Şimdi Ara

Üst Koridor'un 'solo' olması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen gün oyuna girerken pick ekranında solo yazan adama (gicik kapiyorum nedense boyle yazanlara) orasinin ust koridor yani top lane oldugunu soylememle bana kufretmesi bir oldu. Bunun uzerine midin de tekli bir koridor oldugunu soyledim ve bana "hayir a** orasi orta, solo üst" tarzi bisey yazdi boyle bir animdir.
    Neticede : Server olarak ingilizcenin büyük sikintisini yasiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Problemli misin adı üzerinde SOLO top
    (Edit: eksileyenler espriyi anlayamadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damenda -- 5 Temmuz 2015; 21:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damendre

Problemli misin adı üzerinde SOLO top

Kardesim sadece solo demekle üst koridor anlasilmiyor. Herkes oyle diyor diye yanlis kullanmanin bir anlami yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Fourcade

Gecen gün oyuna girerken pick ekranında solo yazan adama (gicik kapiyorum nedense boyle yazanlara) orasinin ust koridor yani top lane oldugunu soylememle bana kufretmesi bir oldu. Bunun uzerine midin de tekli bir koridor oldugunu soyledim ve bana "hayir a** orasi orta, solo üst" tarzi bisey yazdi boyle bir animdir.
    Neticede : Server olarak ingilizcenin büyük sikintisini yasiyoruz

AYNEN KARDEŞ AYNEN BİZ DE SENİN GİBİLERE GICIK KAPIYORUZ.
  • solo derse biri istediğim lane olmasa bile işi gücü bırakıp top alırım sonra all mute cahillere ölüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Damendre

Problemli misin adı üzerinde SOLO top

Solo dediğin kavram tek başına olduğunu belirtir. Top lane de genelde tek olduğu için solo top denir, aslında mid de tek olduğun lane olduğu için solo mid de diyebilirsin buna kimse itiraz edemez. Yani anlayacağın senin sandığın gibi solo demek top lane demek değil seni sorunlu arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum solo artık tr serverında kalıplaşmış bir şey solo yazdığın zaman herkes anlıyorsa sorun yok demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kule ve Direk tam olarak neresi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam solo yazdığında sen onun üst koridoru kast ettiğini anlıyorsan niye boşuna uzatıyorsun? TR serverında böyle alışkanlık olmuş yapacak bir şey yok. Her 'ss' yazana da o ss değil mia olacak demiyorsundur sanırım.
  • solo yazıp mid picklediğim sonra solo mid diyerek trollediğim günler aklıma geldi

• Bu kadar takıntılı olmaya gerek yok yani sonuçta herkes anlıyor ister üst ister solo ister yukarı isterse yüksek yazar adam anladıktan sonra sıkıntı yok
  • Önceden duo top gidilip junglea gitmeye başlayınca solo topa dönüştüğünden ama ben de solo diyenlere sinir oluyorum

• TSM.
  • Şu konuda ''hayır orası solo değil top lane!'' diyenlerin çoğunun daha kendi dillerini düzgünce kullanamayışları... Sizlerin adına ben üzüldüm.
  • ben de sevmiyorum top denir sadece, solo top diye belirtiliyorsa düşük leveldir birisi jungler gitsin ben tek topa gidicem demek istemiştir yazan ama yalnızca solo yazmak akıl fikir erdiremem
  • Bir ağız alışkanlığıdır gidiyor türkiye sunucusunda bence çok can sıkıcı yada rahatsız edici bir durum değil yanlış bi kullanım olabilir fakat benim gözüme batmıyor isteyen istediğini diyebilir.
    Herkezin hayatına kimse karışamaz
  • Hmm sıradan bir tost konusu

Top nedir arkadaş bura tr serveri!

Adama demezler mi "SEN HAYIRDIR 1ADER TOP FELAN ? " diye.

• Solo = top
    Aksini iddaa etmeye gerek yok her oyuncu anlıyor bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • solo deyince top anlayanlar gerizekalıdır
  • En iyisi "üst koridor".
  • tr de millet top yazmaya utandığı için üst koridor solo olarak kalıplaşmış bi kere değişmez bu artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.