Şimdi Ara

KOMEK 2023 Yaz Kursu Kayıtları Başladı. Ücretsiz ve Hediyelidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Genç KOMEK bünyesinde düzenlediği Yaz Okulu kayıtları başlıyor.


    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK'in her yaz döneminde çocukların ilgisini çeken ve başvurularla kendini gösteren bir yapıya sahip olduğunu belirtti.


    Başkan Altay, "Çocuklarımızın nitelikli eğitim almalarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda Genç KOMEK aracılığıyla onların eğitimlerine destek oluyoruz. Öğrencilerimiz bu yıl da Yaz Okulu kayıtlarına uzaktan veya yüz yüze eğitim seçenekleriyle başvurabilirler. Verimli ve eğlenceli bir yaz geçirmek isteyen 7-14 yaş aralığındaki tüm öğrencilerimizi kayıt yaptırmaya davet ediyorum" dedi.


    Eğitimler 10 Temmuz - 25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Genç KOMEK'e kayıt yaptıran öğrencilere "Dinimiz ve Değerlerimiz", "Spor ve Sanat" eğitimlerinin yanı sıra el sanatları, akıl ve zeka oyunları, tiyatral etkinlik gibi birçok alanda eğitim verilecek. Öğrenciler haftada 20 saat derslere katılacak ve yüz yüze eğitimlere katılanlara eğitim materyalleri paket olarak verilecektir.


    Ayrıca, Genç KOMEK Yaz Okulu'nda uzaktan eğitimler de devam edecek. Eğitimler interaktif ve öğrenciyle etkileşimli olacak.


    Başarılı öğrenciler yarışmalarda ödüllendirilecek ve eğitim sonunda sürpriz hediyeler verilecektir.


    Balkanlar'da da Genç KOMEK faaliyetleri yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Burada Kur'an-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Geleneksel Türk Sanatları, spor ve sanat branşlarında eğitimler verilecek ve şehir içi gezileri ve yüzme faaliyetleri düzenlenecektir.


    Yüz yüze eğitimlerde açılacak branşlar ve çevrim içi eğitimler için yapılabilecek kayıtlar, Konya merkez ve ilçelerinden yüz yüze eğitimlere, tüm Türkiye'den çevrim içi eğitimlere ve tüm dünyadan çevrim dışı eğitimlere yöneliktir. Başvurular 6-19 Haziran 2023 tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılabilecektir.


    Kaynak:

    yaygın eğitim
    GENÇ KOMEK Yaz Okulu Kayıtları Başladı (Son Gün 19 Haziran)
    https://www.yayginegitim.net/komek-yaz-okulu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmyolcu -- 6 Haziran 2023; 11:57:4 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.