Şimdi Ara

Uskoyu bırakmak isteyen arkadaşlar?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık hepinizin bildigi gibi uskonn b.ku çıktı oynanmaz oldu bu yüzden yol yakınken dönün ben 2005den beri oynuyordum 2007den itibaren düzenli pre cash almaya başladım . taaki 2 hafta öncesine kadar artık uskoya girmek bile istemiyorum nedeni ise pv serverlar bence indirin bi pv server keyfinize bakın istediginizi yapın emin olun bazı şeylerin zewkine warınca uskoyu bırakıcaksınız elinde sonnda pv den de sıkılıp tamamen ko hayatına son verebilirsiniz ama uskoda oynanmaz artık bunu anlamanız lazım adaletsizlik hadsafhada

• Emin ol uskoda +70 Olursan Pw serverın Server dosyasındaki ip yi bile bilgisayarında tutmak istemezsin. Orda herkes +10 İtemler +5 Takılar Oynamayı Bilmeyen Bile Ks Yapar Çok Saçma Bence Uskoda 1 Ayda 70 Plat. ile Olursun..Birazda Boss Keserek 70 Ftsine Girerek İtem Yaparsan Uskonun üstüne tanımazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: QmG

Emin ol uskoda +70 Olursan Pw serverın Server dosyasındaki ip yi bile bilgisayarında tutmak istemezsin. Orda herkes +10 İtemler +5 Takılar Oynamayı Bilmeyen Bile Ks Yapar Çok Saçma Bence Uskoda 1 Ayda 70 Plat. ile Olursun..Birazda Boss Keserek 70 Ftsine Girerek İtem Yaparsan Uskonun üstüne tanımazsın...

sonra da hack yersinitemleri kilitlesen bile k2 itemlerine el atacak.O da olmadı sen o kadar para verip g1 credits platinium pre alırsın diğer tarafta adamın biri koxp açar senin 5 saatte kastığın expi 1 saatte kasar sonra gider cz de de koxp açar sen de durduk yere sinir olur oyunu bırakırsın.....uzar gider işte

• quote:

Orjinalden alıntı: n0n00b

quote:

Emin ol uskoda +70 Olursan Pw serverın Server dosyasındaki ip yi bile bilgisayarında tutmak istemezsin. Orda herkes +10 İtemler +5 Takılar Oynamayı Bilmeyen Bile Ks Yapar Çok Saçma Bence Uskoda 1 Ayda 70 Plat. ile Olursun..Birazda Boss Keserek 70 Ftsine Girerek İtem Yaparsan Uskonun üstüne tanımazsın...

sonra da hack yersinitemleri kilitlesen bile k2 itemlerine el atacak.O da olmadı sen o kadar para verip g1 credits platinium pre alırsın diğer tarafta adamın biri koxp açar senin 5 saatte kastığın expi 1 saatte kasar sonra gider cz de de koxp açar sen de durduk yere sinir olur oyunu bırakırsın.....uzar gider işte

KAPAK

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

quote:

quote:

KAPAK

3 Kapak toplayana bi Penguen veriolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 8 Şubat 2009; 15:22:29 >

• quote:

quote:

nonoob haklısın uskoda elinde sonunda emegini çalacak biri çıkar benm 70 charım +59 ardream priestm wardı ardreamin en tnnmıs priestlerindendim beramus ardreaminda ama baydı artık usko bi amac yok yani uskoda pv serverlarda amac pk yapmak kimi serverlar item bile wermiyo kimi serverlar direk +10 itemelrle başlatıyo yani pv de iyi olan kazanıyo bilemem 2 tane pv serverda oynuyorum bi tanesinde sırf yabancılar var ve yemin ederim pknn zevkini şimdi almaya başladım . Benim oynadıgım pvler cok iyi sen kötüleriyle karşılaştıysan bilemem!

• quote:

quote:

quote:

Genelde K2 tarafından hack yiyenler oyunda ticaret yaparak değil gb alarak item yapmışlardır. (Ve gb almak kesinlikle yasaktır...)
    Knight OnLine ' da bu kuralı bilmeyenler ağlar dururlar... Oyuna kesinlikle para yatırmayın para verip zevk almayıda beklemeyin sonra 1 hack kurbanı olursunuz...

peki güzel kardeşim k2 charı mı takip ediyor gb almıs veya item yaptıgını nerden bilecek saldım çayıra mevlam kayıra yapmıs bi oyun f.f den sonra ne takip ediyo ne bişey yapıyo olmaz daha gelmem uskoya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu bırakmak istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

quote:

quote:

Genelde K2 tarafından hack yiyenler oyunda ticaret yaparak değil gb alarak item yapmışlardır. (Ve gb almak kesinlikle yasaktır...)
    Knight OnLine ' da bu kuralı bilmeyenler ağlar dururlar... Oyuna kesinlikle para yatırmayın para verip zevk almayıda beklemeyin sonra 1 hack kurbanı olursunuz...

peki güzel kardeşim k2 charı mı takip ediyor gb almıs veya item yaptıgını nerden bilecek saldım çayıra mevlam kayıra yapmıs bi oyun f.f den sonra ne takip ediyo ne bişey yapıyo olmaz daha gelmem uskoya

Ayrıca kardeşim bak Knight oynamak zorunda değilsin.Ama Private Server oynayamazsın. K2 şirketinin kurduğu bir oyun üzerine yasal hakkı olarak bunu yapabilir. Git Metin2 oyna Sro oyna ne oynarsan oyna ama Private Serverda oynayamazsın Yasak anlıyormusun? Ben bi Program yazdım diyelim ve programı geliştirdim. Ve yeni versionu çok tutulmadı. Ama eski version hala kullanılmakta Sen eski versionu editleyip millete sunamazsın çünkü ben izin vermem K2 de bunu yapıor yasak hakkı onların anlatabildiysem ne mutlu bana (ama anlatma probleminin bende olduğunu sanmam)

• Boşuna laf yapıyosunuz işine gelirse kardeşim. Oynamazsanda k2 çokta bişi kaybetmez. Allah bilir +10 shell +10 raptor verecem diyen sitelere id ni şifreni vermişsindir de öyle soyulmuşsundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

Boşuna laf yapıyosunuz işine gelirse kardeşim. Oynamazsanda k2 çokta bişi kaybetmez. Allah bilir +10 shell +10 raptor verecem diyen sitelere id ni şifreni vermişsindir de öyle soyulmuşsundur.

evet ben oynamazsam bişey degişmez ama ben oynamassam sen oynamassan ve bizim düşüncelerimze katılan birçok kişi oynamazsa çok şey degişebilir ama dedim ya illa aykırı biri çıkar düzen bozulur neyse size iyi oyunlar ben kendi fikriimi belirttim anneniz babanız çalışa dursun durmak yok pre almaya gb almaya dewam!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

quote:

quote:

KAPAK

Cuk oturmuş laf .

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

quote:

nonoob haklısın uskoda elinde sonunda emegini çalacak biri çıkar benm 70 charım +59 ardream priestm wardı ardreamin en tnnmıs priestlerindendim beramus ardreaminda ama baydı artık usko bi amac yok yani uskoda pv serverlarda amac pk yapmak kimi serverlar item bile wermiyo kimi serverlar direk +10 itemelrle başlatıyo yani pv de iyi olan kazanıyo bilemem 2 tane pv serverda oynuyorum bi tanesinde sırf yabancılar var ve yemin ederim pknn zevkini şimdi almaya başladım . Benim oynadıgım pvler cok iyi sen kötüleriyle karşılaştıysan bilemem!

katılıyorum iyi pv serveri çok zevkli oluyor...

