Şimdi Ara

MSI GE70 usb girişleri çalışmıyor[kapanmıyor, biostan çıkılmıyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 ağustos 2013 te MSI GE70 2oe-050xtr modelini sanalmarketim.com dan aldım. Cihaz freedos tu. Aşağıdaki tanıdık bilgisayarcıya verip win7 64 bit pro. kurdurttum.(korsan)(bilgisayarcı işinden anlayan bir adam. Öteki mahalle bilgisayarcıları gibi değil. Ayrıca yetkili satıcı). Cihazın 29 aralık akşamı usb girişleri çalışmamaya başladı. Mouse dock ının ışığı yanıyor ama çalışmıyor. PC dock ı görmüyor, aynı şekilde tel. de öyle. Şarj oluyor ama dosya aktaramıyorum.

Ayrıca pc kapanmıyordu. Windowsun kapanma ekranında öylece kalıyordu, pc nin tuşundan kapatmak zorunda kalıyordum. Teknik yardım bölümünde sordum ve biostan default yap dedi biri ve yaptım. Ondan sonrada biostan çıkamamaya başladım. Kaydedip çıkıyorum yine biosa giriyor. Fazla kurcalamadan aşağıdaki bilgisayarcıya verdim. O da garantili cihaz içini açmayalım. Yapabilirsek yaparız olmazsa garantiye gönderirsin dedi.

Bu sabah, olmadı garantiye gönderin dedi ama ben ürünün fişini nereye soktuysam bulamadım. Cihazı formatlasam sorun hallolur mu?

Ürünü garantiye yollamak için aldığımız yere mi göndermeliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.