Şimdi Ara

Uskoyu SS li rezilligi gorun de oynayın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tur buglar her zaman var ama yenı yenı cok kısı ogrenmeye basladı hele yabancılar itemleri bunun gibi binlerce bugla belese getırıyolar turklerse durmadan para oduyorlar
    pw lerde80 lwl rahat oluyosun itemler maradondan çıkıyor
    fazla emek vermiyosunuz ama uskoda gece gündüz bi item almak için pazar yapıyosunz sonuç ? Bi bug sayesınde hepsi gidiyor.Yada hacklenince gidiyor.Ama pwp'de hacklen bi daha char aç 2 dk da 80 ol itemleri yap
    Usko oynamadan önce bi daha düşünün Ve bug sayesınde pazara koyulan 7 8 gb lik itemleri 1 2m çekenleri görün.Db değişince yada charlar sıfırlanınca o kadar emek gitti usko daha iyi orada böyle bişe yok diyenler biraz daha düşünsün resimlere bakıp
    http://img254.imageshack.us/my.php?image=m1ja0.jpg
    http://img254.imageshack.us/my.php?image=m2gd0.jpg
    http://img254.imageshack.us/my.php?image=m3rm5.jpg
    http://img254.imageshack.us/my.php?image=m4co4.jpg
    http://img254.imageshack.us/my.php?image=m7qk6.jpg
    http://img127.imageshack.us/my.php?image=ss1pi0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FranK_MartiN -- 17 Eylül 2008; 15:51:54 >

• pwde herkes eşit Çok kalabalık ne anlamı kalıyorki hiçbişi yapmadan direk czye 2dakka sonra savaş oluyor pat hemen oraya koştur ctrl minor var.Pwlerde Oyunculuk On Safta Felan Degil Hile On Safta Gmler Taraf Tutuyor En az 1 edit var ve daha sayamadıgım birçok şey...1aya kapanıyor noluyo şapa oturuyon oyle bakıyon etrafına forum forum pw arıyon

En Azından Usko Kaliteli Bu Merchant Bug Fixlendi Ve Oyunculara İtemleri Letterden Geri Gonderildi Şu Anda O Resimlerin Hiçbi Anlamı yok
  • alican mersındekı bizim mahalledekı cafelerın hepsi biliyodu bu bugu
  • Usko nun tadı zevki farklı ama oyunu 5 gün önce bırakmıştım iyi ki böyle bir şey başıma gelmedi ko oynamıyorum mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: faithless0631

pwde herkes eşit Çok kalabalık ne anlamı kalıyorki hiçbişi yapmadan direk czye 2dakka sonra savaş oluyor pat hemen oraya koştur ctrl minor var.Pwlerde Oyunculuk On Safta Felan Degil Hile On Safta Gmler Taraf Tutuyor En az 1 edit var ve daha sayamadıgım birçok şey...1aya kapanıyor noluyo şapa oturuyon oyle bakıyon etrafına forum forum pw arıyon

En Azından Usko Kaliteli Bu Merchant Bug Fixlendi Ve Oyunculara İtemleri Letterden Geri Gonderildi Şu Anda O Resimlerin Hiçbi Anlamı yok

dediginde haklısın ama biraz arastırırsan cok kaliteli pw ler var kapanmayacak olan
    bn de uzun sure once bıraktım mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoto

quote:

pwde herkes eşit Çok kalabalık ne anlamı kalıyorki hiçbişi yapmadan direk czye 2dakka sonra savaş oluyor pat hemen oraya koştur ctrl minor var.Pwlerde Oyunculuk On Safta Felan Degil Hile On Safta Gmler Taraf Tutuyor En az 1 edit var ve daha sayamadıgım birçok şey...1aya kapanıyor noluyo şapa oturuyon oyle bakıyon etrafına forum forum pw arıyon

dediginde haklısın ama biraz arastırırsan cok kaliteli pw ler var kapanmayacak olan

Knight-Empire var tek ama uskoda şansımızı deneyecez artık başladık

• UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    12 ay önce açıldı
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ko ı bırakalı 1 yıl oluyor ama hala arada bakıyorum ben bıraktıktan sonra daha ne kadar kötü olmuş diye 1 yıldır her baktığımda 1 bug var mutlaka letter bugu olsun pet bugu olsun merchant bugu olsun bol bol bug oldu bıraktığımdan beri iyiki bırakmısım

• quote:

kesinlikle katılıorum sana arkadsım :D

PWP de oynamamanız için size tam 75 neden sayabilirim :)