• hacı özellikle yabancı diliniz iyiyse yabancıların oynadıgı pvlerde takılın adamlr işi biliyo ya kafasına göre takılmaaya izin vermiyolar takım oyunu
  • Oynadıgın o yabancı pv nın ip sini pm den verırmısın ?
  • Pw serwera karşı olanlar sanırsam oynamayı bılmeyenlerdir %70i tabi çünkü pw serverda playerlık öne cıkar herkezde aynı item var... k2 yi savunan arklar var pwleri kapatmak hakları die saçmalamayın orda adama laf ediyorsunz oyunu bıraksan nolcak diye sizce k2 nie pwleri kapatıyor sadece o adam bırakmıyor ve burdanda bişey söylemek istiyorum oyunda dupe hala var sadece letter kapalı.letterı açtılar nie item göndermeyi açmadılar?oyuna para vermeyın gerçekten bu adamlara para kaptırmaya deymez oyunda her hile var...dupe,koxp ayrıca dolandırıcılık...vs herneyse bnden bukadar içimdekileri dökiyim dedim ii akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Truva_15

Pw serwera karşı olanlar sanırsam oynamayı bılmeyenlerdir %70i tabi çünkü pw serverda playerlık öne cıkar herkezde aynı item var... k2 yi savunan arklar var pwleri kapatmak hakları die saçmalamayın orda adama laf ediyorsunz oyunu bıraksan nolcak diye sizce k2 nie pwleri kapatıyor sadece o adam bırakmıyor ve burdanda bişey söylemek istiyorum oyunda dupe hala var sadece letter kapalı.letterı açtılar nie item göndermeyi açmadılar?oyuna para vermeyın gerçekten bu adamlara para kaptırmaya deymez oyunda her hile var...dupe,koxp ayrıca dolandırıcılık...vs herneyse bnden bukadar içimdekileri dökiyim dedim ii akşamlar

KAPAK

• quote:

quote:

ßro biz seni tutmayalım o zaman.Sen kendine bi tane PW server bul USKO en kötü hali ile en iyi PW'den iyidir.Çünkü kapanma ihtimali diğerlerinin yüzlerce katı küçüktür.Oynarsın oynarsın PW bi gün bi girersin karşında 10061 hatası Ayrıca x-trap geldiğinde koxpun adı geçmiyordu.Sadece şurda kaç aydır var koxp.Sen PW'de CZ'e gidersin sadece ama USKO'da bir gem macerası,bir BDW macerası herşeye değer.PW'lerde bi savaşa gir bakalım kaç kere bugda kalıyorsun.Her 5dk'da bi bakım gelen PW'leri saymıyoruz bile.Adamlar PW'de bile SH açarken,USKO CZ kullananlar mı dersin ohoo...

Lütfen birileri de benim mesajıma kapak ya da biri bana cevap verirse insaniyet namına "kapak" yazmamasını rica ederim!!Gereksiz gerginlik çıkarmayalım

