Şimdi Ara

üst komşumuz bana yürüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu olay bi kaç aydır söz konusu ama ben hiç konduramadım her aklıma geldiğinde "saçmalama o kadın neden öyle bi şey yapsın" tarzında yaklaştım ama bugün olanlardan sonra eminim artık.

olayın evveliyatı şu üst komşumuz isim vermeyeceğim hanımefendi 2 aydır yaklaşık bana karşı acayip ilgili vs.

bugün spordan eve geldiğimde merdivenleri yorgun yorgun çıkıyordum bizim evin kapısının ziline bastım fakat açan olmadı ardarda basınca yüksek sesle kapıya vurunca yukarıdan aşağıya indi komşumuz sizinkiler evde yoklar çıktılar gel istersen bizde bekle sana çay demler kek yaparım dedi ve omzuma elini atıp hafifçe bana yaklaştı tam sırnaşırken ağzının üstüne bi koydum amele sümüğü gibi yapıştı sonra merdivenin demirlerine kafasını koyup 619 çektim neye uğradığını şaşırdı ve hard seviyosun haaa dedi bana John Cena gibi hareketler yapıp onu Yuri Boyka hareketlerimle etkisiz hale getirdim daha sonra arkamdan sim siyah bi suret belirdi ve zebani olduğunu söyledi bu mahallede keskin nişancı var dedi ve gitti. Saat 04:11 keskin nişancı olduğunu sanmıyoru

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37

Tam dh'liye yakışır bir hikaye. Giriş ve gelişme kısmı kısa kesilerek olay hemen csb'ye bağlanmış ve kapanış da zebaniyle taçlandırılarak kısa ve öz bir csb olmuş. 8.5/10
    teşekkürler hocam.. elimde çok güzel projeler var zebaniler bu yazın dh modası olacak
  • Korkuyorum offff niye keskin nisancı dedin ya abowww ben yatagin altina kaciyom orda osuram bari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprowler

Korkuyorum offff niye keskin nisancı dedin ya abowww ben yatagin altina kaciyom orda osuram bari
    ya yok bence keskin nişa
  • Tam dh'liye yakışır bir hikaye. Giriş ve gelişme kısmı kısa kesilerek olay hemen csb'ye bağlanmış ve kapanış da zebaniyle taçlandırılarak kısa ve öz bir csb olmuş. 8.5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37

Tam dh'liye yakışır bir hikaye. Giriş ve gelişme kısmı kısa kesilerek olay hemen csb'ye bağlanmış ve kapanış da zebaniyle taçlandırılarak kısa ve öz bir csb olmuş. 8.5/10
    teşekkürler hocam.. elimde çok güzel projeler var zebaniler bu yazın dh modası olacak
  • Vay zebani ve sniper ikilemesi he beğendim.
  • Okumayın zebani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Karışık var mı?
    +Var
    -Yükle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Korkuyorum offff niye keskin nisancı dedin ya abowww ben yatagin altina kaciyom orda osuram bari
    Dostum bu gece çok ossurdum ben sende ossurdunmj

• Neden bilmiyorum ama amele sümüğünden sonrasını çok hızlı okumaya başladım.

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Yes

• quote:

Yes
    dostm napıcaz bu osuruklarla bilmiyıorum iran doğalgazı gibiyim habire ossuıruyorum
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Haodjwjdks insanlık pardom hayvanlik hali knka

• quote:

Haodjwjdks insanlık pardom hayvanlik hali knka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Vay zebani ve sniper ikilemesi he beğendim.
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

-Karışık var mı?
    +Var
    -Yükle
    sende olanı sana koyucaz
  • Zebani ve keskin nişancı uyumu güzel ama sondan başladım, keskin nişancı ifadesini hemen gördüm. Dikkat edilmeli. Sonuç: fikir başarılı ama daha güzel uygulanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

Alıntıları Göster
    kimsin sennnn çık dışarı çık!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rarels

Zebani ve keskin nişancı uyumu güzel ama sondan başladım, keskin nişancı ifadesini hemen gördüm. Dikkat edilmeli. Sonuç: fikir başarılı ama daha güzel uygulanmalı.
    değerli görüşün için teşekkürler dostum bu yazın kreasyonu zebani ve sniper ikilisi olacak ona göre daha dikkatli olurum.

İyi forumlar.
  • Onu emer yalarım işte.... Bayramdan sonra....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.