Şimdi Ara

Üst komşuyla kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Dün gece bizim ev boştu arkadaşlarım geldi 8 kişi takılıyoruz işte.
    Bizimkiler çok ses yaptı yukarıda da yaşlı adam ve 2 tane büyük oğlu var. Bunlar gece 2,5 gibi bizim kapıyı yumrukladı. Açtım kapıyı yaşlı adam "allah belanızı versin şerefsizler" diye bi başladı sövmeye. Arkadan oğlu sizin ananızı s...m dedi. Ben orada çıldırdım saldırdım adamın oğluna arkadaşlar tuttu. Bizimkilerde çıldırdı adama saldırdık oğlu hemen yukarı kaçtı. 15 dakıka sonra polis geldi kapıyı açtım konuştum benim babamda polis dedim bize küfür etti dedim. Neyse sessiz olun gençler dedi gitti.

Şimdi bi sorum var beyler. Evde 8 kişiydik ve hepimiz alkolluyduk. Çok ses çıkardık o konuda kesinlikle haksısız. Ama adam kapımızı yumruklayıp annemize küfretti. Şikayetçi olsam haklı çıkarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çengelliiğne -- 24 Nisan 2016; 19:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up up

• Kesinlikle haksızsınız.Adam yine insaflı davranıp sadece annenize küfür etmiş sadece.Ben o kadarla kalamazdım
  • salondan ivmeyi alıp koşarken zıplayıp kafayı koyamadın mı
  • Azmettirme var ama para cezası alırlar belki

Bu konuda çok bilgim yok. Ama belge, küfrettiğine dair delil de yok. Boşu boşuna dava açmış olursun masraflarda cebine girer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 kişiydik alqollüydük XD ama onlar qeldi qapımıza tekmük attı yha :d
  • Haksızsın elbette, adamakıllı oturmayı becerebilseydiniz. Ha derseniz ki adam haklı mı? Hayır, onun davranış şekli de ahlaken ve hukuken uygun değil. Para cezası aldırmak istiyorsan şikayetçi ol, onlar da senden olur ve senin suçun daha fazla yani daha yüksek miktarda ceza alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • csb
  •  Üst komşuyla kavga ettim
  • RobertKnepperLoL kullanıcısına yanıt
     Üst komşuyla kavga ettim

• adam haklı
  • O adam az bile yapmış siz gidin 8 gibi at gibi tepinin milletini kulağını s.kin sonra geldi anneme sövdü,bacıma sövdü hastası var sınava çalışanı var uyuyayını var kim olup insanları rahatsız edebiliyosun?
  • Franz Beckenbauer kullanıcısına yanıt
    Orada dalsa tek kelime laf söylemem. Ama koca adamsın küfür edip kaçmak nedir. Bugün gördüm apartmanda onu yüzüme bakamıyor. Korkak veled. İstediğini söyle aga delikanlı dediğin gelip anneye küfretmez.

• Kardesım yaşlı dedeye el kaldıracak değilim tabikide. Gelmii karşımda öküz gibi bağırıyor orda bende tamam dede sessiz olucaz tamam derken oğlu beni sündük sandı karşımda hepinizin anasını s....m dedi orda film koptu bende

• 8 kişi bi eve toplanıp sabahın 3'üne doğru insan gibi davranmazsanız böyle olur. keşke bu olaydan en kötü şekilde başınız yansa. az bile yapmışlar kanımca.
  • allah belanızı versin şerefsizlerden sonra bastım kahkahayı
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    hiçbir şey olmaz + olarak yukarıdaki küfür edene gördüğüm yerde saldırıcam :D

• Ahhahahahahahahha harbiden aga komik bi durum aslında orda adamı sakinleştirmeye çalıştım. Oğlu küfür edince çıldırdım işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.