Bildirim
USBler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
baglantı kabloları derken kardeş hangı baglantı kabloları _____________________________ -
şimdi farkettım aygıt yonetıcısınde bı ünlem var sorun bıldırdıgınden wındows bu aygıtı durdurdu kod 43 dıyor

_____________________________ -
tamam usta ilgi için saol _____________________________ -
sorun cözülmüştür.............. _____________________________ -
aygıtı kaldırıp tekrar yukledım duzeldi . 1 hafta sonra gene aynı şey oldu ama aygıt yonetıcısınde suan gene ünlem olarak gorunuyor gene aynı işlemi yapıcam ama baska bı sorun var sanrıım _____________________________ -
sorunlu usblere taktığınız cihazda sorun varsa usb kendini korumaya alıyordur.o cihazları ve kablolarını kontrol edin derim _____________________________ feel huricane /asus m5a99x pro /amd fx6300 /120 gb kingston ssd/1tb 7200 rpm 32mb wd/8gb kingston ddr3 /asus gtx750ti/inca tv -
quote:
Orijinalden alıntı: baskan28
aygıtı kaldırıp tekrar yukledım duzeldi . 1 hafta sonra gene aynı şey oldu ama aygıt yonetıcısınde suan gene ünlem olarak gorunuyor gene aynı işlemi yapıcam ama baska bı sorun var sanrıım
Selam
Konu açma tarihiniz 29 Mayıs 2012 olarak gözüküyor. Oysa siz 31 Mayıs 2012 tarihinde ve 2 gün sonra 1 haftadan bahsediyorsunuz. Sizin haftanız 2 gün mü oluyor?
Neyse boş verelim bunu da, sizin ne yapmanız gerektiğine bakalım.
Bilgisayarınızın üretici sitesinden gerçek USB sürücüsünü veya Chipsetini indirerek kurmanız gerekir. Fakat kurmadan önce sürücüyü kaldırıp ve USB portlarında hiç bir aygıtın takılı olmamasına özen göstermelisiniz.
Bu şekilde soronu aşabileceğinizi sanıyorum.
Kolay gelsin.._____________________________ Zaman çok önemlidir, zira bunu boşa harcamak israfların en büyüğüdür..
Bay_KG
-
quote:
Orijinalden alıntı: ada44mavi
sorunlu usblere taktığınız cihazda sorun varsa usb kendini korumaya alıyordur.o cihazları ve kablolarını kontrol edin derim
Selam
Güzel kardeşim ONBOARD USB PORTLARINDA KABLO OLMADIĞINI sanırım biliyorsunuzdur? Bilmiyorsanız da öğrenmiş oldunuz..
Lütfen mesaj yazmak için işi bilmeden mesaj yazmayınız!
Kolay gelsin.._____________________________ Zaman çok önemlidir, zira bunu boşa harcamak israfların en büyüğüdür..
Bay_KG -
ben taktığı cihazdan( tarayıcı hdd kamera vs gibi arka tarafa takılan )bahsettim onboard usb yada kasanın usblerini yada kablosunu kastedmedim.mesajı tam okumadan sadece algıladığınız gibi cevaplamanız yersiz. _____________________________ feel huricane /asus m5a99x pro /amd fx6300 /120 gb kingston ssd/1tb 7200 rpm 32mb wd/8gb kingston ddr3 /asus gtx750ti/inca tv -
quote:
ben taktığı cihazdan( tarayıcı hdd kamera vs gibi arka tarafa takılan )bahsettim onboard usb yada kasanın usblerini yada kablosunu kastedmedim.mesajı tam okumadan sadece algıladığınız gibi cevaplamanız yersiz.
Selam
Önemli değil kardeşim.. Ben anlayacağımı anladım da, siz sabah sabah konuyu tam anlamamış olabilirsiniz. Arka taraftaki onboard USB portlarında kablo olduğunu da ilk defa sizden duyuyorum. Şayet ek USB port adaptörü monte edilmemişse.
Bay_KG -
biostan setuptan usb seçeneklerini kontrol ettiniz mi? bazıları iptal edilmiş veya auto modunda olabilir. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
sorunlu usblere taktığınız cihazda sorun varsa usb kendini korumaya alıyordur.o cihazları ve kablolarını kontrol edin derim
Selam
Güzel kardeşim ONBOARD USB PORTLARINDA KABLO OLMADIĞINI sanırım biliyorsunuzdur? Bilmiyorsanız da öğrenmiş oldunuz..
Lütfen mesaj yazmak için işi bilmeden mesaj yazmayınız!
Kolay gelsin..
Karıştırdığını belirtmiş, celallenmenize gerke yok.
_____________________________ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- armoury crate açılmıyor
- biostan format atma
- chrome video indirme programsız
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- internet yok güvenli
- telefon neden donar
- oem ne demek
- telefon şarj olmuyor
- telefon çok ısınıyor
- g sync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler