Şimdi Ara

üstün zekalı olduğuma inanıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Megaege

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

TEVİTÖL

kampina katilip % 80 burs kazanip gitmemis biri olarak(kamp son asamadir baslangicta 300 kisi baslanir 100-120 kisi kampa kalir)tevitol saglamdir diyebilirim.Sinavlar nedir nasil gecerim diyorsaniz pm:)

bizim arkadaş da ordan mezun ama şimdi nerde hiç bilmiyorum ne zamandır konuşmadım. 5 sene önce orda başlamıştı işte fotolarını koyuyordu faceye güzele benziyodu

kacilacak kacip gezilecek bir okul degil dagin basi biraz kacsaniz insan gormeniz 15 dakika surer.manzarasi enfes diyebilirim hocalari normal degil zaten profesor doktor yada asiri bilgililer genelde.rashomon filmini izlettirip yorumlattirmislardi mesela imdb de ilk 100 dedir kendileri cok eski bir film bilenler bilir.bunun disinda ortami oldukca hos diyebilirim.bu arada ilk giriste hayatimda ilk kez iphoneu gormustum yil 2007 dusunun daha dokunmatik cihaz yok o derece .Ek bilgi vereyim hicbir sekilde telefonla almiyorlar (kamplarina ve on gorusmelerine) iphoneu danismaya gelen louis bavullu bir kizda gormustum.Bu hikayeden ozetle para vererek gidenler icin orasi bir ozel okul ve ayni dershaneler gibi burslulari cekiyorlar genelde:)Yani bir 30 kisiyi kafalarindan cok cuzdanlarinin kabarikligina gore seciyorlar.

• Bende uçabileceğime inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetulas26

bu internetteki zeka testi sitelerine inanmayın uydurma bunlar ben meb tarafından yapılan üstün zekalılar sınavına girmek için hocalarım tarafımdan seçildim 2 kez ayrı ayrı sinav olduk kazandım şuan cok zeki olduum için :D okul dışında bilim ve sanat merkezi adı altında farklı bir yerde daha eğitim görüyorum merkezimizin müdürünün söylediğine göre buraya gelen herkesin girdiği sınavın ıq testi olduğu ve hepimizinkinin 130 un üzerinde olduğunu sınavdan 129 alanı bile merkeze almadıklarını söyledi ilk sene 38 kişiydik şimdi 100 kişi olduk :) geçen sene fen labratuvarında gözlükler filan deney yapardık hiç ses olmazdı merkezde şimdi 3. sınıfları almışlar bebeler koşuşturuyor merdivenlerde :D ama bu internetteki testlerin doğru olmadığından eminim dünyanın en zekisi einstein le kraliçe konuşması
    Kraliçe: Einstein ben çok güzelim sende çok zekisi ikimiz evlenelim çok zeki ve güzel çocuklarımız olsun
    Einstein: Haklısın ama ya benim kadar çirkin ve senin kadar aptal çocuklarımız olursa :D

anlıycağınız bu işin tek esprisi burdan alacağımız sertifikalarla cok daha kolay is bulabileceğimiz hani arkadaş ben bill gates zekanı değelendircem diye şaka yapmış ya onun gibi

O olay Bernard Shaw ve zamanın ünlü güzellerinden biri arasında geçmemiş miydi?

ben böyle duydum değiştirlmiş de olabilir

• Yazından, imlâ kurallarına olan hassasiyetinden anlaşılıyor zekan kafanı yorma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

arkadaşlarımdan çok daha olgunum yaşıtlarımdan farklıyım çok zekiyim

acaba beni değerlendircekleri bir yer varmı? böyle üstün zekalı anadolu lisesi felan

