15 yıl sonra çok artısını görürsün bak. Uğraşma cildinle. Hadi bunları bi kenara bırakalım, Allah seni öyle yaratmış yani kardeşim, kurcalamamak lazım. Cildine falan zarar verirsin çok pişman olursun. Bu konu ile ilgili bir bilgim yok ama sonuçta kimyevi maddeleri süreceksin suratına falan sırf sakal çıksın diye.

Genetikte falan var... Amcalarım dayılarımda çok fena çıkıyor babam da öyle. Ben genetikte olmasa zaten zorlamam ki hocam. Öıkıyor bende. Boğazımda da çıkyıro ama seyrek. Ben bunu gürleştirmek istiyorum. 10-15 yıl sonrasını diyorsun iyi diyorsun da pek öyle biri değilim. o kadar sene sonrasını pek düşünmem. Kimyevi şeyler de sürmeyi düşünmüyorum zaten... Ama bıktım ya

• Hocam yumurta sarisi ile Vg kimyasalini yanagina sur o zaman gurlesir. En azindan bende boyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yap ne et sakalını çıkar kanka,tipsizsen bile sakal uzatınca karizma oluyosun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.