Şimdi Ara

Ustalar acil yardımınızı bekliyorum(Linea Alcam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar babamın 15 yıldır kullandığı arabası vardı onu 23 bin tl ye satmayı düşünüyor bi alıcı çıkmış sıfır araba almak istiyor bütçe max 40 bin linea classiclere baktık 2014 model benzinli 1.4 77 hp fakat şehir içi tüketim çok geldi 8.3 lt eğer bunu alıp tüp taktırsak yakıt ne kadara düşer yani performans düşermi sizin başka önerileriniz var mı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 9 Mayıs 2015; 20:16:31 >

• Yardım edebilecek yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Düşük km'li yeni kasa multijet alsanız daha iyi olur

• Lpg fiyatları 2-2.45 arası olduğuna göre minimum %30-%40 tasarrufunuz olur.
    ama o paraya 2. El çok temiz 1.3 multijet bulunabilir , ilaveten enaz 1500 tl lpg taktırma masrafınız olacaktır.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı sattığım gibi almam lazım temiz arabada bulmak sıkıntı

• benzinli linea almayın bence pazarı çok dar..zor satarsınız

fabrika verilerine de güvenmeyin 10 lt den az yakmaz o araç

dizel bakımlısı bile şehiriçi 6,9 yakabildim en sakin kullanımda
  • fiat firması euro ncap testine sokmadan tüketiciye itelediği bir arabadır + dikkatimi çeken opsiyonel donanım dışındakilerde sürücü koltuk yükseklik ayarının bulunmaması gibi çağ dışı özellikleri mevcuttur kısacası o paraya modern bir teneke almış olursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cvvt şanzumanlı kia rio sedanlar var hyundai blue var tabi bunların 2011 altını almayın 2011 yılından itibaren çağ atlayan firmalar

size fikir açısından kendi aracımdan bahsedeyim

1596 cc 3.16i 2005 model manuel prins lpg kiti şehir içi 1/8 lt/km şehir dışı 1/12 lt/km klima açık yaz lastiği takılı 225/45/17 opet-aygaz kullanıyorum 13 000 km lik yakıt ortalamam 36 km/h ort hız 10.8 lt/100 km kullanım ortalamam
  • Alma usta 40'a ikinci el bir sürü C sınıfı araç bulursun
    Focus 2,5'lara Focus 3'lere bakabilirsin
    illa sıfır diyorsanız Ibiza'lar var 39.900'e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban 15 yıl kullanmış 23 e satıyor sen de 3 5 sene belki daha az kullandıktan sonra 23 e satarsın

Usta baz donanımına üstelik 1.4 benzinli 77 hp olan bi araca 40 bağlamayı nasıl düşünüyorsun bile bile lades demek bu olsa gerek yapmayın lütfen paraniza yazık

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Kime sorsam linea alma diyor soğuttular iyice hocam ya herkes oyle diyor ama 10 arabadan 5 i linea

• hocam bence düşük model 1.6 multijet ya da 1.4 t-jet olanları öneririm bunlar harici kasayı rahat kaldıran seri başka motor yok hele ki 1.4 77 hp olanlar berbat bi model düşük olsun kafanız rahat olur en azından
  • Hocam fiyatlar almış başımı gitmiş biz sıfır araba alamıyacakmıuız

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Fiat ın kararı deil arkadaşım Ncap testine sokup sokmamak hala anlayamamışsınız. Ben geçenlerde ncap tan gelen maili forumda yayınladım cahil cahil yorum yapmayın Allah aşkına

Bu arada lpg kesinlikle dusüneceksiniz mecbur. Kullanmadım ama çoğu kişi lpg li kullanıyor bu modeli.
    Ama tabikide o paraya 1,3 mjet düşünebilirsiniz.

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Sıfır arabaya binecegim diye 10.000 tl zarar etmeyi üstelik motorunun kasasını çekmeyeceğinden emin olunan bir arabayı almayı göze alıyorsan buyur al hocam

8 yıldır babamın arabasına bindim 05 doblo 1.3 75 hp babamın yaşı 50 olduğu için doblo babama ideal geliyor hep babamla tartisirdim gitmiyor bu araba diye neyse şubatta kendi arabamı aldım 07 focus 110 hp dizel sıfırını yemisim abi araba temiz olsun hor kullanılmamış olsun yeter çok da memnunum gaz pedalına dokun araba uzasin gitsin

Kendi şahsi fikrim çok afedersiniz sıfır eşeğe binecegime emin olduğum 2. El ata binerim siz o arabada uzun yolda yüklü halde sollamalara çıkarken arabanın ivmelenememesini yaşayip saç baş yolduktan sonra her yeri sıfır olsa ne olur

• Hocam 2011 ve üzeri önerileriniz nelerdir iyice soğudum lineadan

• quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Kime sorsam linea alma diyor soğuttular iyice hocam ya herkes oyle diyor ama 10 arabadan 5 i linea

Hepsi kiralık araç filo kiralama şirketleri alıyor bireysel olarak alan gerçekten baya az Linea'yı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 tjet alın derim hem performanslı hemde lpgde az yakar. Dizel sakın almayın tuketimi çok
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz az değil iyi bir araştırma eşe dosta haber salma yoluyla gayet de bulunur güzel bir araba
    Astra golf focus C4 Cruze Megane
    Seçenekler cogalabilir ama yine de fikir sizin şahsen ben acırım o parayı sıfır diye bomboş lineaya vermeye

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.