hocam seni bilmiyorum ama türkiyede bu şekilde olan çocuklar küçük yaşta gerekli eğitimleri alamadığı için zekaları köreliyor ve sıradanlaşıyorlar. eğer gerçekten böyle bir durumun varsa sabancıların bu tarz genç yaştaki çocukları alıp gerekli eğitimi ücretsiz olarak verdiği bir okulu vardı. istersen bir araştır. biliyorum çoğu kişi dalga geçecek ama benzer durum küçükken benimde başıma gelmişti benim çok geç haberim oldu ve değerlendiremedim bu imkanları ve artık kendimi o şekilde görmüyorum gayet sıradanım :) ama kuzenim 5 yaşında neredeyse orkestra seviyesinde keman, gitar, saz gibi telli ve bazı üflemeli çalgıları çalabiliyordu (hiç bir eğitim almamışken) ve başvurdular. bu okul onlara ücretsiz kayıt imkanı vs sundu ama ailevi nedenlerden ve birazda sabancının ileride kendi bünyesinde bir kariyer çizmek gibi bir şart koşmasından dolayı istemediler. sonuçta 5 yaşında ki bir çocuğun geleceğini kendisine sormadan ipotek altına almak kolay verilecek bir karar değildi. yaşın kaç bilmiyorum ama uygun yaş grubunda bir grup varsa ve yeterli nitelikteysen hayatını değiştirebilirsin.

not: bahsettiğim okul aktif olarak hala var mı bilmiyorum. bahsettiğim kuzenim şu anda liseye başladı düşünün kaç yıl önceydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

arkadaşlarımdan çok daha olgunum yaşıtlarımdan farklıyım çok zekiyim

acaba beni değerlendircekleri bir yer varmı? böyle üstün zekalı anadolu lisesi felan

forumun %80 ni senin gibi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

quote:

Orijinalden alıntı: Cumayagittimgelijem

sadece aptallar kesin konuşur,zekiler şüphe eder..

emin misin ?

• xyz?_/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mart 2012; 0:17:19 >
  • Gerçi okulla zekayı pek eşleştirmek istemiyorum ama sabah akşam beraber takıldığım kankam bir kere ders çalışmadan odtü fiziği kazandıya seneler önce o zaman zekanın nasıl bir şey olduğunu anladım ...
  • bu kemal internetten milyarlar kazanan kemal degil mi :)

ileri zekalı degil tam tersisin gibi geliyor bana
  • ama itiraf edin gururlanıyosunuz değil mi?
    benim götüm tavan çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

KeMAL

Moralim 0' dı bunu görünce kahkaha attım
  • arkadasım ustun zekalıysan bunu normal zekalılara söyleyince kabulleneceklerini mi dusundun?
    öyle dusunduysen ustun zekalı değilsin. dusunemeyip yazdiysan, düşünemediğin için yine ustun zekalı değilsin.
    yani her iki ihtimalde bu konuyu actıgın için ustun zekalı bir insan değilsin.

üstün olsaydın bu durumu toplumdan saklayıp, norlam hareket etmenin yollarını bulmus olup bu konuyu acmazdın.

şayet, öyle oldugunu düşünüyorsan,

napalım, bize ne ? calış toplum için, bizim için faydalı buluşlar fln bul
  • Cips kola götürürken yaptım testi 139 çıktı. Hay yapmasaydım her tarafı b.k götürüyo şimdi off ne pis adam oldum ben. Biri bana hakaret etsin bağırsın sövsün kendime geleyim.
  • Üstün zekalı olmadığın forumdaki davranışlarından belli. Yorma kendini Bornova Sokağı güzeli
  • benim 160 çıktı
  • Bizde öyle bir şey olacağını sanmıyorum çünkü Türkiye'de sadece sınavlarda derece yapanlara üstün zekalı denildiği için üstün zekalılar okulu dahi Sbs sonuçlarına göre alıyor :D
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Wechsler_Adult_Intelligence_Scale

http://en.wikipedia.org/wiki/Wechsler_Intelligence_Scale_for_Children

Beyler internetteki testlere inanmayın.Gerçek iq testi yukarıda yazdıklarımdır.Psikolog gözetiminde yapılır.

• avatarı görünce ihtimal vermedim.
  • yav he he
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.