Şimdi Ara

üstün zeka teşhisi konulan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle olan bir kimse zaten sana doğrudan söylemez.
    Ego, orta ve düşük zekanın tatmin aracı olsa da üstün zekalıların böyle saçma davranışlara ayıracak vakitleri yoktur. Onlar için anlamsızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben varım, kuzenim de aynı şekilde. Benim için iş işten geçti ama onun üzerine düşüyoruz istediği alanda kendini geliştirsin diye.

• Memnun oldum profesör bey

üstün zeka teşhisi konulan var mı ?

• Not: Üstün zekalı kişilerin konu dışında ne işi olur ? xD

Boş tantana yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Haziran 2019; 2:27:32 >
  • 3.sınıfta iken öğretmenimin tavsiyesi ile bilsem sınavına girdim, kazandım. O sene şehir değiştirdik, burada da kabul ediyorlardı ama uzak olduğu için gitmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatif -- 9 Haziran 2019; 2:30:2 >
  • *kpli bu çar üni sınavında verdiler cevapları bunlara aldanma bu çara -5 IQ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim yüksek ama düşük olsa daha mutlu bir hayatım olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Haziran 2019; 3:54:37 >
  • Ulan işe bakya bi anda herkes 200 iq kesildi başımıza bi anda herkes üstün zekalı dahi oldu. normalde burdaki herkes 90iq
  • Mülakat için istenen WAIS testinden 152 almıştım. Piramidin tepesine koydukları bir puan. Zekiyim diye bir duygu yok, herkes kendine normaldir.

Ama çevreye kıyasen ayırt etme kabiliyetim yüksek diyebilirim. Zaten testte de şıklar arasındaki bağıntıyı yakalamak skorunu belirliyor.

Detaylarda yaşamak ve her mesele hakkında fikir türeyip durması hiç matah değil, aksine boşuna amelelik çektiğin bir hayat. Bunu dediğimde milletten itiraz gelir, hiç şaşmaz. Cevabım manidar oluyor; "Sen mi daha iyi bileceksin ben mi?" :)
  • youniverze kullanıcısına yanıt
    Ney

• IQ ve EQ'im oldukça yüksek. Bunun üzerine bir de hipertimezi teşhisi konuldu. Şimdi bunlara kulağa çok güzel geliyor ilk başta ama insanda şans olmayınca bir yere kadar güzel işte. Ailem zamanında okulumu değiştirmeseydi ve beni yönlendirebilecek kapasitede olsalardı şimdi kim bilir nerede ve ne imkanlara sahip olurdum ama iş işten geçti artık..

Benim gibi bir çocuk daha vardı ama onunki hastalık derecesindeydi. Ortak bir arkadaşımızla görüştüğümde onun bir şekilde zekasını mı düşürdüler ne yaptılar, bir şeyler gevelemişti ama ne kadar doğru bilemem.

Mutlu değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.