• Ben pv server oynadım.Gayet güzeldi. H np sembol işaretine sahiptim.
    En yüksek np si olan 280 k idi ben 269 şu an :) Ama usko gibi olmuyor tabi.Cz ye girer girmez priestler hemen pm gel 2 miz takılalım diye.Dragon olan adamla gm beni 10 kere vs yaptırdı kestim.
    Usko şu an 1299 client e donse ne tatlı olur İtemler ve lwl aynı kalsa..Sadece client 1299
  • merhabalar...
    Oncelikle arkadasimizin ve bu tip konu acan arkadaslarimizin maksadi kendi birakti soyuldu yada su bu oldu diye degil..kendi belli tecrubeler yasadiktan sonra gordugu gerceklerden sonra paranizin vaktinizin bosuna gitmemesi acisindandir..
    Arkadaslar ben de uzun zaman oynadim..ve biraktim birakma sebebimi..hic bir zaman hack yemedim..hic bir zaman sahsima ne clanlarimda ne cevremde oynayanlardan kazik. yemedim..Birakma sebebim bunu her zaman soyluyorum..K2 yonetim seklidir..yedigi kapa pisleyen ac gozlu nereden ne daha koparma zihniyetiyle yaklasan ve bu ugurda her turlu adaletsizlige haksizliga goz yuman bir yonetim seklinin..kopsmus dupeymis musteri memluniyetsizligimis bezddirdi..
    Ben Cafemde veya cevremde veya forumlarda insanlarin bu oyuna verdigi degeri ustune bu kadar dusmesini acikcasi yadirgiyorum ve uzuluyorum..
    sabaha kadar 3 5 item saticam diye pc basinda bekleyenler uykusuz kalanlar okulunu isini aksatanlar degermi bana kalirsa degmez arkadaslar..Deger verdigimiz ve ustune dustugunuz bu oyunun adaleti yok cunki..sizler aylarca ugrasip cogu zaman uykunuzdan isinizden yada okulunuzdan fedakarlik edip birseyler yapmaya calisirken diger taraftan parayi bastirip yada illegal yollardan (dupe onu bunu soymayla) bir kac dk icinde sizin emekleriniz hic eden insanlara musamere gosteren bu yonetim zihniyeti degismedikce ben her zaman bu konularda bikmadan yılmadan tepkimi gostericem..
    Her zaman soyledim soyluyorum ko veya o bu oyun hobi olarak gorulebilir..Tabiki oynanabilir..ama bunun yasamda size cevrenize ve yasantiniza zarari oluyorsa kendinizi frenlemenin ve cekid uzen vermenin zamani gecmistir..
    Insanlar bazen bu yasamin icinde dustugu bosluktan ekonomik sartlardan yasamindakiz orluklardan siginilcak liman ararlar..kimi alkole kimi sigaraya kimi kumara kimi farkli seylere sarilir..zaman icinde gorusuki aslinda yuzlesmeden kactigi seylerden cok daha fazla zarari sigindigi o illetlerden gormustur..
    Biliyorumki Bu oyunu oynayan bircok arkadasimizin ya$i daha cok genc..onlerinde dolu dolu bir omur var..yasaminda bir oyun icin okulundan isinden ailellerinden olmalari cok uzucu..
    Herseyin her zaman oldugu gibi tadinda birakmak ve alt+f4 bastiginda kendime ait bir yasamin oldugunu unutmamak gerekir.
    Pwp server gelince..
    bu konudada acikcasi k2 pwp server ugrasmasi beni gercekten hem cok uzdu ve k2 olan nefretimi tiskinmemmi dahada fazlalastirdi.
    Bircok oyunun pwp server k2 gibi gidipte hic bir oyun pwp kapatma gibi kendini kcuk durumlara dusurmuyor..aklinda oradaki oyuncularida kazanmaya calisicak pwp kapatarak..
    Burdan k2 mesajim su..
    Eger elimde kalanlari kaybetmemek ve es keza bu kadar seye ragmen geri donucek yada yeni baslicaklar icin isi sıkı tutsun..
    kopsmus dupeymis musteri memluniyetsizligi ve sonu gelmeyen buglari duzeltsin..
    Duzelsin ve karsimiza ciksin bize k2 sunu diyebilsin..Bu tepki veren arkadaslar size soruyorum ne kops ne dupe ne su ne bu var nedenbu oyunla u kadar ugrasiyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 8 Şubat 2009; 20:17:31 >

• larry sonuna kadar haklısın ben soyuldugumdan degil harcadıgım zaman ve emekten yana burugum ve başkalarınında canının yanmasını istemiyorum . Çok uykusuz kaldım çok işimden gücümden oldum ama sonuc herkez için koca bi 0 bitek benim için degil.pv server yarın öbürgün 10061 wericek dediniz.... Usko wermeyecekmi onunda sonu gelecek yani arkadaşım elinde sonunda hepiniz anlıcaksınız bende böyle topicleri gördükce üff genemi diyodum ama şimdi uskoya girmek bile istemiyorum ayrıca soyulmadım itemlerim duruyo girebilirsem vericem ihtiyacı olanlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.