Şimdi Ara

Üsküdar'a Giderken(Kanal D-Yeni Dizi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar günü saat 23te diziyi kim izler ? Uzun zamandır bu kadar komik dizi gelmemişti Gerçekten yazık olacak

"I'm gonna kick your ass"
  • dizi 13. bölümde kesin olarak bitiyormuş selçuk aydemir açıkladı.

allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın emi kanal d...

bu millet hak ediyo ama akasya duraklarını arka sokakları papatyam ları tabi, bünyeye fazla geliyor böyle düzgün diziler....

Saçma sapan dizileri saat 8 de yayınlıyorlar bunu pazar gecesine koymuşlar bu nasıl televizyonculuk anlayışıdır

İzlediğim en iyi türk dizilerinden biriydi ama işin içinde "türk" olunca kaliteli yapımlar uzun sürmüyor tabiiki.

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • adamlar gider ayak şov yapıyolar yine, gözlerimden yaşlar geldi gülmekten, aralarada sağlam damar sahneler koymuşlar çok yazık olacak bu diziye çok...

meme, memento, cicişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 1 Ağustos 2011; 0:33:59 >
  • Bu dizinin bitmesine acayip üzüldüm ya pazar gecesine koyarsanız tabii süper dizi normalde yaz geldi dedim 8 e alırlar devam eder dizi ama yook nerde hep güzel diziler bitiyor bizde sanki ? dünkü bölümde süperdi memento

• Trt1'e geçsin diyen arkadaşlar, oraya buraya o kadar çok gönderme varki inceden, trt1 sakatlık çıkmasın diye bunları almaz, zaten alsa da senaristler bir ayağımız çukurda anlayışına olayı basitleştirirler.

Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi, ya....k dökümü ve aşkım memnun'u bilmem kaç sezon yayınlayan kanal d, allah binbir belanı versin.

ramazan boyunca 12:15 TRT

bugünkü bölümü yildiz.tv den izleyebilirsiniz
  • üsküdara giderkende oynayan gözlüklü dayi cok iyi bence. cok gülmüstüm tvde denk geldigimde. kizlar hakkindaki cabalari cok eglendirici
  • Bir arkadaş diziyi tavsiye etmişti, izlemeyi düşünüyordum, iptal olması hiç iyi olmadı.

Bitmeside normal biraz bakındım yabancı diziler olmus 30 40 sayfa ekstra konuları bile bu dizide 2 3 sayfa var yok ki bence yerli yabancı cogu komedi dizinden daha güzel 10komedi dizi varsa 8 ini izlemişimdir married with children dan sonra en cok sevdgim bizim dizi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Ağustos 2011; 15:19:41 >
  • Geçmiş olsun beyler kaybımız büyük

Bu millet akasya durağına dinle sevgiliye layık. Keşke en route uskudar olarak yabancılar çekseydide doya doya izleseydik (ingilizce ismine takılmayın ingilizcem kötü ama teması anlaşılıyordur heralde)

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • neden kaldırıldı ?

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • Reyting kurbanı.

Orijinalden alıntı: Jakoß

neden kaldırıldı ?

Dizi kaldırılmadı.Bugün son bölümüyle final yapacak.Arkadaşında dediği gibi Rating yüzünden.
  • Erkenden bitmesine rağmen izleyelim mi yine de diziyi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.