Şimdi Ara

ÜSTADlara soruyorum hangisini secmeliyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cep telefonuna 300 tlden fazla para vermemiş biri olurak elimdeki 6300 iyice miladi dolmuş bulunmakta telefon değişik şekillere girmeye başladı şimdi telefon almak istiyorum lakin akıllı telefon kullanım olayım yok iki tane telefon buldum bu ikisini kullanan yada herhangi birini kullanan arkdaşlardan yorum alabilirmiyim??

http://tr.generalmobile.com/pr/tr/discovery/GmDiscovery.htm 549-699 arası fiyattı var

yada

http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-trend-s7560/02.044.1271.0700?OM.exVisitorID=53965&utm_source=Daily_Mailing&utm_medium=cep-telefonu&utm_campaign=telefon_20130829&utm_term=20130829&utm_content=cep-telefonu_cep-telefonu_location

100 tl word puan hediyeli

• Hocam gm alacaksınız yada wp lara yönelin çünkü android resmen ram canavarıdır. Eğer azdaha bütçe arttırabiliyorum derseniz sony xperia l sizi en az 2 yık götürür
    Onun dışında lumia 520 ye bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery xperia L den daha performanslı,daha iyi ekranlı ve daha büyük ekranlı bir telefondur ve ondan 250 tl daha ucuzdur.Galaxy trend hiç alınmaz.Donanımhaber discovery incelemesini izlemeni öneririm,o zaman fazla soru işareti kalmaz aklında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 30 Ağustos 2013; 11:44:04 >

Orijinalden alıntı: gently weeps

Hocam gm alacaksınız yada wp lara yönelin çünkü android resmen ram canavarıdır. Eğer azdaha bütçe arttırabiliyorum derseniz sony xperia l sizi en az 2 yık götürür
    Onun dışında lumia 520 ye bakın

teşekür ederim yorumun için ilk önce gently weeps

Bütceyi kesinlikle aşmak istemiyorum yani cepimden cıkacak 10 lira bile fikrimin caymasına yeterli telefonu telefon için kullanıcam ne fotosunu foto amaclı nede webi web amaclı kullanacağım arada işimi görseler yeter..

Orijinalden alıntı: thebancally

Discovery xperia L den daha performanslı,daha iyi ekranlı ve daha büyük ekranlı bir telefondur ve ondan 250 tl daha ucuzdur.Galaxy trend hiç alınmaz.Donanımhaber discovery incelemesini izlemeni öneririm,o zaman fazla soru işareti kalmaz aklında.

teşekürederim yorumun için thebancally

evet videoları izledim bir kac ay içerisinde ciddi anlamda tanıdım videosu cıkmış sanırım kararım discovery evet.....

şimdii uygun hesaplısını bulmak lazım videolarda 509 tlden bahsedilirken arz talep meselesi yüzünden şuan 600 lü rakamlarda şimdiii sırada uygun telefon bulmakta :)

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

artık 650ye satılıyor :( ..... 600den ucuza bilen var mı?

çarşı araştırmasına çıkıcam cuma namazından sonra bulursam söylerim :)
    Yardım!!!Hangisini Almalıyım!!!
    15 yıl önce açıldı
    Bunlardan hangisini almalıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha bugun iphone 3gsden gectim acayip memnun kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Bugun 600 yl ye aldim

nereden nasıl aldığını da yazsaydın bir işe yarardı.

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Bugun 600 yl ye aldim

nerden aldınız 600 liraya beyaz mı birdee ???

Hayırlı olsun,alıp memnun olmayan yok bunu her zaman söylüyorum.

ya her zaman soyleme hatta hıc soyleme yada olmayan yok deme..bence arkadasım...

ÜSTADlara soruyorum hangisini secmeliyim.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/1101
    http://forum.andronova.net/showthread.php?55117-Sony-Center-lardan-Xperia-Z-alacaklar-Dikkat

Israrla aynı linki atıyorsun bende sana ısrarla yukarıdaki linkleri atıyorum.Hadi bakalım.

Kullanmayan herkes çamur atıyor siz gibi.Kullanıp da memnun kalmayan 2 kişi daha gösterin bana discovery den.
    Bunlara baksanız sony den başka telefon yok hepsi çöp.600 tl ye xperia l den çok daha iyi bir cihaz oldugunu kabullenemediniz hala,ama forum kabulleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 30 Ağustos 2013; 19:43:54 >

• Hocam 100 kiside bir çıkıyor o sorun bende yok walla çok guzel bi cîhaz

Orada telefonun performansında bir sorun varmı? 400 kişiden 1 kişi çıkmış.Senin önerdigin 300 tl daha pahalı ve daha kötü xperia l nin servisine bakalım birde.
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/1101
    http://forum.andronova.net/showthread.php?55117-Sony-Center-lardan-Xperia-Z-alacaklar-Dikkat

Israrla aynı linki atıyorsun bende sana ısrarla yukarıdaki linkleri atıyorum.Hadi bakalım.

Kullanmayan herkes çamur atıyor siz gibi.Kullanıp da memnun kalmayan 2 kişi daha gösterin bana discovery den.
    Bunlara baksanız sony den başka telefon yok hepsi çöp.600 tl ye xperia l den çok daha iyi bir cihaz oldugunu kabullenemediniz hala,ama forum kabulleniyor.

+1 . bir iki kişi daha var isim vermeyeyim simdi , xperia j vs galaxy ace 2 de xperia j dedi adam

• ben cıhaza yorum yapmadım zaten bende L den bır kımse yok sıkayetcı olan desem haklısınız,ben kımse yok cumlesıne karsı ıste var dıye gosterdım.yoksa her telefondan sıkayet olur,olacaktırda.ben suan dıscoverye cok guvenıyorum en az sızın kadar,henuz bır sıkayette beklemıyorum dıscovery ıplıgı bu kıs ve bahara cıkar ben beklıyorum sadece patır patır dokulecekler nasıl olsa foruma,he saklayanlarda olur onlar ayrı.
  • Telefonun üretim aşamasında yanındamıydınız? Neye göre böyle bir kanıya varıyorsunuz? Tek dayanagınız fiyatının 600 tl olması.Bir sorun arıyorsunuz.Önce herkese telefon sorunlu dediniz görmediginiz halde.Şimdi alanlar fazlalaştı memnuniyetler hat safhada bir sesiniz kısıldı.Şimdi de kış da bahar da sorun çıkacak diyorsunuz.Kış gelecek daha bahar olmadı diyeceksiniz.Bahar gelecek yine kış gelmedi diyeceksiniz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.