Şimdi Ara

Üstten ders alma yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıllık işletmenin güz dönemini iyi ortalamayla tamamladım ama bahar dönemi sınavlarına girmedim...şimdi 2. sınıfın güz dönemi kayıtlarında dönem kaybını kapatabilmek adına üstten ders alamıyor muyum? kesin uzadı mı okul?

• ortalamanız kaç olursa olsun herşekilde uzamış oluyor.
  • aof kredili sistemde üstten ders alarak okulu erken bitirme imkanı vardı. O hangi şartlarda oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

aof kredili sistemde üstten ders alarak okulu erken bitirme imkanı vardı. O hangi şartlarda oluyor?

2. dönemden itibaren her donem 15 kredi üstten alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sınıfta ve 2. Sınıftan 30, 3. sınıftan 15 kredi alırsın.
    3. Sınıfta, 3. Sınıftankalan 15 krediyi ve 4. sınıftan 30 krediyi alıp kaybı kapatırsın

Benim bu yıl 3. senem ve okulu bu yıl bitirmeyi planlıyorum. 3. sınıftan kalan 15 krediyi ve 4. sınıftan 30 krediyi aldım. 2. Dönem de aynı şekilde yapacağım.
  • biraz karışık oldu gibi...ben kaydımı yeniledim ve herhangi ders seçme ekranı açılmadı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbehcan

2. Sınıfta ve 2. Sınıftan 30, 3. sınıftan 15 kredi alırsın.
    3. Sınıfta, 3. Sınıftankalan 15 krediyi ve 4. sınıftan 30 krediyi alıp kaybı kapatırsın

Benim bu yıl 3. senem ve okulu bu yıl bitirmeyi planlıyorum. 3. sınıftan kalan 15 krediyi ve 4. sınıftan 30 krediyi aldım. 2. Dönem de aynı şekilde yapacağım.

ders seçme ekranı açılmadı bende...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parayı yatırdıktan sonra ders seçme ekranı kapanıyor. Ama belki bugün bir şeyler yapılabilirdi bürodan.
     Üstten ders alma yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 25 Eylül 2013; 16:55:12 >
  • hakanbehcan H kullanıcısına yanıt
    ben de başta eyvah dedim ama genel not ort. 2.00 ın altında olduğundan zaten üstten ders alamıyormuşum...2. dönem olacak artık kısmetse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.