Şimdi Ara

Kaç yaşına kadar aile ile yaşanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 25 oldu hala ailem ile yaşıyorum. Bazı insanları görüyorum 20 yaşında ailesinden ayrı yaşıyor ve kendi ayakları üzerinde durabiliyor. Kendime ait evim var kirada, ama ailem izin vermiyor yalnız yaşamama. Eve arkadaşları çağırıp ortam yapıcam yapamıyorum, kız arkadaşlarımı çağırcam çağıramıyorum. Bütün gün evde haber kanalları açık oluyor artık midem bulandı haber dinlemekten Aile ile yaşarken yemeğin hazır oluyor, çamaşırın yıkanıyor eyvallah ama bazı şeylerden yoksun kalıyor insan. Yanlış mıyım ?

• 22

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Yaş 25 oldu hala ailem ile yaşıyorum. Bazı insanları görüyorum 20 yaşında ailesinden ayrı yaşıyor ve kendi ayakları üzerinde durabiliyor. Kendime ait evim var kirada, ama ailem izin vermiyor yalnız yaşamama. Eve arkadaşları çağırıp ortam yapıcam yapamıyorum, kız arkadaşlarımı çağırcam çağıramıyorum. Bütün gün evde haber kanalları açık oluyor artık midem bulandı haber dinlemekten Aile ile yaşarken yemeğin hazır oluyor, çamaşırın yıkanıyor eyvallah ama bazı şeylerden yoksun kalıyor insan. Yanlış mıyım ?

Ömür boyu aile yaşanır arkadaşım

• Universite bitene kadar

• Aile sıcaklığını, sevgisini hiçbir yerde bulamazsın. Millet anneme babama yakın olayım diye kazandığı üniversiteyi yakında okuyor. Sen sıkıldım diyorsun

• 19
  • Lise bittiği gibi ayrılmak lazım,ben ailem yüzünden İzmir gibi bir yerde üniversite okumayı elimin tersiyle ittim.Eğer kalsaydım saat 6da arayıp hadi yemek yiyoruz nerede kaldın diyeceklerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 21 Mayıs 2016; 14:21:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aylık en az 2000 lira ve üstü maaş alıyorsan
    Ve 20 yaş üstüysen ayrı yaşanır.

Ha kendine ait kira olmayan evin varsa 1500 liraya yaşanır.
  • Şartlar fazlasıyla uygun, rahat geçinirim ama çok kararsızım. Bu şekilde fazla rahatlığa alışmak iyi değil.
  • 20

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ve sabit bir gelirin var mı?
  • 19 yaşından beri ayrı yaşıyorum.
    Bence şikayet etme.
    Evet eğleniyorsun ama mutfağa girip dağ gibi bulaşığı, banyoda bi sürü kıyafeti görünce neşen de kaçıyor
  • Şu an Annen ve Baban hayatta iken onların kıymetini iyi bil kardeşim.

İlerde yokluklarında çok acı çeker dizlerine vurursun.
  • Herkes için aynı yaş geçerli değil bence, yani aile yapısına bağlı biraz da. Benim annem babam gelip gitmeme yatmama kalkmama pek karışmıyorlar sağolsunlar, yaptığım ve yapacağım hataları gençliğime veriyorlar. Böyle olunca üni için İzmir gibi bir şehirden ayrılmama gerek kalmadı, üni bitene kadar da ailemle yaşarım diye düşünüyorum. Ama ailem baskıcı, her halta burnunu sokan insanlar olsaydı muhtemelen üni başlarken biraz uzaklaşırdım.
  • Kusura bakma ama o kafayla bir şey yapamazsın. Ailen ondan izin vermiyor. Karı-Kız ortamı iş değil.

• Orta okul dan sonra ayrıldım

• şahsen 22-23 gibi ayrılmayı düşünüyorum şuan 19 "um haftada 3 kere eve gidiyorum arkadaşla ev tuttuk beraber kalıyoz ,karışan yok eden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Aile sıcaklığını, sevgisini hiçbir yerde bulamazsın. Millet anneme babama yakın olayım diye kazandığı üniversiteyi yakında okuyor. Sen sıkıldım diyorsun

Kazandığı üniversiteyi mi yakında okuyor , yakındaki üniversiteye mi kazanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaokulundan sonra ayrıldım.

• evlenene kadar . olum hiç heveslenmeyin evde anneniz yemeğinizi yapıyor , çamaşırlarınız yıkanıyor , odanızı temizliyor , ev rahatlığı başka bişey , şuan uzakta bi şantiyede çalışıyorum yatakhane usulü kalıyoruz tv-koltuk-sehpa üçlüsü için yanıp tutuşuyorum , çamaşır yıkama ayrı dert , kurutma ayrı dert , yemek ayrı dert , adam gibi uyumak ayrı dert...... evinizin ailenizin kıymetini bilin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.