Şimdi Ara

üstün kullanıcılara bir soru!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda kablolu kullandığım bir ağ ve kablosuz kullandığım bir ağ mevcut. Ben internet explorerla kablolu ağdan, firefoxla kablosuz ağdan bağlanmak istiyorum. İnternette bir araştırma yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. işletim sistemi windows XP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getright_21 -- 25 Haziran 2009; 12:54:57 >

• Böyle ilginç bir isteği ilk defa duyuyorum Ama şunu söylemeliyim ki aynı anda iki internet bağlantısı tek bilgisayarda çakışmalara neden olabilmektedir. Ben mesela notebookda kabloluyla bağlanırken yanlışlıkla wirelessi açıp wireless 'tende bağlandığımda (Farklı modemler) internet sapıtıyor.
  • valla istek ilginç ama bana çok lazım. Daha öncede foruma sormuştum ama cevap gelmemişti :D
  • Kablolu ve kablosuzu aynı anda kullanmak mümkün oluyordu sanırım. Ya da daha açık bi tabirle iki farklı yoldan internet erişim varsa bunların ikisinide aynı anda kullanmak mümkündü hatırladığım kadarıyla. Hatta dial-up zamanında iki veya daha fazla dial-up bağlantıyı aynı anda kullanabiliyorduk.
    Ama iki farklı tarayıcıda farklı bağlantıları kullanmak olabilir mi bilemiyorum. Bir şekilde olsa gerek ama nasıldır onu bilemiyorum işte..
  • böyle bir şey olcağını sanmıyorum windows genelde tek bir wireless üzerinden yada ethernet üzerinden nete çıkabiliyor benim bildiğim aynı anda iki ethernet yada wireless kartların kullanıldığı durumlar var ama genelde serverlarda internet paylaştırmak için yada ağda dns serverlarda oluyor benim bildiğim

quote:

Orjinalden alıntı: getright_21

Arkadaşlar benim bilgisayarımda kablolu kullandığım bir ağ ve kablosuz kullandığım bir ağ mevcut. Ben internet explorerla kablolu ağdan, firefoxla kablosuz ağdan bağlanmak istiyorum. İnternette bir araştırma yaptım fakat bir sonuca ulaşamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. işletim sistemi windows XP
  • Wingate isimli programla yapabilirsin yalnız ücretli bir programdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.