Şimdi Ara

USB3.0 GİRİŞİ 2.0 a çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma xperdator x1 marka kasa aldım kasanın ön panelinde usb3.0ı destekliyor benim anakartım 2.0ı destekliyor soketler anakarta uyarmı uymassade ne yapmak gerekir.

• Normalde USB 3.0 yuvasına USB 2.0 takabiliyorsun. Muhtemelen anakart bağlantısında da sorun yaşamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinizde şuan varsa takabilirsiniz kitapcığı okuyun türk insanın yüzde 90 ı okumaz onun için tr kitapcık cıkarmıyorlar..alayı ing
  • Selam
    Keşke anakartınızın marka ve modelini de yazsaydınız, size daha net cevap verebilirdim..

Kasanız hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın..
    Kasanızın USB 3.0 port kablosu aşağıdaki resimde olan gibi ise, sorun yaşamazsınız. Resimdeki en alttaki USB 2.0 kablosunu anakarta takarak, önpanel USB 3.0 yuvalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz..

Eğer kabloda böyle bir durum sözkonusu değilse, işiniz biraz zor. Kasanızı değiştirme imkânınız varsa aşağıdaki linklerden biri ile değiştirin.

500 Watt PSU ile birlikte:

PSU'suz olan:

USB 3.0 port kablosu

Kolay gelsin..

• USB3.0 geri dönük bir Teknolojidir yani ister 2.0 ister 1.1 soket olsun yinede taka bilirsiniz ama yinede çok düşük bi ihtimal olmadı diyelim onun içinde kasanın kutusunun içinde usb 3.0 ı usb 2.0 a çeviren bir aparatla beraber gelmesi gerekmektedir.eğer bulamazsanız google'ya usb3.0 to usb2.0 adapter yazarsanız bulursunuz kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Keşke anakartınızın marka ve modelini de yazsaydınız, size daha net cevap verebilirdim..

Kasanız hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın..
    Kasanızın USB 3.0 port kablosu aşağıdaki resimde olan gibi ise, sorun yaşamazsınız. Resimdeki en alttaki USB 2.0 kablosunu anakarta takarak, önpanel USB 3.0 yuvalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz..

Eğer kabloda böyle bir durum sözkonusu değilse, işiniz biraz zor. Kasanızı değiştirme imkânınız varsa aşağıdaki linklerden biri ile değiştirin.

500 Watt PSU ile birlikte:

PSU'suz olan:

USB 3.0 port kablosu

Kolay gelsin..

anakartım : g41mtdv3 gıgbyte 755 pin

•  USB3.0 GİRİŞİ 2.0 a çevirme
    Hocam bide böyle bişey buldum uygunmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblack17 -- 5 Haziran 2013; 14:48:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack17

Hocam bide böyle bişey buldum uygunmudur ?

Selam
    Evet alttaki mavi siyah kablo uygundur ve buna benzer türleri de mevcuttur..

Kasanın ön panelinden gelen mavi ucu resimdeki uca takacaksınız, küçük siyah ucu da anakarttaki USB portuna takarsanız sorun çözülecektir..
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.