Şimdi Ara

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ YAZACAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU ÜNİVERSİTENİN SAĞLIKLA ALAKALI TÜM BÖLÜMLERİ ÇOK İYİDİR YAZIN.AMA MÜHENDİSLİK YAZMAYIN ÇÜNKÜ MÜHENDİSLİKTE İDDALI DEĞİLLER.
    HAYIRLI TERCİHLER...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üsküdar Üniversitesi: Kapsamlı Bir Bakış

Üsküdar Üniversitesi, İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan, özel bir vakıf üniversitesidir. 1999 yılında kurulan üniversite, sosyal bilimler, sağlık bilimleri ve mühendislik alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır.

Akademik Programlar

Üsküdar Üniversitesi, geniş bir akademik program yelpazesi sunmaktadır. En popüler programları arasında psikoloji, işletme yönetimi, hemşirelik, mühendislik ve hukuk bulunmaktadır. Üniversite, değişen iş piyasası ihtiyaçlarına ayak uydurmak için sürekli olarak yeni programlar geliştirmektedir.

Akademik Kadro

Üsküdar Üniversitesi, alanlarında uzmanlaşmış deneyimli akademisyenlerden oluşan bir kadroya sahiptir. Öğretim üyeleri, araştırmalarıyla ulusal ve uluslararası alanda tanınmaktadır. Üniversite, öğrencilerine kaliteli bir eğitim deneyimi sunmaya kararlıdır.

Kampüs ve Tesisler

Üsküdar Üniversitesi'nin Çekmeköy ve Altunizade olmak üzere iki kampüsü bulunmaktadır. Kampüsler, modern derslikler, laboratuvarlar, kütüphaneler ve sosyal tesislerle donatılmıştır. Üniversite, öğrencilerine kampüste konaklama imkanı da sunmaktadır.

Öğrenci Hayatı

Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerine aktif ve ilgi çekici bir öğrenci hayatı sunmaktadır. Üniversite, çok sayıda öğrenci kulübü, topluluğu ve spor takımıyla öğrencilerin sosyalleşmelerine ve ilgi alanlarını keşfetmelerine olanak tanır. Ayrıca üniversite, öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.

Üsküdar Üniversitesi Yorumları

Üsküdar Üniversitesi'nin öğrencileri ve mezunları genelde olumlu yorumlar yapmaktadır. Öğrenciler, üniversitenin akademik programlarından, öğretim kadrosundan ve kampüs tesislerinden memnun kalmaktadır. Mezunlar, üniversitenin kendilerine iş piyasasında rekabet etmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırdığını belirtmektedir.

Sonuç

Üsküdar Üniversitesi, geniş akademik program yelpazesi, deneyimli öğretim kadrosu, modern kampüsleri ve aktif öğrenci hayatıyla İstanbul'un önde gelen özel üniversitelerinden biridir. Üniversite, sosyal bilimler, sağlık bilimleri ve mühendislik alanlarında kaliteli bir eğitim arayan öğrenciler için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet psikoloji alanında o kadar iyiler ki
    kendi klinik ve hastanelerinde çalışan psikologlar bile
    ODTU,HACETTEPE,BOUN,İSTANBUL,ANKARA,EGE
    mezunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Babası

hocam uluslararası ilisşkileri nasıl

Fena değil.Üsküdar Üni. yeni iaçılan üni. lerde en iyiler arasında
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilk40binn

quote:

hocam uluslararası ilisşkileri nasıl

Fena değil.Üsküdar Üni. yeni iaçılan üni. lerde en iyiler arasında

hOcam bu bölümün %75 burslusuNa gitmeye değermi

değer.
  • Biyomühendislik bölümü nasıl? Netten araştırdım da bu bölüm hakkında bayağı video hazırlanmış. Tam burslu gidebilirim

• ya arkadaşlar ben üsküdar ünide okuyorum öyle çok iyi falan değil çok şişirme hep reklam full reklam içi boş , hastanesinde çok sağlam psikologları psikiyatrları var da ne oluyor para kazandırıyor , derslere o hocolar mı giriyor sanıyorsunuz ,
  • polyannaöldü P kullanıcısına yanıt
    arakadaşlardan bildiğim kadarıyla dersler zor ama hocalar arasında çok kaliteliler var Prof. Selahattin Gültekin gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kueens K kullanıcısına yanıt
    valla bunu söylediğin iyi oldu. yarın gidecektim seminerine. reklamlar falan cok vardı ben de sandım çok güzel bi üni herhalde sadece keşfeidlmeyi bekliyor. tercih listeme yazmayayım bile. sen ne okuyorsun?
    ben psikolojideyim de öğrenci sayısı az olduğu için okulda her bölümden tanıdığım var :D biyomühendislikteki arkadaşlara genetik mühendisliğindeki adar ağır ders veriyolar ama genel olarak okul kötü olunca çekilecek dert değil bence, hele ki %100 burslu gelecekseniz hiç gelmeyin :D
    abi biyomühendislikle ilgili o kadar videosu olan tek yer üskdüar üni. bende kanacaktım sen çıkmasaydın ortaya. dedim bu bölüm de baya araştırma faln yapılıyor herhalde. sen nesini begenmiyorsun ? ögrencilerinin mi?
    dediğim gibi eğitim olarak biyomühendislik bizim okulda iyi görünüyor içi dolu olabilir ama öğrencilerden ortamdan çok sıkılacaksın ben %100 bursluyum açıkçası 300 bininci olup benle aynı dersi alan öğrenci benim açımdan sıkıntı oluşturuyor, meselabahsettiğim prof 1. sınıfta bize linear algebra denen mat 2 nin ilkkonularının olduğu bir derse geldi , adam fonksiyonları anlatırken insanlar anlasın diye , '' ben sınıfın dışında selahattinim sınıfa giriyorum burda kostümü giyiyorum camdan süpermen olarak çıkıyorum ,burda sınıf fonksiyon oluyor beni değiştiriyor'' gibi saçma bir açıklama yapmak zorunda kaldı , sırf anlamayanlar olduğu için, bu durumla karşılaşınca insan gerçekten yanlış yerde olduğunu anlıyor, koskoca prof un üniversitede anlattığına bak adama da yazık diyorsun. matris determinant konusunda bir öğrenciyi kaldırıp bu kaça kaçlık bir matris diye sordu cevap alamadı düşün yani satır ve sütun sayısını söylemesi gerektiğini anlayamıyor. ki bizim sınıf psikoloji ingilizce okulun en yüksek puanlı sınıfı gerisini sen düşün ...

• Tercih listeme aldım ama gelmez biliyorum

Okunmaz gerçekten. Tam burslu 4 kişi alıyormuş biyomühendislikte zaten sıralama olarak çok yüksek değil bi de sadece para basıp gelen ukala tiplerle ugraşabileceğimi sanmıyorum. Bana kendimi geliştirebileceğim ve öyle bir ortama sahip olabilieceğim bi üniversite lazım. Kanmamak lazımmış gerçekten videolara falan. YTÜ VE MARMARA biyo müh yazacağım mühtemelende tutacak.
    devlet candır kardeşim :D hakkında hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.