Şimdi Ara

iPhone X maksimum kaç yıl kullanılır? X'den yeni modellere geçmenin mantığı var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce rahatlıkla sorunsuz tatminkar ve performans gücünü kaybetmeden maksimum süre olarak kaç yıl kullanılır? Açıkçası son modellere baktım fakat herhangi bir heyecan alamadım. Fiyatlar da çabası. X modeli zaten gittikçe efsanelesiyor. E 2020 de major yenilikler olacağı söyleniyor. En iyisi X ile 2020 beklemek mi? Yoksa X yosun tutuncaya kadar hakkıyla kullanmak mi... şu an açıkçası kararsızım.. bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinizde X varsa bekleyin derim. Bende X ten gayet memnunum ne bir yavaşlama ne bir hata yok doğal olarak. Seneye asıl değişiklikler yapılacak dediğiniz gibi bende o zamana kadar bekleyeceğim.
  • X ile devam..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5g çıkana kadar , yeni kasa gelene kadar devam..
  • Konu sahibi arkadaşın izniyle sormak istiyorum ben de ; X için son İOS ile kullanımda bir yavaşlama var mı ?
    Genellikle kendi kuralım olarak ; aldığım Iphone'ları hep kendi İOS sürümleri ile kullandım ; hiç yükseltmeden kullandım ve o şekilde sattım.
    Şu an 11.3 ile kullanıyorum . 12 ya da 13'te yavaşlama /kasma mevcut mu ?
    Teşekkürler.
  • Tulû kullanıcısına yanıt
    iOS 13 kullanıyorum kesinlikle yavaşlama vs yok, hatta animasyondan dolayı daha seri ve faceid de daha hızlı. 19 unda iOS 13 gelecek bence yükleyin, 11 de kalmanız sahiden çok gereksiz X için.
  • Aynı ikilemi bende yaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X kullaniyorum ben de cok memnunum minor bug lar haricinde sorun yasamadim su zamana kadar.
    ios 13.0 i yukleyip bir daha guncelleme kurmamayi dusunuyorum.

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    13 kurarsan sonuna kadar gitmen gerekir. Yani 13.4'e kadar felan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Konu sahibi arkadaşın izniyle sormak istiyorum ben de ; X için son İOS ile kullanımda bir yavaşlama var mı ?
    Genellikle kendi kuralım olarak ; aldığım Iphone'ları hep kendi İOS sürümleri ile kullandım ; hiç yükseltmeden kullandım ve o şekilde sattım.
    Şu an 11.3 ile kullanıyorum . 12 ya da 13'te yavaşlama /kasma mevcut mu ?
    Teşekkürler.
    Ben sizin kafayı cidden anlamıyorum. Güncelleme yapmamanın amacı nedir? Madem güncel bir telefon istemiyorsun neden x aldın?

Şu güncellemeyle yavaşlatılıyor safsatasına inanmayın tersine güncellemeyle hızlandırıyorlar yeni özellikleri getiriyorlar güvenlik için de önemli.

Telefona 1-2 yıl gelecek güncellemeleri yapabilirsiniz ama telefon çıktıktan 3 yıl sonra gelen güncellemeyi yapmasanız da olur çünkü artık o güncelleme sizin düşündüğünüz gibi telefonunuzu yavaşlatabilir güncel iphone’lar baz alınarak kodlandığı için

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Eskiden ben de sizinle aynı fikirdeydim ancak artık böyle düşünmüyorum. 12.3.1 yüklü XS cihaz sorunsuz çalışırken 12.4.1’de ısınıyor. iOS 14’de kararlı bir ara sürüm yakaladığımda güncelleyeceğim ve o sürümde bırakacağım cihazı. 14’ün sonuna kadar gitmeyeceğim yani. son 1-2 yılda Apple güncelleme disiplininden koptu maalesef. 12’nin sonuna kadar giden iPhone 6 kullanıcıları donanımsal hasara da neden olan panic full hatalarıyla boğuşuyorlar ve cihazlarına başka güncelleme de gelmeyecek maalesef. 12.1.1 veya 12.3.1’de kalsalardı şimdi sorunları olmayacaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serefsiz yapraklar -- 12 Eylül 2019; 10:14:28 >
  • serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar gidilmese de, 13.0'da kalmamak gerek. Arkadas galiba bunu belirtmisti.

• Apple cihazların ömrü ortalama 4 yıl , telefonların tabi , tablet 6 - macbook 10 , X'i 2 senede bir pilini değiştirip çok rahat 5 sene bile kullanırsın
  • iOS13 6S te bile roket gibi calisiyor. X in yavaslamasina en az 3 sene var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone 7 bile canavar gibi iOS13’te. X için bu muhabbet biraz erken sanırım. Önce 7 yavaşlasın bi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.