Uskoda arada oaln buglara razıyım

Pwp de para ile satılan itemler
    Oraya verice pre
    Kalitesiz hizmet
    16- yasıdna GM ler
    50ytl gm lik alnlar
    Edit charlar
    Np transferleri
    Sacma sapan calısmayan skiller
    ben adamdan 2 k yerken (wariorum) mage 400 yio asasımdan :S
    Sen +3 takıom die sevionuosun adamlar +5 takıo remen yarı
    400 400 vura vura 17 -20 k lık can inmez!
    1mana 1 hp ile sonsuza kadar vs bitmes
    Buglar alabildigine
    kafalarıan gore Eventler(Ki lag paso)
    kafalarına gore savas lag gene paso
    Holy animor takan wariorlar
    CS takan asaslar
    walkerine set ile 2.5k defancesi olan mageler
    Kacan lar vs de saygıyı bilmeyenler
    Asit potcular(ki magic hammer cıkmıo pvplerde)
    sacma sapan skiller 72 asas skili kitlio
    ciritic gibi gercekci olsun die 80 de skilie basınca 15 k atakı olan asaslar
    TBl kosp wh sh.....
    Krallar ve dragon sembolleri hep GM ler
    Vs evenlerde GM kesik die banlayan GM ler
    Wariiorda 80 skili calıso asas mage de 80 skilleri calısmıo
    Walkery lerin Hp str int istememesi(Magenin canını 15k yapıo bu sayede int ve mp ye satf takcak kadar verdikten sorna akıo adamlar)
    STR bugcular MAgeler str veriolar wariorlar 500 vururken mageler 2.5 k vuruolar :D
    ..........................................
    ......................................

Daha sayammı

• quote:

Orjinalden alıntı: XinT

quote:

Oraya verice pre
    Kalitesiz hizmet
    16- yasıdna GM ler
    50ytl gm lik alnlar
    Edit charlar
    Np transferleri
    Buglar alabildigine
    CS takan asaslar
    TBl kosp wh sh.....
    Walkery lerin Hp str int istememesi(Magenin canını 15k yapıo bu sayede int ve mp ye satf takcak kadar verdikten sorna akıo adamlar)
    STR bugcular MAgeler str veriolar wariorlar 500 vururken mageler 2.5 k vuruolar :D

Daha sayammı

saydıklarının hepsine tamamen katılıyorum, kendi kurduğu serverda gm olup da iş başarmış gibi havalara girenler oluyor. bi ara girmiştim ama moradonda sattığım itemi 2 kere üst üste yazdığım için banlanmıştım, spam falan yapmadım sadece 2 kez. ama gm olan çocuk epey disiplinli bi arkadaştı sanırım cezalandırdı beni kusursuz olduklarını falan söylemiyorum ama 2 günlük pwp lerle yıllardır oynadığım uskoyu kıyaslamak bile bana saçma geliyor açıkçası
    ayrıca dünkü rezilliği çözdü usko, o çalınan itemlar letterdan geri gönderilmiş soyulanlar böyle bilgi verdiler. hiçbir pwp serverının hileyle böyle mücadele etmesini bekleyemezsiniz bile

• quote:

Orjinalden alıntı: shoto

quote:

kapanmayacak bi pw de item yapmak zordur ve düpenin kralı var milette...Hadi item yapamsı kolay olandada cok fazla hile sh. seri eal avr banlasan nolcak 2dk yeni charla yine giricek...asasda ctrl minör ohh ne ala pedal gibi...

• Oyuna 6 ay Once Basladım.Arkadaslarımın Yardımıyla Iyı Kotu Dun 70 Level Oldum. +8 Shard +6 Fs +8 Chitin Set Dual +0 Eme +2 Pp Glass Belt Dual Rol ...Itemler Kısaca Bunlardı. Dun Bole Bı Hack Oldugunu BIlmeyerek Pazar Kurdum Ve 8Shard Ve +6 Vs Haric Herseyimi Cekmisler... In Almak için ticaret yapmayı dusunuodm basıma bela oldu :( Gerçekten Bunu Yapan Arkadasa Tek Lafım Olucak Bu Kadar Insanı Dolandırırlarken Onlarında Aynı Dünyada Yaşadıklarını Ve Onlarında Müslüman Bir Türk Olduğunu Düşünemiyorlarmı? Su an Giden İtemlerim Yerine 3m War We RollBack Gelmesse Elimde Kalan Son İtemleri Basıcam Trinasız...
  • Merak etmeyin bu oyun batar gorun 6 ay daha dayanıormu player kalmadı kaldı ise de sadece para harcayanlar ayakta kalıyor eskiden item basmanın bi anlamı vardı suan basma denen bisi yok pardon basıosun ama para basıosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: XinT

quote:

Oraya verice pre
    Kalitesiz hizmet
    16- yasıdna GM ler
    50ytl gm lik alnlar
    Edit charlar
    Np transferleri
    Buglar alabildigine
    CS takan asaslar
    TBl kosp wh sh.....

