Şimdi Ara

üst komşudan çektiğim nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üst katta sanki komşumuz at koşturuyor arkadaş 7 kardeşler erkek çocuk doğana kadar doğurmuş 6 kız 1 erkek var çok ses yapıyorlar çok terbiyesizler evleri 2. katta camın önüne geçiyor anneeeee su at anneee para at diye bağırıyorlar kovuyorum geri geliyorlar babam kızıyor yok laftan anlamıyorlar o gün annem birisini eve almış gelebilirmiyim demiş annemde ne desin tamam eve almış yemek falan yemiş tamam eyvallah birşey yok ama sonra dışarı çıkmış cama taş falan atmışlar annem kızmış anneme küfür etmiş dövsem olmuycak sövsem olmuycak ne yapabilirim bunlara ya

• Agizlarina kürekle vur
  • 7 kardeş,yediği kaba sıçmak,kücük yaşta anaya küfür

ne olduklarını anlamayacak yok heralde
  • Komşuyu rahatsız etmenin cezası var diye duymuştum. Şikayet edilirse ve ceza alırsa bayağı bir para ödemesi gerekiyor diye biliyorum. Sende şikayet et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

7 kardeş,yediği kaba sıçmak,kücük yaşta anaya küfür

herkes insan herkes eşit niye vurguluyorsunuz sanki bütün hepsi öyle benim bir sürü .... arkadaşım var ülkeyi savunuyor sanki sizden yok

Sizciler gelir birazdan hazır ol.
  • Bu gençlerin yaşları kaç?
  • aynıları bizim alt komşular hatta daha beterler.
    konuyu takipteyim yapabileceğimiz herhangi hukuki birşey varsa yapacağım.
    dostum hangi ildesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagavir -- 27 Eylül 2011; 22:05:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankaradayım

yaşları birisi 17 yaşında diğeri 7.sınıfa gidiyor diğeri 5.sınıfa gidiyor diğeride 2.sınıfa gidiyor diğer 3ü evlendi gitti
  • bende ankara dikmendeyim sen nerdesin, lan yoksa aynı binada mı oturuyoruz
  • quote:

Böyle giderse bunlar bütün ülkeyi saracak.Biz yapıyoruz 1-2 çocuk onlar yapıo 7-8 tane arkadaş yemin ediyorum 15 çocuklu ev biliyorum ya adam karısı öldü yeni aldığındanda 3 tane yaptı eve bir giriyorsun kreş gibi
  • lan bu k ler hep rahatsiz ve beyinsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambassador.

ankaradayım

yaşları birisi 17 yaşında diğeri 7.sınıfa gidiyor diğeri 5.sınıfa gidiyor diğeride 2.sınıfa gidiyor diğer 3ü evlendi gitti

17 yaşındakine DH ahalisi olarak linç girişimi yapalım.Bence git uyar.Ya da polise git.
  • quote:

Doğru söze ne hacet
  • ilkerdeyim
    binanın camını kırdılar 1 2 hafta olucak hala yaptırmadılar falan bide yöneticiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.