Şimdi Ara

üstün zeka teşhisi konulan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki samanlıkta iğne arıyorum ama yine de sormak istedim.profesyonel bir şekilde üstün zekalı olduğu tespit edilen var mı ? varsa şu anda ne durumda?

• ben. ilkokulda pdrci iq testi yapmisti ustun zeka ama cok ustun degil demisti.
  • ortalamanın biraz üstü mü yoksa baya nadir mi ? nadirlik derecesini biliyor musunuz ? bu size bir yerlerde kolaylık sağladı mı ?
  • Kız arkadaşıma ilkokulda konulmuş tıp okuyor şu an not ortalaması da yüksek ama inek bir tip değil yani sosyal ve sporunu da yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoloğa gittikten sonra IQ testi yapılmıştı epey yüksek çıkmıştı ama hayatını nasıl etkiledi dersen , yapayalnızım ve yaşıtlarımla asla anlaşamıyorum. Çevremdeki herkes de istemsizce bana çok saygı gösteriyor neden bilmiyorum. Çok da önemli bir şey değil IQ hayatımda hiç böyle şeylere takılmadım.
  • Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    peki hocam akademik hayatınız ne seviyede ?
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    nadirlik derecesi nedir hocam ? sosyal olmasına da çok şaşırdım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kucuktum tam hatirlamiyorum. sinif ogretmenim deha olabilir diye dusunmus ama testten sonra cok ustune gitmedik demekki nadir degildi. uni sinavinda ilk bine girmistim ve matematikte de ortalamadan iyiyim, baska yarari olmadi
  • Nadirlik derecesi ile ne demek istediğini anlamadım
    Dünyanın en zekileri olarak lanse edilen bilim insanlarının belgesellerini izlersen görebilirsin çoğu sosyal kişiler. Zeki kişilerin insan ilişkileri iyi olur genelde.
    Ben üstünüm, insanlar beni anlamıyor diyen kişilerin arkasından tecrübe ettiğim kadarıyla fos çıkıyor...

• Henüz 17 yaşındayım. Derslerim iyi fakat sözel derslere çalışmayı pek sevmiyorum maalesef sayısalda ise çok uğraşmıyorum. Tuhaf biriyim akademik olarak , okulda herkes beni süper olarak bilir ama sıralamada ilk 10a çok nadir girerim çünkü sadece canım isteyince çalışıyorum hiçbir zaman o inek öğrenci olamadım fakat çalıştığım konuda da en iyisi oldum. Sadece ders çalışınca beynimi köreltiyormuş gibi hissediyorum. Çok fazla ilgi alanı olunca da hiçbirinde üstün başarı sergilenemiyor doğal olarak.
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    zekanında seviyeleri var hocam onu kastettim.%1e girebilen insan zekidir bence ama %0.01e girebilmekte var.açıkçası öyle bir insanın durumunu merak ediyorum.
    insan ilişkileri berbat oluyor genelde benim bildiğim.belli bir zeka seviyesinin üstünde olunca toplumdan çok farklı oluyorsun o yüzden anlaşılmıyorsun.belli bir zekanın üstünde olup insan ilişkilerinin iyi olması nadir bir şey bence.zaten zekanın bir sürü seviyesi var sosyal anlamda iyi olmakta ayrı bir zeka türü bence ama benim kastettiğim şey bu değil.
    laf vurmuşsunuz hocam ama canınız sağ olsun.konuyu açma amacım da bu değil zaten.
  • Osbir fazla cekince ustun zekamda kayboldu

• üniversite hayatınız nasıl hocam ?
  • sosyal acidan soruyorsan vasat, ders olarak da idare eder
  • Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim aynı bensin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kahkuli K kullanıcısına yanıt
    Valla doğru söylüyon aynı dertten muzdaribim :D

• Klasik forumdaki herkes üstün zeka beklenildiği gibi
  • Normal zekalı olmak nasıl bir duygu arkadaşlar, forumdaki %1'lik normal zekaya sahip insanlar cevaplayabilirler mi?
  • Bi aile dostu istisna seviyede yüksek iq lu oğlu için benim oğlumda engelli bir birey der. İletişim kuramaz, anlaşamaz, yanlızdır ve en kötüsü ne yapacağını asla kestiremiyoruz, yaşı büyüdükçe tedirginliğim artıyor der, eleman şuan 20 li yaşları ortalamıştır.

• celal şengör var hocam videolarını izleyebilirsiniz tadını merak ettiği için mok yiyor gerisini sen düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.