Daha sayammı

ya kardeş sen ne güzel anlatmışşsın oyle ama diyosun ya edit su bu gmler dragon falan kardeş uskoda bunları görmedikmi hemen ornek veriyim heaven clanı? şimdi paramızla elin gavuruna rezil oluyoruz olucaksak Türke olalım senin aklının alamayacagı güzellikte private serverlar var yada tatmin olamıyosan ac 80/1 pw serverda char herkes eşit neyse tabir-i cah-i mi hor görün ama götü boklu uskoda serverda tezgah kalmadı sen neyden bahsediyorsun? pw serverın tblsine bok atıyosun uskoda spwn hack yoq dimi? koxp ? tbl bunların cevabını sitenin adını vermiyim belki ayıkırısın bilmiorm ama hilaladamın oldugu site artık yokda sen ayıktın heralde neyse ....................

• Uskoda tbl kosp hack war ama ne kadar war :) Ama kac kişide war eziklerde war!70+ olupta bunları kullanan cok nadir kişiliksiz insanalar(Haa bizim serverde 70+ 1 kişi wardı banlandı suanda )Zaten onu kullan ya pokedir yada kişiliksiz biridir!

Adamın item yok parası yok playerligi yok acıo kosp akıo

Actools my ko hack vs vs vs programları PVP oynayanların %99 unda war (Ki bundan emini cafemde 2 party kuruolar ve adamlar da mana-hp aynı anda basma tblsi-KOSP-SH-WH-DUpe-Atool-Pedal getiren bile war -CTRL bug- Hepsini kullanıolar

Zaten sorunda herkesin eşit olması eşitligi boza bilmek için millet pvp lerde programlara bas vuruo hilleere bakıo!

USKO her zaman bunun cozumunu buluo bulmaya calısıo(MERCH ile giden itemler geri geldi!)
    Simdi arkadasım sana binlerce deili subailirm!

Bubles-Korganweb-Lucadisko-SUnko-Dikko gibi bir cok serveri gordu mtarttım en cokSUNKO da oynadım oda 2-3 gun dierlerinde 2 saati gecemedim (Sinir bozu bir sey herkeste fix 17k can herkes 400 vuruo editler haric :D)

Herkeste program war (Hatta cafede 1 elemena programmer dioruz adam atam 4 program acıo PVP girerken :))

Simdi PVP lerde Trade dupe-Town dupe leri anlatırdım ama oynayan adam gibi oynasın :)

HAtta sana kısa bir olay anlatam:
    Arkadas warior(WH_SH acık) kacıo 7-8 kişiden..Sonra la dedim wh war cıksana duvara ne ugrasıosun :) Cocuk cıktı warkasında 4 kişide cıktı daga :D ORC town onundeki o buyuk daga cıktılar orada kapısıolar :D)

Asaslar hem 180lik can podu- hem 720 hem 960 mana hemde 1920 taşıolarki kospları belli olmasındie!
    Lucadiskoda ark ı izliorum!(1 asas kacıo SH ile dieri kosp acmıs 5 li sıkıo :D)

Odurumda itemler ve lvl ler eşit olunca oldurmet dert oldugu için(SC ler kutulardan cıktıgı için) her onune gleen torment subside atıo :)

Yani oyunu eşit hale getiriosn surekli ozaman ne için oynuoz ki!(Ben itemimle ovunuorum playerligimle ovunurum)

JBXdie 1 warior wardı sunkoda &99 unu yarıodu(programsız) bu arkads 1 i ile vs yaptı karsı tarafın canı yarım bile olmadı :D(Cocuk cinlendi)

Cocuk oyunu bıraktı tam 20 gun sorna keslidigi adamda MYKO hack warmıs :D(1 de bu JBX i rezil etmek için elinden geleni yaptılar Forumlara konu tasıdılar-Ama SS almıodu arkadas bizde nie almıo dioduk Meger myko hack denmiş anladık )

BiZimarkads PVP nin birinde Edit idi!(255 statlar takıalr herkeste +5 :D) adamda 22k can war hadi gel kes 17 k canın ile

bırak arkadsım PVP leri(USKO dan dataları calıp 1 aylık server kira ucretini zorla denklestirip 2. aya kapancak serverle işimiz olmas yada Kapanmamak için Asagıdan POSTa adresini yada banka adresini gecenler ile de işimiz olmas(Olmayan hizmete para verilmez)

• pwp değil pw
  • o kadar muhabbet içinde orayamı takıldın

ilginç !
  • UsKo oynuyorum mutluyum,Gm lerden Umutluyum ,,ne nakarat ama
  • İtemler geri geldi mi geldi .Hala laf salatası yapın siz.Bu oyunda ytl akar arkadaşım.Cem Yılmaz'ın tabiriyle bizde para b*k oldugu için oynuyoruz.Hadi siz ufaktan pw lere yol alın bakiyim.
  • Bu oyun ne zaman Sıfırlandı acaba söylermsın ???

Butun CArlar Sıfırlandı dıyorsun emekler boşa gıttı dıyorsun ne zman oldu bu olay ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.