Şimdi Ara

Üst katıma 3 çocuklu bir aile taşındı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar .Kafayı yemek üzereyim .3 senedir evimde sakin bir hayat sürmekteydim .2 ay evvel 110m2 üst katıma 3 çocuklu ki biri daha bebek diğer ikisi kız bir aile taşındı .Ben ki pazar günleri saat 13 00 a kadar uyuyan adam sabah 8 de çığlıklarla uyanır oldum .Akşama kadar sanki üst katımda at koşturuluyo .Bu da yetmezmiş gibi geçen haftaların birinde babaları saat 23.00 da bana geldi müziği kısarmısınız çocuklar uyuyamıyor diye . .Ya ben ne yapacağım? .Çocukların bütün gün sabah 8.00 den itibaren gürültü yapsın ,kafamın içine etsin sonra çocukların yatarken gel bana müziği kıs de.Yemin ediyorum sırf tavandan gelen gümbürtüleri duymamak için müzüğin sesini açar oldum.Tam da çocukların yatak odası benim odamın üstü .Geçen pazar saat 8. 45 de avazları çıktığı kadar ECE ECE ECE ECE ECE diye bağırdılar sonrada kalöriferlere vurmaya başladılar .Ne olur bir fikir verin?Bir çare bir yol gösterin .Yemin ediyorum taşınmayı düşünmeye başladım .

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 7 Mayıs 2008; 0:38:59 >

• erken kalkmak iyidir ne kadar kafaya takarsan o kadar dayanılmaz hale gelir unutmaya alışmaya çalış adamı evden çıkaracak bi durumun varsa onu bilmem
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • Taşınmayı düşünceğine gidip konussan ya?Bizim üstümüzde de bir hanzo var baktım adamın sesi cok çıkmaya başlıyor ben de tavanı yumrukluyorum
  • gidere gider yapacaksın hocam.bizim altımızdada 3 canavar yavrusu bir adet öküz baba bir adet gudubet anne oturuyor.sesleri çıkmaya başlarsa salonda çocuklar gibi top koşturuyorum.ya da 5+1 i sonuna kadar açıp "hafif" bi müzik veriyorum...
  • Ben de kiracıyım onlarda kiracı .Ya aile öküz de değil gayet medeni duruyolar ama bilmiyorum sonuçta sanki hiç beni düşünmüyolarmış gibi geliyo!! Bir de adam da kadın da çalışıyor .Gündüz bakıcı evde yani ses açsamda kendi kendime gelin güvey oluyorum .Akşamda 22 45 e kadar at koştur sonra 23 00 da gel çocuklar uyuamıyo .Bi de yaşamadan tahmin edilmez ses ses değil sanki apartmana kat çıkıyolar...Töbe töbe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 7 Mayıs 2008; 0:44:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    olmadı aga
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çocuklarınız olunca durumun farkına varırsınız
  • üst komşu problemi bende de var ama ikimizinde gıkı çıkmıyo maalesef bende de yeğen var o da gürültü yapio geldiğinde (gerçi ben gürültü yapma diye uyarıyorum da yukardakilerin böyle bir cümlenin varlığından bile haberleri yok sanırım ) o yüzden çıkıp birşey diyemiyorum çocukların gürültüsü bir yana her haftasonu muhakkak bir tamiratları oluyo muhakkak bir sesleri çıkıyo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 7 Mayıs 2008; 0:42:45 >

Orjinalden alıntı: Vanilla__

çocuklarınız olunca durumun farkına varırsınız

dostum benim derdim çocuklarla değil gürültü onların doğasında var zaten de ailesi de uyarı yapabilir ya da tedbir alabilir en azından özür dileyebilir ben çocukken evin içinde bile yürüyemezdim nerdeyse annem hemen seslenirdi aşağıya ses gidiyo diye ...
  • Valla ilk fırsatta adamla oturup konuşacağım.Tamam çocuktur yapar ama çocuktur diye kafamızamı mıçtıracaz.En azından sabah dersinki bağırma kızım dersin .Yani o zaman bende yeğenimi alayım eve saat 24.00 a kadar bağırsın evde .E çocuktur yaparmı diyeyim olurmu.İnsan komşularını düşünür yani.Sonuçta müstakil evde oturmuyoruz.

Orjinalden alıntı: gollory

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

çocuklarınız olunca durumun farkına varırsınız

dostum benim derdim çocuklarla değil gürültü onların doğasında var zaten de ailesi de uyarı yapabilir ya da tedbir alabilir en azından özür dileyebilir ben çocukken evin içinde bile yürüyemezdim nerdeyse annem hemen seslenirdi aşağıya ses gidiyo diye ...

çocuğa nasıl bi uyarı yapabilirsin yada nasıl bi tedbir alabilirsin?biri zaten bebekmiş uyarı yapmak zor olabilirbence çözüm sıkı bi ses izolasyonundan geçer ama çok pahalıya patlar

• bebek için yapacak birşey yok da koridordan mutfağa 100. defa hatta ayaklarını vura vura koşan bir çocuğa en azından yapma denilebilinilir öyle değil mi ki bu çocuk durma yapma denilmesini anlayabilecek yaşta
  • Ya kendi evim olsa yaptırırım hiç sorun değil ama kira işte .İşin kötü yanı benim yan dairemde boş onların yan daireside .yani bu sesden tek muzdarip benim. Sonuçta üst katlarına çok ses gitmiyodur herhalde .YAAAAAA aklıma geliyo daralıyorum .110 m2 ya. Ben tek başıma anca rahat edebiliyorum ki benimki giriş katı 90 m2 .Onlarınki 110 m2 de 5 kişi nasıl yaşıyolar ya. 3 oda 1 salon = 3 çocuk 2 ebeveyn .AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Orjinalden alıntı: CATBALCA

Ya saat 01.00 elimde viski ,yarın sabah iş var!! Forumdaşlarıma derdimi anlatıyorum.Hak hukuk bunu neresinde (size derdimi anlatma hariç )söyleyin lütfen...

viski bitince bi konuşmaya çık bakalım eminim mesele çözülür
  • Gündüz ses olursa müzük açarım. Gece ses olursa çocuklar koşturuyor bam bam bam kafa tülüo ozamanda duvara güzel güzel tekme atarım onlar koşup durduğu anda bende aynı koşturma temposunda duvara vururum. Bi bakarım ses kesilmiş.

Eeee laftan anlamayana hayvanca anlatacan bazı şeyleri Kimileri laftan kimileri de hayvanlıktan anlar.

Eski apartmanda üst kattaki kötü şekilde kapı kapatırdı, hep sinir olurduk bi ara bize oturmaya geldi, bende evdeyim, çocuğu kapyı bi kapattı bam diye yerinden hopladı kadın. DEdi ayy böyle ses mi geliyor. O günden sonra bidaha hiç hayvani şekilde kapı kapatmamaya başlamışlardı.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• valla son yudumu alıp uykuya gideceğim .Artık yarın ola hayrola .
  • eline değnek al çok azıp gürültü etmeye başlarlarsa alttan ufak ufak dürt baktın tınlayan yok sende bamgüm vur tavana.Hatta yerinde olsam hırs ettiysem otoamfisi alırdım bide 1000wattlık 30cm lik bir subwoofer bağlardım amfiye verirdim çıkışı o iğrenç bass titreşimini apartmana yayardım.madem rahatsız ediyorlar sen alasını yap.kapıya gelip zile basarsada açma kapıyı olsun bitsin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.