Arkadaşlar üst pakete geçerken sırayla geçilebiliniyor mu? Şu an hız 25Mbps. İlk olarak 35Mbps geçerek daha sonra 1-2 ay sonra da 50 Mbps hıza geçilir mi? ![]() |
Bildirim
Arkadaşlar üst pakete geçerken sırayla geçilebiliniyor mu? Şu an hız 25Mbps. İlk olarak 35Mbps geçerek daha sonra 1-2 ay sonra da 50 Mbps hıza geçilir mi? ![]() |
|
TT de var ama Superonline da nasıl bilmiyorum ben de hocam. |
|
|
Modeminiz den hat değerlerini kontrol ettiniz mi? Edit: VDSL değil sanırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrific3 -- 21 Mayıs 2023; 11:1:28 > |
Üst paketlere istediğiniz şekilde geçersiniz fakat paket düşüremezsiniz. |
Evet geçiş yapabilirsiniz fakat buradaki fiyatlar olan taahhut için geçerli. Örneğin 7. Aydasiniz o seçtiğiniz paketteki son 6 ay ücretinden faturanız gelir. Fakat ben geçmişte bu ekrandan yukseltme yaptığımda problem yaşamıştım fakat çözüldü. https://forum.donanimhaber.com/superonline-paket-yukseltilmesine-ragmen-hiz-degismedi--154799002 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 23 Mayıs 2023; 8:1:59 > |
Evet hocam, taahhüt süresi değişmemiş oluyor. Fiyatta ilgili fotoda ki fiyat geçerliymiş. Tarafıma öyle dediler. |