Şimdi Ara

Facebook Beğeni butonu [Hilesi,Bugu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda görüyorum bizim bir arkadaşta yapıyor. 1 yazı paylaşıyor arkasından 2 bin kişi beğeniyor hemde farklı insanlar bu nasıl oluyor ? Kod gibi birşey varmış ama söylemiyor kimse.

• Ctrl + W ile bişeye basılıyodu sanırım dene istersen kardeşim
  • Google'da arat bulursun. Forum'da da konusu açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
  • hasta manyak yalan konusma kardes once begene basılı tut sonra wındows tusu ıle lye bas ardından begenmekden vazgec sonra wındows tusu ıle d ye bas ardından tekrar begen 5 begenı almıs olacak sonra ıslemı tekrarla
  • up
  • Uygulama var, uygulamayı kabul etmiş kişilere istediğin postu beğendirebiliyorsun.
  • Hocam nereden bulacağız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beğeni sayısı fazla olunca noluyo ödül mü veriyolar?
  • adamlar popüler hile falan yok.
  • havuz sistemine dayalı uygulamalar var
  • Uygulama işi zor, öyle Google'dan aratarak bulabileceğin bir şey değil. Ben sadece bil diye söyledim.
  • çalışan beğendirme uygulaması : LİNK
    not uygulamayla alakam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyesOnYou-TR -- 20 Ocak 2012; 19:59:46 >
  • Hangi Uygulama acaba ?
  • www.popiolupbegendirmefacebookuygulamasiindirkesinliklevirusyokindir.com
  • Off
  • Dostum uygulamanın adı yok, yani belirli bir adı yok. Sen ne isim verirsen o olur. Kullanabilmen için öncelikle uygulamanın yönetici paneline giriş yapabilmen gerekir. Bu da demek oluyor ki uygulamanın sahibi olman gerek. Dahası uygulamayı kabul etmiş insanlar olması gerekir ki, bu insanları kullanarak postu beğendirebilesin.

Farzı misal bir uygulama yapıyorsun, adını "günlük falınız" koyuyorsun, insanlar uygulamayı kabul ediyor. Diyelim ki uygulamanda 100 kişi var, daha sonra bu 100 kişiyi kullanarak, kendi haberleri olmadan herhangi bir gönderiyi beğendirmek için kullanıyorsun. Yani öncelikle bir uygulama yazman gerekir, daha sonra bu uygulamayı kendi serverına kurman gerekir. Bunları yapabilirsen, bir de uygulamanın reklamını yapman gerekir ki, kullanıcı toplayabilesin. Bunları uzun uzun yazdım ki, uygulamadan medet umma diye.
  • hiç doğru bulmuyorum hatta yapanlara acıyorum , o nasıl bir egodur yahu olmayan bir şeyi var etmenin neyiyle övünüyorlar bence sen yapacaksan yapma bile kendi seviyeni düşürürsün milletin gözünde hem eline ne geçiyor boşverin yahu beğenen beğenir zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.